Liikkuvuusharjoittelu

Yrittää Parantaa Koripalloa? Tutustu Näihin Ideoita!

Se on mahdotonta kieltää valtava valitus koripallo on ollut lukemattomia yksilöitä ympäri maailman. Valitettavasti, on vielä monet ihmiset jotka eivät ymmärrä koripallo tarpeeksi hyvin olla joko kokenut pelaaja tai tietoisen katsoja. Pidä käsittelyssä joitakin loistava tietoa joka voi ratkaista nämä molemmat ongelmat.

Käytännössä kuolaaminen pallo useita eri pintoja. Koska et tottua miten pallo reagoi, voit säätää peli vastaavasti. Miten voit käsitellä palloa voi tehdä tai rikkoa pelin. Liikevaihdot johtaa pisteitä, että joukkue ei voi toipua, niin taitosi tällä alueella täytyy olla tasainen.

Painottaa vahvuuksia voi auttaa sinua olemaan parempi pelaaja. Taitoja ei ehkä tehdä kaikki-aloittaa joka kerta ulos, mutta pelaa vahvuudet tekee sinulle suuri rahoittaja. Ymmärtää, missä sinun excel, ja työstää niitä kykyjä, kunnes ne ovat täydellisiä.

Sinun pitäisi usein työstää layups. Lähes 80 prosenttia laukauksia tulee layups. Kun harjoitellaan tätä tekniikkaa, ajaa kohti maalia ja ampua. Jos voit tehdä tämän oikein, voit hallita tätä kuvaa.

On tärkeää pysyä keskittyneenä pelin aikana. Jos unohdat laukaus, harjaa se pois ja jatkaa peliä. Vaikka saatat tuntea huonoa siitä puuttuu ammuttu, se on tärkeää takaisin teidän keskittyä nopeasti ja jatkaa. Muista, että jopa ammattilaiset neiti laukausta.

Kun kuolaaminen, yritä pitää pallo alhainen kentällä. Tämä vaikeuttaa vastustajia varastaa pallon pois teiltä kun kuolaaminen. Pitää pallo alhainen ja siirtää sen kädestä käteen, kun kudonta ja ulos kautta vastustajat. Tämä auttaa sinua ylläpitää hallita palloa.

Koskaan hyväksyä asenne, että kengät tekevät pelaaja. Uusin ja oletettavasti suurin koripallo kengät markkinoilla ovat luultavasti yliarvostettua ja ole todella testattu. Ne ovat myös todennäköisesti tehty samalla tehtaalla kuin halvempia kenkiä, jotka eivät ole nimi tuotemerkin. Keskittyä vain kunnon kengät ja keskittyä teidän taitoja.

Varo poimien huonoja tapoja katu koripallo pelejä. Street pelit ovat usein karkeampi ja flashier kuin joukkue koripallo. Se on peli tehdä vaikutuksen kautta yksittäisten showmanship, ei oman työn osana suurempaa ryhmää. Siksi, voit tuoda väärään taitoja pöytään jos perustat joukkueesi pelaa, mitä olet oppinut street pelit. Muista, että olet osa jotain suurempaa kuin sinä.

Pelata vankka puolustus, jos olet vartiointi henkilö, jolla on pallo, pidä silmäsi koripallo. Jos katsot hänen silmänsä sen sijaan, hän fake pass yksi tapa, vain katsomalla siihen suuntaan, ja sitten harhauttaa sinua toiseen suuntaan. Pallo voi valehdella siitä, mihin se on menossa.

Koskaan heittää koripalloa toinen pelaaja. Vaikka olet vihainen tai suuttunut, se on koskaan smart ottaa vihasi ulos pallon kanssa. Ei vain aiotte piirtää foul, voit myös tehdä joitakin vakavia vaurioita henkilö olet heittää. Ottaa hengittää ennen kuin teet mitään typerää.

Koripallo on urheilulaji, joka on rakastettu ihmiset kauas ja laajalti, koska suuri osa sen nopeasti ja jännittävä toiminta. Paras tapa todella arvostaa, koripallo, kuitenkin, on tutustua täysin sen vivahteita. Artikkelissa yllä pitäisi olla hyödyllinen resurssi vain noin kenellekään.