Maailman Suurimmat Penikset

Oppia Desktop Tietokoneissa On Helppoa Tämän Artikkelin

Desktop tietokoneet ovat kiehtovia. Kun heillä ei ole varaa siirrettävyys heidän tietokone kollegansa, he pystyvät yleensä pakata enemmän booli. Ottaa asiantuntija käsi ei ole aina mahdollista, joten tämä artikkeli sisältää muutamia vinkkejä, joiden avulla voit käyttää ja maksimoida mahdollisuudet työpöydälle tietokoneen.

Varmista, että sinulla on anti-virus suoja ohjelmisto. Ilman tätä ohjelmaa, haittaohjelmia voi vahingoittaa desktop. Haittaohjelmia hidastaa tietokoneen ja voi jopa varastaa henkilökohtaisia tietoja. Anti-virus suoja on olemassa ohjelmia, tunnistaa ja poistaa uhkia tietokoneen turvallisuuden. Voit löytää joitakin hyödyllisiä anti-virus ohjelmat Internetissä, jotka ovat vapaasti käyttää, kun taas toiset ovat ostettavissa.

Kun etsit pöytätietokoneen olla varma ostoksia. Kanssa kasvava suosio kannettavat tietokoneet, tabletit ja mobiililaitteet, työasemat on tippunut hyväksi. Sinänsä myynti on vaikeaa. Käytä tätä sinun eduksesi ja etsiä parhaat tarjoukset pois siellä, kun ostaa uuden tietokoneen.

Ota tarkastus käyttää pöytätietokoneen, ennen kuin ostaa yksi. Tämä on tärkeää, jotta voit todella ymmärtää, miten paljon valtaa tarvitset. Enemmän tehoa tarkoittaa enemmän rahaa. Jos super tehokas työpöydän ei ole mitään todellista hyötyä, miksi pulittaa ylimääräisiä rahastot?

Ostaa desktop voit ostaa kaiken mitä tarvitset asennettuna. Ihmiset ostavat uusin, suurin kone, joka on ominaisuuksia, he eivät vain tarvitse. Valitse osat ja ominaisuudet huolellisesti, koska et myymälä, työpöydälle ja säästää rahaa.

Olla hyvin varovainen tarkistaa versioiden ohjelma tahansa uuden työpöydän ostaa, ellet halua olla jatkuvasti päivittää tai korvata käyttöjärjestelmän kokonaan. Monia hyviä tarjouksia voidaan oli työpöytiä, jotka sisältävät lähes vanhentunut ohjelmisto, joka voi vaikeuttaa käyttöä myöhemmin. Varmista, että mitä ostat on yhteensopiva online-ja muihin tarkoituksiin.

Puhua ystävien ja perheen, jotka haluavat pöytätietokoneen. Yksi tai useampi niistä saattaa olla halunnut ostaa uuden tietokoneen, ja kun kerrot heille, he ovat kannustin tehdä niin. Ota vanhat tietokoneet, jotka toimivat yleensä hyvin. Paljon ihmisiä vain on tietokoneita istumisesta, joten selvittää, jos rakkaansa on tietokone, he ovat valmiita antamaan teille.

Kun etsit oikea pöytätietokoneen tarpeisiisi, kiinnittää huomiota tarkoitettu tyypin Internet-yhteyden sekä onko mahdollinen desktop-malli on modeemi. Jos et pysty yhteyden laajakaistan, koska sijaintisi, tarvitset modeemin. Muuten, voit ostaa tietokoneeseen, jossa ei ole yksi.

Jos tarvitset enemmän tehokas tietokone, katso alueet lueteltu “pelaamista” tai “viihde” tietokoneet. Nämä on enemmän MUISTIA ja nopeampi prosessorit, jotka voivat hoitaa nämä tehtävät. Jos ostat tietokoneen listattu “arjen” kone, huomaat, että se ei elää jopa teidän tarpeet.

Sinun pitäisi ehdottomasti kiinnittää huomiota mikä prosessori on mukana oma kone. Intel esimerkiksi vielä tekee sen vanhat prosessorit, sekä se on uusi Core i5-ja Core i7-prosessorit, jotka voi löytää uusia työpöytiä. Muista katsoa jälkimmäisen kaksi prosessoria tai niiden vastineet, niin että sinulla on tietokone, joka toimii menestyksekkäästi sinua kaikilla tasoilla.

Voit palauttaa tietokoneen, jos se ei toimi ulos sinulle? Jos ei, on olemassa parempia paikkoja tehdä ostoksesi. Olla varma, että täysin ymmärtää paluu politiikkaan paikka olet ostamassa niin et päädy sellaisen laitteen kanssa, jolla ei ole mitään hyötyä sinulle.

Jos olet asioinut noin online-ja vähittäiskaupoissa ihanteellinen tietokone ja ei ole löytynyt, kannattaa tilata mittatilaustyönä. Paikallinen riippumaton kauppoja ja tiettyjä online-yritykset ovat erikoistuneet tekemään yksilöllisiä tietokonejärjestelmiä. Hinnat tällaiset järjestelmät ovat vertailukelpoisia, ja joskus jopa halvempi kuin overpaying, mitä et halua saada mitä teet.

Muista, että väri tai näyttää tietokoneen merkitsee paljon vähemmän kuin se, miten se toimii. Voit helposti osta jos haluat ja on oikeat osat asennettu osaksi se, jos haluat. Älä vain ostaa tietokoneen valmiiksi koottu, koska luulet se näyttää hyvältä omassa huoneessa!

Portit tietokoneessa voi olla hyvin hämmentävää, joten se voi auttaa merkitä ne heti, kun olet onnistuneesti asettaa se. Käyttää pieniä paloja nauha tunnistaa “printer” ja muut satamat, niin, että sinun ei tarvitse pelata arvauskilpailujen lähtien. Monet satamat näyttävät samalta, mutta palvelevat eri tarkoituksia, joten merkintöjä niitä voi välttää hämmennystä.

Kun on lukenut tämän artikkelin, sinun pitäisi tietää hieman enemmän siitä, että maailma työpöydän tietokoneet. Ne ovat vertailukelpoisia kustannuksia ja pack-a-punch usein paljon suurempi kuin kannettava tietokone. Käytä vinkkejä tässä artikkelissa, ja sinun pitäisi nauttia työpöydälle enemmän kuin olet kuvitellut.