Lyhyt Penis

Vinkkejä Ja Temppuja Pitää Kunnioitettavan Maine

Toimitusjohtaja ammatti-tai liiketoimintaa maine on entistä tärkeämpää nykyaikana. Kanssa yksinkertainen online-haku, mahdollisten asiakkaiden, työtovereiden tai jopa työnantajat voivat etsiä sinut ja tarkistaa sinut ulos. Onneksi, se on myös aivan yhtä mahdollista, että voit katsoa itseäsi ja hallita oman maineensa. Käytä seuraavia ideoita tehdä tämän onnistuneesti.

Ennen kuin laitat liian paljon vaivaa maineenhallinta verkossa, tarkista, kuinka paljon tarvitset, jos mitään. Etsiä yrityksesi Google ja Bing. Negatiiviset tulokset tulevat? Tee verkkosivustoja ja blogeja yrityksesi toimii vain näkyä muutaman osumia tai ei ollenkaan? Vastaamalla kyllä joko kysymys tarkoittaa, että sinulla on töitä.

On salkun sivustoja, voit optimoida hakukoneiden kanssa. Se näyttää luonnollista kokeilla ja tehdä yrityksesi sivusto numero yksi haku listaus yrityksesi nimi, kun käytetty hakulauseke. Älä kuitenkaan lopeta siellä. Yritä olla kymmenen yrityksesi web-sivuja tullut kymmenen hakutulokset tuotemerkki. Lohko kaikki muu pois.

Huolehdi, että kaikki sosiaalisen median viestit käsitellään ammattimaisesti. Kuluttajat tänään katsoa sosiaalisen median tarkista yrityksesi; niin, se on tärkeää yrityksesi on nähty myönteisessä valossa. Tietenkin, haluat näyttää joitakin persoonallisuus, mutta pitää yleinen sävy ammatillinen ja asiallinen.

Parantaa online-liiketoiminnan maine, varmista, että olet julkaista paljon sisältöä. Vaikka se on lähes mahdotonta poistaa negatiivista sisältöä kokonaan internetistä, se on mahdollista saada negatiivinen sisältöä työnnetään hakukoneen tuloksia sivua, joka käytetään vähemmän. Näin ollen, jos yritys on negatiivisia kommentteja työnnetään takaisin viides tai kuudes sivu tulokset, sitten he eivät lue yhtä usein.

Pitää nykyiset asiakkaat tyytyväisinä ja samalla rekrytoida uusia asiakkaita. Monet yritykset käyttävät räikeä media kiekon uusia asiakkaita ja tehdä mitään niiden nykyinen asiakkaat. Tämä voi kostautua ja aiheuttaa lasku oman yleinen voitot. Sen sijaan, tarjoavat palaaville asiakkaille kannustimia, joita ei tarjota uusille asiakkaille. Tämä tulee anna asiakkaat tietävät, että arvostat heidän liiketoimintaansa.

Päästä mukaan paikkakunnallasi. Yksi parhaista tavoista tehostaa yrityksen maine on tehdä hyväntekeväisyyteen tekoja oman yhteisön. Ottamalla aikaa antaa takaisin yhteisölle, saat hyvää julkisuutta ja myös antaa sinulle mahdollisuuden puhua paljon ihmisiä, joita et muuten olisi koskaan saanut puhua.

Kun ihmiset antavat sinulle kielteisiä arvioita, sinun pitäisi yrittää parhaansa niiden korjaamiseksi ilman myönnä mitään vikaa. Heti kun myönnät vastuuta asioista, voit etsiä epäpätevä silmissä asiakkaille. Se on parasta pyytää anteeksi tyytymättömyytensä, eikä mitään tapauksen erityisesti.

Jos yritys tekee virheen, joka tulee asiakkaan kustannuksella, älä haudata se. Asiakkaat ovat liian fiksu. Sinun pitäisi oikeastaan tunnistaa virheen ja tehdä vilpitön anteeksipyyntö. Monta kertaa, asiakas antaa anteeksi. Usein, tämä kuuluu tarjota jotain ylimääräistä virheen.

Yritä seurata asiakkaiden kanssa pian sen jälkeen, kun he tekevät ostoksia. Tämä on todennäköisempää, että he ilmaisevat huolensa kanssa mieluummin kuin jakaa niitä kaikkialla Internetissä. Voit käyttävät tätä kuin mahdollisuus ratkaista ongelman ennen kuin se karkaa käsistä.

Varmista, että tiedät oikeutesi. Sinun ei tarvitse anna yrityksesi mainetta mennä alas, koska jatkuva fake arvostelija. Tutustu käyttöehdot ja politiikan jokaisen sivuston ja oppia, mitä sinun oikeusteitse. Tapauksissa, kunnianloukkauksesta, kunnianloukkausta, tai ilkivalta, sinun täytyy ehkä ottaa yhteyttä asianajajaan.

Tietäen teidän asiakkaille on hyvä tapa suojata yrityksesi mainetta. Muista puhua ja kyselyn asiakkaille. Selvittää, mitä he rakastavat ja rakasta yrityksestäsi. Ovat tietoisia siitä, mitä he rakastavat auttaa sinua puhua niistä asioista. Tietäen mitä he inhoavat antaa sinulle mahdollisuuden käsitellä sen tai korjata sitä. Se myös tekee sinut paremmin valmistautunut, jos maine on hyökätty.

Sinun pitäisi pysyä varpaillaan, kun se tulee suojella itseäsi vastaan huono maine. Vaikka olet tehnyt kaiken voit korjata nykyisen kysymyksiä, aina tulee olemaan enemmän tulevaisuudessa. pitää silmällä asioita varmistaa, että he eivät saa käsistä.

Vaikka asiakas yhteystiedot olet kanssa perusteettoman valituksen yhtiö, olla varma, että ei hylkää valituksen niin helposti. Sinun tulisi aina tunnustaa ja kiittää asiakasta ottaa aikaa ottaa sinuun yhteyttä. Tarjous on tutkittava tarkemmin. Tarjota hänelle jotain ylimääräistä hänen ongelmia. Tämä vähentää todennäköisyyttä, että hän on huono-suuhun liiketoiminnan ympärille hänen sosiaalinen ympyrä.

Usein, kun ostat .com domain-nimi, sinulle tarjotaan mahdollisuus ostaa nimen kanssa .org, .net ja .info-päätteitä. Se on fiksu tehdä tämän, ja se on jopa viisaampi kehittää näihin liittyviä sivustoja, pikemminkin kuin vain ottaa ne kaikki päätyvät teidän tärkein internet-sivusto. Jos sinulla on useita eri sivustoja, joilla on korkea laatu, olennaista sisältöä oman markkinarako, se auttaa perustaa oman viranomaiselle ja rakentaa mainetta verkossa.

Internet ja sosiaalinen media ikä, maine todella kiirii edellänne. Saada edessä tämän ja hallita ammatti-tai liiketoimintaa maine viisaasti ja onnistuneesti. Käytä neuvoja ja ideoita tässä artikkelissa tämän saavuttamiseksi. Anna punta maine, asettaa teitä lukuun ottamatta pack ja nauttia liiketoimintaa ja menestystä, joka tulee sen kanssa.