Mesolangat

Top Vinkkejä Tehokkaita Päivittäin Hammashoito

Sinun hymy voi olla yksi houkuttelevin asioita sinusta. Kuitenkin, jos et ole käytännössä hyvä hammashoito, se voi myös olla yksi niistä asioista, että nolaa sinua eniten. Tässä on joitakin hampaiden hoito vinkkejä voit käyttää, jotta voit tuntea paremmin about your hampaat.

Varmista, että olet harjata hampaita kunnolla. Siellä ei ole paljon käyttöä harjata hampaat, jos et tee se oikea tapa. Sinun pitäisi myös varmista, että olet harjata vähintään kaksi minuuttia. Jos et ole varma, onko tai ei olet harjata hampaat oikein, älä pelkää kysyä hammaslääkäri.

Älä syö liian monia elintarvikkeita, jotka ovat happamia tai runsaasti sokeria. Vältellä elintarvikkeita, jotka voivat vahingoittaa hampaita millään tavalla, mukaan lukien värjäys niitä. Jos et kuluttaa elintarvikkeita, kuten nämä, syödä niitä aterian ja paljon vettä. Kun olet syödä, harjata hampaat heti minimoida mahdolliset vahingot.

Opettaa lapsille asianmukainen hampaiden tottumukset alusta alkaen. Kun lapset saavat ensimmäiset hampaat, harjata hampaat heille. Kun lapsi on tarpeeksi vanha, opettaa hänelle, kuinka harjata hampaat itse. Saada iso ajastin ja laita 2 minuuttia sen lapsesi varmistaa, että hän ei harjata tarpeeksi kauan, ja vie hänet hänen ensimmäinen hammaslääkärikäynti, kun hän täyttää kolme.

Asema olet tilalla hammasharja sanelee, miten hyvin olet itse harjata hampaat. Sinun pitää harja kulmassa hampaat tehokkaasti harjalla. Pyöreä aivohalvauksia ovat yleensä enemmän tehokas kuin ylös ja alas tai puolelta toiselle. Vältä harjaus liian paljon voimaa estää ikenet ärsytystä.

Huolehtia oman hammasharjan. Kun olet valmis puhdistus hampaita, varmista, että olet puhdas hammasharja, liian. Yksinkertaisesti pese se pois vedellä ja aseta se hammasharja pidike niin, että se on pystyssä. Asettaa hammasharja tapauksessa ei ole suositeltavaa, koska bakteerit on todennäköisesti kasvaa niin.

Suusi on täynnä sekä hyviä ja huonoja bakteereja. Auttaa tuhoamaan huonoja bakteereja suussa harjata hampaat käyttämällä hammastahnaa useita kertoja päivässä. Kysy hammaslääkäri hänen suositus hammastahnaa, joka toimii parhaiten suojata hampaita bakteerit.

Hammaslankaa, hammaslankaa, hammaslankaa! Varma, että kaikki harjat hampaitaan kuin pitääkin, mutta kuinka moni heistä todella hammaslankaa. Hammaslangan käyttö puhdistaa alueen välillä hampaita, jossa ruoka voi juuttua ja bakteerit voivat levitä. Tämä myös estää puhkeamista mahdollista infektioita, jotka voivat ilmetä, jos et hammaslankaa.

Olla realistisia odotuksia valkaisuun hammastahnoissa. Yhdisteet ja hankaavia aineita ne sisältävät, ovat usein erittäin avulias vaalentamiseen pinta tahrat hampaita, kuten kahvia tahroja. Kuitenkin, he eivät aio puuttua enemmän vakavia ongelmia, kuten reikiintymistä tai tahroja, jotka ovat tunkeutuneet hampaan kiillettä. Useimmat hammashoidon asiantuntijat ovat yhtä mieltä, että se on turvallinen käyttää, kuten hammastahnat kahdesti päivässä.

Auttaa suojaamaan lapsia niellä liian paljon hammastahnaa valvoa niiden harjaus. Käytä vain pieni määrä hammastahnaa. Hammaslääkärit yleensä suositeltavaa käyttää pieni herneen kokoinen määrä hammastahnaa lapsille alle kuusi vuotta vanha auttaa suojella heidän terveyttään. Aikana lapsen hampaiden harjaus rutiinia, selittää merkitys harjaus jokaisen hampaan kunnolla.

Jos huomaat, että suu ja huulet ovat kuivat paljon, kerro hammaslääkärille. Jos käytät lääkkeitä, ne voivat olla syynä. Hammaslääkäri voi kertoa, onko lääkkeet aiheuttavat kuiva suu, ja voi auttaa sinua selvittää, miten voit käsitellä sitä.

Jos olet yrittää pitää hampaat hyvässä kunnossa, se on erittäin tärkeää hammaslankaa säännöllisesti. Ihmiset usein ohittaa hammaslangan ja valita vain harjalla. Hammaslangan varmistaa, että ei ole plakin hampaiden välistä. Tämä auttaa estämään reikiintymistä ja pitää kumit hyvässä sävy.

Hammaslangan pitäisi olla tärkeä osa päivittäistä hampaiden suunnitelma. Floss vähintään kerran päivässä. Saat parhaat tulokset, hammaslankaa ennen nukkumaanmenoa. Hammaslangan auttaa poistamaan ruuantähteet ennen harjata hampaat. Älä koskaan käytä sahaus liikettä, kun hammaslangan. Sen sijaan liikuta hammaslankaa ylös ja alas välillä kunkin hampaan.

Kun etsivät hammashoidon ammattilaiselta et ole nähnyt ennen, vie aikaa tarpeen tarkistaa kaikki käyttäjätiedot ja lisensointi tuleva lääkäri. Tällä tavalla, voit olla mukava tietää, että sinun tulee hoitaa jonkun kanssa koulutuksen tarpeen tehdä työtä tarvitset.

Vaihda hammasharja muutaman kuukauden välein. Jos sinulla on sähköinen hammasharja, muuttaa pään. Vanha hammasharja kerää bakteereja ja kun harjalla laitat sen suuhusi. Olla turvassa ja välttää bakteerit muuttamalla se 2 kuukauden välein terveemmän suun.

Voit olla hymy, joka tekee sinut ylpeä tai tekee sinut punastumaan. Siksi sinun täytyy olla varma, että olet laittaa vinkkejä tässä artikkelissa käyttää. Näin, voit alkaa hoitaa hampaita tavalla, joka tarkoittaa, sinulla on aina hymyn huulille.