Luonnon Potenssilääke

Kuvaa Kuin Ammattilainen Nämä Hyödyllisiä Vinkkejä

Valokuvaus on hieno harrastus, että kuka tahansa voi päästä. Valokuvaus on prosessi, jossa luodaan kuvien avulla kamerat. Valokuvauksen avulla ihmiset testata heidän luovuutta, koska he käyttävät monia erilaisia suodattimia ja linssejä luoda ainutlaatuisia kuvia. Jos haluat päästä alkuun valokuvaus, lue nämä vinkit.

Sinun täytyy olla nopea, kun katkaiseva kuvia! Kauemmin otat, sitä suurempi mahdollisuus, että kohde liikkuu, juoksee pois tai jotain muuta muuttuvat pilata kuva. Nopeammin voit kuvata kohde, sitä todennäköisemmin olet saada haluttu kuva.

Yksi niistä asioista, joita voit tehdä, kun olet ottaa kuvia on nojata jotain saavuttaa parempi tasapaino. Enemmän tasapainoa, että sinulla on, sitä vähemmän liike kamera tekee, joka voi parantaa terävyyttä laukausta. Ylläpitää tasapainoa, jos haluat optimaalinen valokuvia.

Hyvä valokuvaus vinkki on käyttää väri kontrasti tapa luoda keskipiste. Periaatteessa tämä tarkoittaa sitä, että alue, jonka haluat katsojan keskittyä pitäisi olla korkea väri kontrasti. Hyvä tapa saavuttaa tämä on asettaa kaksi puhdasta värejä vierekkäin.

Suuri valokuva vinkki on ei pelkää tehdä virheitä. Virheet ovat osa oppimisprosessia. Jos et pidättäydyttävä kuvan, koska olet pelkää tehdä virheen, olet puuttuu ulos oppimisen mahdollisuus. Sinun täytyy muistaa, että virheiden tekeminen on tärkeää oppimisen.

Luonnonvaloa tulee aina tarjota sinulle korkealaatuisia kuvia. Pilvisinä päivinä ovat todella parempi ammunta kuin aurinkoinen niitä, koska pilvet toimia luonnollinen kupu levittää valon pois ja poistaa varjoja ja vahvoja kontrasteja. Valita seuraava valokuva ampua ulkona pilvinen päivä.

Tuntemaan kamerasi. Jos olet äskettäin ostanut uudet laitteet, tai jos sinulla on ollut omasi jonkin aikaa, mutta ei koskaan ottanut aikaa tietää, että se on perinpohjin, sitten tehdä niin. Lue manuaalinen tai pelata toiminnot laajasti, kunnes ymmärrät sen. Tietäen mitä kameralla voi tehdä, antaa sinulle parempia kuvia kuin voit sopeutua muuttuvan valon ja olosuhteissa.

Kun kuvaat ihmisiä, varmista korostaa etualalla sumentamalla tausta vähän. Keskittynyt taustalla voi häiritä katsojia näkemästä kauneutta tarkoitettu aihe. Varmista, että olet aseta tausta kauempana kuin normaali, kun kuvaat kuvauskohdetta.

Hyvä valokuvaus vinkki on aina alussa kun suunnittelet kuvaat auringonlaskun tai auringonnousun. Tämä antaa sinulle runsaasti aikaa säveltää täydellinen laukaus. Et halua olla pakko säveltää surkea laukaus, koska olet vähän aikaa.

Suuri valokuvaus vinkki on pitää kansioon parhaat kuvat. Tämä voi olla hyvä tapa katsoa taaksepäin ja nähdä kohokohtia työsi ilman kaivaa läpi kasoittain valokuvia. Päivitys kansioon kuin otat enemmän ja enemmän kuvia.

Kuten edellä todettiin, valokuvaus on hyvä harrastus kaikille. Valokuvaajat käyttää kameraa luoda kuvia ja ilmaista luovuutta lisäämällä suodattimia ja linssejä, jotka tuottavat ainutlaatuinen valokuva tuloksia. Käyttämällä vinkkejä artiklan edellä, voit päästä alkuun valokuvaus ja tuottaa oman ainutlaatuisen kuvia.