Masturbaattori

Rautakauppa Neuvoja Kaikkien Pitäisi Tietää,

Monet ihmiset ajattelevat, että rautakauppa on mahdotonta tehdä itse. Ihmiset ovat aina yrittää tehdä kotiin parannuksia, vaikka monet eivät. Meneillään olevat saneeraukset voi olla yksinkertainen. Tämä artikkeli tarkastelee lähestymistapoja voit käyttää päivittää kotiin.

Maalaus on monivuotinen tehtävä. Vesi-pohjainen lateksi maalit tehdä helpoin clean-up. Tarvitset vain vettä ja saippuaa. Mutta joskus öljyn maali on paras työpaikka. Se on pitkäkestoisempi. Kun siivota öljy maali, käytä ruokaöljyä teidän harjat liueta maali. Sitten voit käyttää saippuaa ja vettä.

Suojata sähkö pistorasioita, peitä ne alumiinifoliolla ennen alkua teidän maalaus projekti. Alumiini-folio on helppo soveltaa ja pitää kattaa saamasta maalata niiden yli. Ja se tekee puhdistamisesta helppoa. Anna maalin kuivua, ennen kuin poistat folion ja kierrätys sitä muihin tarkoituksiin.

Jos haluat tehdä parannuksia kotiin, yksi asia, sinun todella täytyy on on jonkinlainen harjoitus. Voit tehdä reikiä ja ajaa ruuvit minkä kokoisia tahansa. Sinun pitäisi olla 9-voltin johdoton, akkukäyttöinen pora ja jotkut 1/32, 1/16, 1/8, 1/4″ poranterät. Saa liitteitä, jotka voivat ajaa Phillips ja flathead ruuveja, liian.

Anna kylpyhuoneen ainutlaatuinen touch päättämällä teema. Useimmat ihmiset viettää tuntia kylpyhuoneessa, mutta lukuun ottamatta koordinoituja värejä, mikään ei tunnu olevan ainutlaatuinen. Keksiä hauskoja teemoja, kuten merirosvo, meren alla, rannalla, tai haaksirikkoutuneet. Löytää tarvikkeet ajatus voi olla hauskaa ja antaa oma kylpyhuone tunnetta persoonallisuus.

Kun olet maalaus kotiin käytä pudota liinoja tai jokin muu kangas kiinni maali. Jos maali tippuu ympäri lattioita niin se antaa ostajat syytä pyytää alempaa hintaa tai pyytää heitä valitsemaan toisen omaisuutta.

Solmio tai leikkaa roikkuvat sokea johdot. Johdot voi helposti kuristaa lemmikit ja lapset, jos ne jätetään roikkumaan. Sinun tulisi varmistaa että sinulla on tarpeeksi johdon pituus nostaa ja laskea kaihtimet kunnolla, mutta ei ole mitään syytä olla tavattoman pitkä johdot. Sido se kiinni, tai leikkaa se pois, ennen kuin onnettomuus tapahtuu.

Jos suunnittelet kotisi remontin, varmista, että sinulla on joitakin tapa hävittää rakentamisen roskia. Mitään suuria remontti on menossa aiheuttaa paljon roskia ja paljon siinä on aineita, joita ei pitäisi sekoittaa kaupungin roskakoriin. Suunnittele etukäteen ja sinun ei tarvitse olla jumissa sen kanssa.

Jos olet etsimässä maali, yritä valita ei-VOC maalit kotiin. Nämä maalit ovat ilmaisia ja monet mahdollisesti haitallisia kemikaaleja, jotka sisältyvät vakio maalit, ja ne ovat paljon parempi ympäristölle. Ne ovat yhtä tehokkaita, mutta hinnat hieman korkeampi kuin muut maali.

Välttää pitää liian paljon huonekaluja yhteen huoneeseen. Ottaa liian paljon huonekaluja aiheuttaa tahansa huoneeseen ilmestyy pieni. Vaikka et ehkä kuten huonekalut, joku etsii ostaa kotiin on luultavasti mieluummin nähdä avoin tila. Huoneen näyttävät isompi, jossa vähemmän huonekaluja.

Oletko nauttia ulkoilusta, mutta vihaan ötököitä? Voit lisätä seulotaan-in kuisti kotiin. Se antaa sinulle mukava paikka rentoutua, syödä tai vain hengailla ihmisten kanssa viihdyt, kaikki ilman vaivautuneet vikoja. Kattotuuletin lisäävät mukavuutta.

Jotta voidaan lisätä energiatehokkuutta lämminvesivaraaja, harkitse eristävä se kietomalla sen kuuman veden lämmitin viltti. Tämä erityinen viltti voi ostaa useimmista rautakaupoista noin kaksikymmentä dollaria, joka on pieni määrä sijoittaa, kun otetaan huomioon säästöt näet lämmitys laskun.

Sinun tulee olla varma tarkistaa perustuksen ympärille talon. Nämä alueet pitäisi olla täynnä tiivistetty maaperä estää veden yhdistäminen ja murentaa osia teidän pihalla. Tämä on erityisen tärkeää, ympäri rakenteita, jotka saattavat kärsiä rot tai tihkumista noin niiden perusta.

Kun haluaa korjata sen kotiin, se on hyvä idea käyttää energiatehokas valaistus. Ei vain aiotte päätyä säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä, teidän koti on myös paljon arvokkaampi, jos joskus päätät myydä sen. Lisäbonuksena, uusi eco-lamput kestää vuosia, toisin kuin vain muutaman kuukauden.

Jos jääkaappi on yli kymmenen vuotta vanha, harkitse korvaamalla se uudempi malli. Jääkaappi käyttää huomattavan määrän energiaa, ja uudempi malli voi maksaa itsensä takaisin suhteellisen lyhyessä ajassa säästöt sähkölaskussa. Etsi Energy Star-malli, useimmat tehokkuutta.

Lisätä valittaa teidän kotiin ja nostaa sen arvoa, harkitse korvaamalla nykyisiä vyöruusu arkkitehtoninen vyöruusu. Tunnetaan myös nimellä kolmiulotteinen vyöruusu, nämä vyöruusu voi simuloida kuvioita luonnollisia aineita, kuten liuskekivi tai puusta, ja ne kestävät tuulta paremmin kuin tavallinen vyöruusu, mikä tekee niistä ihanteellinen valinta, jos kotisi sijaitsee alueella, joka näkee tuulet.

Hauska kotiin parannus-hankkeen tavoitteena on lisätä baari kellarissa tilaa. Asunnon saavat mielihyvää suunnittelussa bar, sekä itse katsomassa hankkeen avautua ennen heidän silmänsä. Niin, muista, asennat baarissa tai mitään DIY päivitys voi lisätä arvoa yksi on kotona.

Kuten aiemmin on todettu, monet ihmiset näkevät rautakauppa mahdotonta. Ihmiset yrittävät koko ajan parantaa kotinsa, mutta usein epäonnistuvat. Vaikka tämä seikka on totta, rautakauppa pitäisi olla näin vaikeaa. Pidä vain neuvoja olet lukenut täällä mielessä, ja voit menestyä koti-parannus hankkeita.