Lipolyysi

Korvaamaton Hiusten Hoito Vinkkejä, Että Jopa Aloittelijat Voivat Käyttää

Huolehtiminen hiukset voi olla vaikea asia tehdä, varsinkin kun et tiedä tarkalleen, mitä sinun pitäisi olla tekemässä hoitaa sitä. Jos haluat oppia, miten hoitaa hiukset pidä lukea tämä artikkeli on runsaasti hyödyllisiä hiusten hoito vinkkejä, joiden avulla voit.

Raskas hoitoaineet eivät ole tarkoitettu hyvin, ohuet hiukset. Ne toimivat vain painavat hiukset alas ja jotta se näyttäisi ohuempi ja hienompaa. Parhaat hoitoaineet, jotka välttää tämän ongelman ovat hiiri-kuten ilmastointilaitteet ja suihkutetaan jätä-hoitoaineet.

Jos väri hiukset kotona, älä käytä hiusten väri aiemmin värillinen säikeet, kunnes viime 10 minuuttia. Levitä väriä juuret ensin, ja sitten kammata läpi freshen-up väri loput hiukset. Tämä minimoi vahingot, jotka toistuvasti liotus hiukset vahvoja kemikaaleja voi aiheuttaa.

Tarkista tarrat teidän hiustenhoitotuotteita. Varmista, että tuotteet ovat oikeassa hiustyypeille. Lähes kaikki hiusten hoitotuotteet on merkitty erityisesti kuiva, normaali tai rasvainen tukka. Väärän tuotteen voi kuivua hiukset tai jättää sen näköinen rasvainen. Tarrat ovat siellä syystä.

Jos sinulla on kova vesi kotona, vältä erittäin vaahtoavat shampoot. Kova vesi tekee siitä vaikea huuhtele saippua – ja build-up shampoo hiukset voi tehdä teidän päänahan kutina, kuiva ja hilseilevä. Ei – ja matala-vaahdota shampoot ovat saatavilla, erityisesti alueilla, joilla on kova vesi on arkipäivää.

Jos sinulla on ongelmia tylsä hiukset, käytä selventää shampoo. Anna jäämiä hiusten hoitotuotteet rakentaa oman hiukset voi tehdä hiukset näyttävät tylsää. Paras tapa poistaa ylimääräinen kertyminen on käyttää shampoo, joka on erityisesti tehty voit poistaa tämän jäännöksen aiheuttamatta vahinkoa hiukset.

Jos aiot kunnossa hiukset varmista, että olet tehdä suoraan pesun jälkeen. Tämä tulee varmista, että saat irti teidän ilmastointi ja se on pehmeämpi ja enemmän hallittavissa kuin jos vain shampoolla. Sinulla on enemmän kaunis pää hiukset.

Kun olet ilmastointi hiukset, varmista, että olet levittää sitä ympäri riittävän koko hiukset, älä käytä lisää yksi osa kuin toinen. Anna hoitoaine muutaman minuutin liota hiuksiin ennen huuhtele se pois.

Käytä lämpö-tyyli toteuttaa, kuten curling rautoja tai madaltuminen silitysrauta, pienin tehokas lämmön asetus. Lämmitetty metalli voi aiheuttaa hiukset vakavaa vahinkoa, varsinkin jos sinulla on kihara tai kuiva hiuksia. Käytä hoitoaineet lukita kosteutta ja lisää voimaa hiukset, ennen kuin käytät näitä erilaisia muotoilu-työkalut.

Saada hiustenleikkuun joka kuudes yhdeksän viikkoa pitää hiukset etsivät parhaimmillaan. Ajan, hiukset tulee rikkoa ja split päättyy. Tämä luo epätasainen kerroksia, jotka tekevät hiukset näyttävät epäterveellistä ja tylsä. Saada usein aliarvostus auttaa pitämään päät halkaisu kaikki tavalla jopa juuret, ja auttaa pitämään hiukset kiiltoa ja terveempiä.

Älä käytä valkaisuainetta hiukset. Vaikka valkaisuaine voi antaa sinulle suuri aurinko-suuteli kohokohtia, se myös tekee tuhojaan teidän hiusten rakennetta ja tekee se kuiva ja hauras. Kun hiukset on kuiva ja hauras, murtuu helposti ja on vaikea harjata. Jopa kallein hoitoaineet voi elvyttää valkaisuainetta hiukset.

Sinun pitäisi auttaa ihmisiä oppimaan, miten hoitaa hiuksiaan. Sinulla on tarpeeksi tietoa, ei vain hoitaa hiukset, mutta auta muita hoitoa niiden hiukset. Jakaa tiedon olet oppinut tämän artikkelin ja ehkä jopa artikkelin itse, levittää sanaa siitä, miten helppoa on hoitaa hiukset.