Marianne Kallio

Strategioita Tekevät V Ups Oikealla Tavalla

On olemassa monia menetelmiä siellä rakentaa lihas nopeasti ja helposti, mutta jos olet ollut yrittää niitä, saatat jo tietää, että monet heistä eivät ole kovin tehokkaita. Jotkut näistä menetelmistä voi olla jopa vaarallista! Siksi on tärkeää saada parhaiten tietoa mahdollista. Lue oppia oikeita tapoja rakentaa lihas turvallisesti.

Jotta rakentaa oikea lihas, se on erittäin tärkeää, että syöt sopiva ruokavalio. Elimistö tarvitsee asianmukaista ravintoaineiden sekä tarpeeksi kaloreita jotta energiaa lihakset tarvitsevat niitä rakentaa intensiivisen harjoittelun jälkeen. Ateriat pitäisi olla oikea määrä proteiinia ja hiilihydraatteja.

Kuluttaa enemmän kaloreita joka päivä. Jos olet yrittää saada joitakin lihas paino, sinun täytyy syödä enemmän. Varmista, että nämä kalorit tulevat terveellisiä elintarvikkeita, älä anna itsesi täyttää vain roskaa, se ei auta sinua lainkaan.

Harkitse kreatiini täydentää. Kulutus viisi grammaa päivässä voi olla mahdollista, että voit nostaa kauemmin ja kovemmin, mikä johtaa maksimoida kasvun lihaksia. Tämä erityisesti täydentää ei pitäisi käyttää nuoria, ja välttää kokonaan kuka tahansa, jolla on hoitamaton terveysongelmia. Olla turvallinen, tarkista lääkärin kanssa ennen käyttöä.

Jos haluat parhaat tulokset voimaharjoittelun ja lisätä lihasmassaa, sinun pitäisi pyrkiä kouluttaa vähintään kolme kertaa viikossa. Tämän pitäisi antaa riittävä oikea määrä liikuntaa, joka edistää lihasten rakennukseen tilassa. Jos olet juuri aloittamassa, kaksi kertaa viikossa on riittävä, kunnes olet sopeutunut uuteen rutiini.

Kun tekee rutistus rakentaa vatsalihasten se on tärkeää pitää kaula suojattu. Kun tekee rutistus hyvä tapa suojata kaula on työntää kielesi vastaan katolle suussa. Tämä auttaa sinua kohdista pään ja vähentää rasitusta laitat kaulassa.

Kuluttaa riittävä määrä proteiinia on keskeinen tekijä rakennuksen lihas. Yleisesti, jokaista kiloa painat, sinun pitäisi pyrkiä kuluttaa noin yksi gramma proteiinia. Esimerkiksi, jos painat 140 kiloa, sinun pitäisi yrittää olla 140 grammaa proteiinia ruokavalioosi. Liha, maitotuotteet ja kala ovat erinomaisia proteiinin lähteitä.

Sinun pitäisi yrittää käyttää ketjut ja bändit paino harjoitukset. Nämä asiat lisätä tyyppinen vastus, joka on tarkoitettu niin LVRT. Tämä antaa sinulle suurempi määrä stressiä, koska liikerataa kasvaa yhden liikkeen, joka voi johtaa enemmän lihasten kasvua.

Kyykky ovat ehkä tärkein harjoitus rakentaa lihas massa. Ulkopuolella rakennuksen jalkojen lihaksia, kyykky ovat erinomainen koko kehon harjoitus. He työskentelevät ulos aseiden, rinnassa, vatsan lihaksia ja jopa takaisin. Käyttämällä oikea tekniikka on tärkeää kyykky. Oikea kyykky, lantion pitäisi tulla vähemmän kuin polvet ja kehon pitäisi pysyä tasapainossa.

Suorita nosto hoito joka toinen päivä. Jälkeen voimakasta liikuntaa, proteiinisynteesiä prosessi voi kestää jopa 48 tunteja. Toisin sanoen, oman kehon rakentaa lihas jopa kahden päivän post-workout, ja toimi, kun kehosi on edelleen toipumassa voi kumota teidän kovaa työtä. Nauttia päivän levätä-se auttaa maksimoida tulokset.

Kuten näette, turvallisesti rakennuksen lihas on jotain, voit saavuttaa joitakin tietoa ja tervettä järkeä. Soveltamalla näitä vinkkejä, pikemminkin kuin vaarallinen villitys harjoitus antaa sinulle paras mahdollisuus menestyminen rakennuksen elin voit olla ylpeä. Pian voit olla etsivät ja tunne suuri!