Maailman Pienin Penis

Neuvoja Niille Äskettäin Diagnosoitu Diabetes

Monet ihmiset, jotka ovat olleet kertoi, että heillä on diabetes, uskovat, että se on mahdotonta elää normaalia elämää. Hyödyllisiä vinkkejä seuraavissa kappaleissa kouluttaa sinut diabetes management ja miten voit elää lähes normaalia elämää. Sinun täytyy tehdä tietoisen päätöksen seuraa näitä vinkkejä ja auttaa varmistamaan tulevaisuuden terveys.

Diabeettinen perifeerinen neuropatia on peruuttamaton edellytys aiheuttaa pistelyä ja jopa tunnottomuus tai kipu käsissä ja jaloissa. Tämä johtuu ei ole valvoa veren sokeria, joka johtaa vahingoittaa hermoja raajat. Jos saat Diabetes kurissa voi joskus vähentää oireita ja estää sitä kehittymästä edelleen.

Voit vapaasti kysyä lääkäriltä kysyttävää Diabetes sinulla saattaa olla, kuinka se vaikuttaa suoliston liikkeitä, jos se voi aiheuttaa seksuaalinen toimintahäiriö (kyllä voi!) Ei kysymys olisi liian noloa tai kouluttamattomia voit tuntea mukava löytää vastaus kuin lääkäri on auttamassa!

Jos sinusta tuntuu, et saa riittävää hoitoa lääkäriltä, löytää uusia yhden! Tunne vähemmän kuin mukava terveydenhuollon ammattilaisen kanssa voivat johtaa sinut kysymys niiden diagnosointiin tai hoitoon, mikä tarkoittaa, et voi luottaa heihin. Löytää uusi lääkäri, että sinulla on täysi luottamus varmistaa terve lääkäri-potilas suhde.

Syödä elintarvikkeita runsaasti kuitua. Syömällä hedelmiä, vihanneksia, ja jyvät voit parantaa ruokavaliota. Voit laihtua ja tuntea suurta. Kuitua voi auttaa antaa sinulle enemmän oman veren sokeria ja alentaa mahdollisuuksiasi saada sydänsairaus. Muita kuidun lähteitä ovat pähkinät, siemenet, ja pavut.

Pitää veren sokeria tasot nousevat, tutkimus-korkea glykeeminen indeksi elintarvikkeita. Jos et ole perillä siitä, mitä ainesosia sinun tulisi välttää, et voi kuluttaa jotain haitallista tajuamatta sitä. Jos sinun täytyy syödä jotain nopeasti ja ei ole aikaa etsiä se, kiinni ei-jalostettuja elintarvikkeita.

Ruokavalio, liian paljon proteiinia voi todella olla haitallista diabeetikoille. Jotkut ihmiset ajattelevat, että enemmän proteiinia on hyvä, mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että liian paljon eläinten proteiini voi aiheuttaa insuliiniresistenssiä, tekijä diabetes. Yritä sisällyttää oikea määrä proteiinia, vihanneksia ja hiilihydraatteja pitämään ruokavalio terve ja tasapainoinen.

Sinun täytyy olla huolellinen siitä, mitä syöt, kun sinulla on diabetes. Eri elintarvikkeet ovat erilaisia vaikutuksia veren sokeria, joten ole varovainen, kun valitset aterioita ja välipaloja. Suuria aterioita tarvitaan suurempia annoksia insuliinia prosessi, ja pieniä aterioita vaativat vähemmän. Jos voit seurata oman ateriat ja ovat varovaisia teidän ruokavalio, voit hallita veren glukoosipitoisuutta.

Tässä on vihje, että hyötyjä ei ole vain joku, jolla on diabetes, mutta kukaan muu. Säännöllinen liikunta on tärkeää säilyttää terveen kehon painoa, kuten liikunta polttaa pois liikaa rasvaa. Aerobinen harjoituksia, kuten lenkkeily ja pyöräily ovat hyviä kasvava syke polttaa rasvaa.

Se on hyvä idea diabeetikoille on viisi tai kuusi pientä ateriaa koko päivän, kolmen sijaan suuria aterioita. Syö pienempiä, terveellisiä aterioita usein päivän aikana auttaa ylläpitämään vakautta verensokeri. Jos syöt useammin, se vähentää riskiä ahmiminen, ja voit tuntea enemmän tyytyväinen.

Varmista, että diabetes ei aiheuta ongelmia aikana pitkän lennon, aina pakata välipala. Vaikka jotkut lentoyhtiöt tarjoavat ilmaisia aterioita, ruoka voi olla voimakkaasti käsitelty, ja saatat joutua odottamaan pitkään ruokaa. Tuo oma välipala on varmistettava, että verensokerin tasot pysyvät siellä, missä niiden pitäisi olla.

Älä syö “valkoinen” elintarvikkeet, jos sinulla on Diabetes. Tämä sisältää valkoisia jauhoja (pasta, leipä, jne.), valkoinen riisi, valkoinen perunat. Nämä kaikki sisältävät hiilihydraatteja, mutta eivät tarjoa tarpeeksi kuitua tai proteiinia auttaa rikkoa niitä alas kehon, joten voit välttää massiivinen verensokeri piikki, kun syö niitä.

Jos haluat valita käsitellä, joka voi olla runsaasti sokeria, mennä kohde, joka on myös runsaasti proteiinia. Esimerkiksi, jäätelöä on paljon proteiinia auttaa hajottaa sokeria. Toinen vaihtoehto on juustokakku kuitupitoinen kuori. Jogurtti marjoilla voi myös olla suurta herkkua, varsinkin jos käytät ei-rasvaa makeuttamaton jogurtti, kuten kefiiri.

Jos sinulla on tunne oireita masennuksesta, keskustele lääkärin kanssa. Jos olet tullut masentunut, se on vakava vaikutus, miten voit hallita diabetes. Sinun menettää kiinnostuksensa ruokaa, on alhaisempi aktiivisuuden taso ja lisätä stressiä. Kohdistaminen nämä oireet aikaisin voi välttää ei-toivottuja komplikaatioita myöhemmin.

Vaikka tämä saattaa tuntua tervettä tietoa kaikille, jotka on koskaan ottanut lääkettä, monet ihmiset saavat tehdä sitä. Kuten Diabeetikko, sinun pitäisi aina muistaa ottaa lääkkeesi! Vain ottaa lääkkeitä lääkärin määräämä ja vain aikaväli, joka on turvallisesti määrätty sinulle.

Jos aiot mennä ulos syömään ravintolassa, se voi olla paras etu mennä paikkaan, joka pidetään enemmän hyväpalkkainen. Tämä on hyvä idea, koska enemmän hyväpalkkainen ravintola on, sitä pienemmät annokset yleensä on, ja sitä todennäköisemmin ne olisi käyttää tuoreista raaka-aineista.

Kun olet diabeetikko, sinun pitäisi varmista, että olet syöminen niin monta koko elintarvikkeet kuin mahdollista. Kun ostoksia sinun pitäisi aina ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja välttää ostamalla liikaa jalostettuja elintarvikkeita, jotka sisältävät ainesosia, jotka ovat huono kunto. Vältä mitään ruokia liian paljon sokeria, kuten makeisia tai sooda.

Vinkkejä yllä pitäisi olla antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, pikku asioita, voit tehdä, hallita Diabetesta ja on täyttänyt elämää. Ei ole mitään syytä elää vähemmän elämää kuin haluat elää. Olet ainoa henkilö, joka voi ohjata tyyppi elämä sinulla on, onko sinulla diabetes vai ei.