Maailman Isoin Penis

Kattava Kokoelma Vinkkejä Siitä, kiinteistösijoittaminen, Lue Tämä

Kiinteistösijoitukset voi olla suuri rikkaus rakennus, mutta ne voivat myös olla vaarallista. Joten tässä on muutamia hyviä neuvoja, joiden avulla pääset alkuun oikealla tiellä. Jatka lukemista niin, että voit oppia, miten voit excel, koska kiinteistö sijoittaja.

Ennen kuin teet investointi, kiinteistö -, analysoida nykyisessä markkinatilanteessa ja tehdä oma tutkimus. Tutustu missä tahansa alkaen 50 100 majoituspaikkaa kohteessa haluamaasi paikkaan, ja tehdä muistiinpanoja taulukkolaskenta. Asioita tarkastella sisältävät korjaus budjetit, odotettavissa vuokraa, ja nykyinen hinnat. Tämä auttaa sinua käydä läpi tarjoukset lajitella hyvät huonoista.

Muista, että on aina enemmän kalaa meressä. Se on helppo saada teidän sydän asetettu tietty omaisuus tai sopimus. Kuitenkin, jos se yksi juttu vie liian paljon aikaa ja vaivaa, se ei ole todella paljon ensimmäinen paikka. Eteenpäin ja varmista, että olet eivät missaa muita suuria investointeja sinne.

Varmista, että sinulla on budjetti, kun voit sijoittaa kiinteistöihin, joka sisältää kuinka paljon joudut maksamaan korjata kotiin olet ostamassa. Et halua puhaltaa kaikki rahasi saada kiinteistöjen vain saada selville, että olet ei ole varaa korjata sitä.

Järjestelijä-ylempi voi olla halpaa, mutta ajattele, kuinka paljon sinun täytyy kunnostaa, jotta se jopa arvo. Jos kiinteistö tarvitsee vain kosmeettisia päivityksiä, se voi olla hyvä investointi. Kuitenkin suuria rakenteellisia ongelmia voi erittäin kallista korjata. Pitkällä aikavälillä, se voi antaa sinulle hyvä tuotto sijoitukselle.

Pysy kaukana tarjoukset, jotka ovat liian hyviä ollakseen totta, erityisesti sijoittajille, että et voi luottaa tai ei ole hyvä maine. On tärkeää pitää kiinni ne, jotka ovat hyvä maine koska saada repäisi pois tämän liiketoiminnan voi maksaa sinulle paljon rahaa.

Tiedä, mitä sinun pitäisi etsiä omaisuutta, joka perustuu nykyinen suuntaus markkinoilla. Esimerkiksi, jos aiot vuokrata ominaisuuksia, voit ostaa, niin se on parasta olla yksiköitä, jotka ovat yksi ihmiset, joka on nykyinen suuntaus. Toinen esimerkki on varmistaa tahansa kotiin ostaa on kolme tai enemmän makuuhuonetta, koska se on helpompaa, voit myydä tai vuokrata perheille.

Katso talousennusteista alueella, jossa mahdollisille ominaisuuksia istua. Kiinteistöjen hinnat pysyvät matalalla, jos työttömyysaste on korkea. Näin, sinun tuotto on pieni, jos saat yhden lainkaan. Kestävä kaupunki on korkeampi kiinteistöjen arvot.

Et aio löytää valtava taloudellinen menestys yön yli. Siksi, se on tärkeää murtaa tavoitteesi pienempiin, lyhyen aikavälin tavoitteet. Varmista, että sinulla on to-do lista saavuttaa joka päivä. Ennen kuin huomaatkaan, voit olla hyvin teidän tapa saavuttaa suurempia tavoitteita.

Älä koskaan sijoittaa ominaisuuksia, että et voi varaa. Kiinteistön valitset voi olla kausia työpaikat, että sinun täytyy huomioon, kun teet asuntolainan maksu. Se ei ole hyvä idea olla riippuvainen todellinen tuloja voidakseen maksaa asuntolaina.

Välttää niille lähtemässä pois, kun haastattelemalla realtors. Real estate investoinnit, ottaa kokenut kiinteistönvälittäjä puolellasi tuottaa parempia tuloksia. Tämä yleensä tapahtuu, koska kiinteistönvälittäjä, jolla on kokemusta on yhteyksiä perustettu, toisin kuin rookie. Jos et voi löytää kokenut henkilö, mennä kanssa perustettu yritys.

Jos olet mukana kiinteistösijoittaminen ja ei löydä mitään hyviä tarjouksia, kuin sinun täytyy tehdä joitakin markkinointi. Anna ihmiset ympäri yhteisö tietää, että olet haluavat investoida. Se kestää vain muutaman keskusteluja kääntää ylös joitakin johtolankoja, jotka olivat aiemmin vain ulkopuolella tutka.

Jos olet menettänyt rahaa investointi, vie aikaa jälkeenpäin ymmärtää, miksi se tapahtui. Katsokaa kirjoja ja nähdä missä meni yli budjetin. Mieti asioita, joita olisi voinut tehdä toisin, pitää numerot kurissa. Koska iso raha on mukana täällä, sinun täytyy oppia niin paljon kuin voit omista virheistäsi.

Muista, että haluat kiinni joitakin paras sijoituskiinteistöt vakuuttaa edelleen tuloja, kun ikää. Kiinteistösijoitukset ovat erinomainen suojautua inflaatiota aikana eläkkeelle. Lisäksi pitkän aikavälin omistus tuloksia erittäin positiivinen oma pääoma voitot. Myyntiin hyvin huollettu ominaisuuksia, että sinulla on ollut pitkä aika, voi myös tuoda tarvittavat varat hätätilanteessa.

Älä jatkuvasti vähätellä huonoja uutisia. Tietää, milloin myydä. Itsepäinen voi lopulta maksaa sinulle paljon rahaa. Ole rehellinen itsellesi, kun pääsy vai ei, on kiinni varastossa. Joskus se on parasta vain leikata tappioita tai pois, ennen kuin asiat alkavat mennä huonosti.

Muuttaa keskittyä, kun sijoittaa. Ei, että ei ole mitään todisteita siitä, että ihmiset voivat ennustaa markkinoiden tai että he ovat asiantuntijoita, kun poiminta rahastonhoitajat ja varastot, jotka menestyvät toisia paremmin. Sinun täytyy pysyä keskittyneenä saada takaisin paluu globaaleilla markkinoilla. Voit tehdä tämän pitämällä monipuolinen portfolio.

Kuten ehkä jo tietää, että siellä on hyvää rahaa tehtävä by investoimalla kiinteistöihin. Muista viitata näiden vinkkejä kun aloitat tuottoisa ura real estate investment. Voit vapaasti kertoa perheen ja ystävien näistä temppuja.