Löysä Penis

Puheen Tulossa? Lue Nämä Alkuun Julkinen Puhuminen Vinkkejä Ensin!

Elämässä on paljon ikäviä välttämättömyyksiä, ja puhuminen julkisesti on yksi niistä. Se ei ole todella mahdollista saada koulutusta ja välttää puhua julkisesti. Useimmat ammatit vaativat julkinen puhuminen kerralla tai toisella. Käytä tätä neuvoa alla tullut julkinen puhuminen master.

Rakkaus aiheeseen. Auttaa sinua pystyä puhumaan luottavaisesti, kun puhuminen muiden edessä, valitse aihe, josta tiedät paljon. Sisältää herkkupaloja tietoa, joka ei ole yleisesti tiedossa, pitää yleisö mukana. Lopuksi puhua puhekielen sävy auttaa sinua pysyä rauhallisena ja koostuu.

Varmista, että olet pukeutua tukevat kengät, kun teet julkinen puhuminen. Haluatko ryhtiä olla pitkä ja luottavainen, avoin ja rento hartiat, jotta voit kuvata luottamuksen. Jos saat kireä lavalla jalat, polvi-tai alaselän kipu, se vaikuttaa puheen suuresti.

Kun sinulla on puhe ulkoa, toista se usein. Tämä mahdollistaa sinulle aikaa nipistää puhe, jos tarvitaan. Kiinnitä huomiota nopeutta ja miten hengittää. Jätä aikaa keskeytykset, kuten naurua ja suosionosoituksia. Jos voit, yritä harjoitella käyttämällä podium ja muut laitteet voit käyttää, kun teet todellinen puhe.

Katsekontaktin yleisön jäsenet. Näin tekee niistä tuntuu, kuin jos olet puhuu suoraan heille ja auttaa pitämään heidät mukana. Se myös tekee sinusta näyttävät itsevarma ja ryhdikäs. Katso eri yleisöä kuin puhut auttaa sitoutumaan, koska monet niistä kuin mahdollista.

Jokainen päivä, saat oman puheen ja ajaa sen läpi. Näin voidaan lisätä luottamusta sinulla on, kun sinulla on hyvin tuttu materiaali. Vaikka sinulla on jo puhe sitoutunut muisti, se on tärkeää, että kaikki muistiinpanot ovat tuoneet palkintokorokkeelle. Jos unohdat jotain, voit nopeasti saada tietoja muistiinpanot.

Lisätä tehokkuutta kuin julkinen puhuja, säilyttää hyvä ryhti, kun puhut. Herättää luottamusta sinun pitäisi seistä mukavasti pystyssä ja välttää yleisiä ryhti ongelmia, kuten slouching tai nojaa sivuun esityksen aikana. Jos et aio käyttää eleitä, pidä kädet neutraalissa asennossa, joko suoraan alas teidän puolin tai edessä kehon yhdellä kädellä yli muiden noin navan korkeudella. Pitää kiinnittää yleisön hyväksymällä rauhallinen ja ryhdikäs käytös.

Käytä muistilappuja. Kun ulkoa puheen voi auttaa, kopiota ei ole huono idea. Voit yksinkertaisesti käyttää muistiinpanoja, korosta pääkohdat oman puheen.

Monet ihmiset aloittaa puheensa vitsillä jotta napata yleisön huomion, joten pitää tämä mielessä kuin olet mietitään, mitä sanoa. Jos aiot kertoa vitsi, varmista, että se on tyylikäs ja aiheesta. Muuten, olet vaarassa vieraantuneita jotkut heistä.

Ennen kuin saat valmis puhe, varmista, että tiedät materiaalia. Tämä on helppoa, kun olet todella kiinnostunut aiheesta olet valinnut. Yritä oppia lisää aiheesta kuin mitä sinä oikeastaan sanoa puheessanne. Tämä auttaa sinua lisätä joitakin hyödyllisiä lisätietoja. se voi myös auttaa sinua paremmin vastata kysymyksiin.

Älä soimaa itseäsi, jos teet virheen aikana, esityksen. Jos tiedot annetaan virheellisesti, on tärkeää, ei korjata virheesi. Sen sijaan, jatkaa teidän puheen kuin mitään ei olisi tapahtunut. Jos sinun täytyy korjata virheesi, pyydä anteeksi ja korjaa virheen ja jatkaa.

Jos katsot yleisö tekee sinut hermostunut, älä katso ketään silmiin. Sen sijaan, katso yllä heidän päänsä. Yleisö ei voi kertoa, ja et ole hajamielinen kenenkään ilme. Tämä auttaa sinua pitämään keskittyä viestisi paremmin.

Julkinen puhuminen on lähes väistämätön. Se on a-luokan vaatimuksen ja joskus työn vaatimus. Joitakin sosiaalisia tapahtumia voi vaatia sinua puhua julkisesti. Nyt sinun pitäisi tietää, miten luottavaisesti puhua julkisesti.