Miehen Alapää

Huono Iho? Ei Enää Kiitos Tästä Neuvosta!

Hyviä uutisia kiinteistömarkkinat on, että on olemassa tuhansia ja taas tuhansia edullisia ominaisuuksia siellä. Huono uutinen on, että ne ovat erittäin vaikea löytää, jos et tiedä mistä etsiä. Tässä artikkelissa, voit oppia joitakin hyviä vinkkejä löytää edullisia, laadukkaita kiinteistöjä.

Hoitoon kiinteistöjen kuten mikä tahansa muu sijoitus tekniikka: ostaa pieni ja myydä korkea. Tämä maksimoi tuotto ja minimoida teidän riski. Asumisesta on yksi parhaista sijoituksista voit tehdä, koska sen avulla voit rakentaa oman pääoman jotain, että jokainen tarvitsee joka tapauksessa, paikka elää.

Niin monet sulkemiseen koteihin markkinoilla tänään, ihmiset suuria summia rahaa käytössään, kannattaa harkita investoimalla on nämä ominaisuudet. Ostamalla niitä huutokaupassa, saat kotiin penniä dollariin, joka voi olla kiinteä nopeasti ja kääntää voittoa tai laittaa vuokra markkinat tasaisesti kuukausittain tulot.

Jos mahdollista, tuo kokenut urakoitsija sinulle, kun tarkastelet omaisuutta. He voivat auttaa sinua arvioida kustannuksia, ja korostaa asioita, jotka pitäisi olla korjattu edellisen omistajan toimesta ennen ostoa. Ne voidaan usein havaita mahdolliset ongelmat, jotka ovat helposti huomaamatta harjaantumaton silmä ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Kun ajattelet ostaa uuden kodin sinun pitäisi aina olla kotona tarkastuksen tehnyt. Tällä tavoin voit tietää etukäteen, jos on ongelmia kotona niin, että et lopulta ostaa jotain, joka lopulta maksaa sinulle tonnia rahaa saada kiinteä ja jopa koodi.

Jopa jos olet ostamassa kotiin tai kaupallisen omaisuuden, harkita palkata kiinteistöjen arvioitsijan saada arvio omaisuutta. Arvioijat ovat riippumattomia kolmansia osapuolia, jotka arvioida arvo ja älä tee provision pois hinta; ne tarjoavat sinulle todisteita niiden arvostus. Jos ostat kiinteistön, sinun täytyy myös tietää, mitä arvioitu arvo on, niin miksi odottaa?

Omistamisen kotiin, toisin kuin vuokrata talo, joka tarjoaa sinulle vapauden ja individualismin, koska vuokranantaja ei salli muutoksia omaisuutta. Jos omistat talon voit vapaasti muuttaa mitään haluat. Voit maalata huoneita, tyrmätä seinät ja vaihtaa lattia, muun muassa.

Kun osto on investointi vuokrakohteesta, varmista huolellisesti tutkia vuokra-määrät, jotka veloitetaan samalla alueella vastaavanlaisista asunnoista. Jos vuokraa saatavilla ei riitä kattamaan huolto -, vakuutus-ja kiinnitys (tarvittaessa), se on viisasta etsiä vaihtoehto kiinteistön muualla.

Ennen kuin aloitat talo-metsästys, tehdä luettelo kriteerien että et halua sinun tulevan kotiin, ja sijoitus tässä luettelossa tärkeysjärjestyksessä. Jos sinua ota tämä lista mukaasi, kun et katso koteja, saatat muistuta itseäsi tärkeitä ominaisuuksia. Jos koti näyttää täydellinen, mutta puuttuu top kriteeri, niin se on täydellinen sinulle.

Varmista, että sinulla on terve käsiraha tallentaa ennen kuin ostat talon. Haluat on vähintään 20 prosenttia kauppahinnasta saatavilla käsiraha, koska joudut maksamaan ylimääräistä, jos et. Muista, että tarvitset myös maksaa päätöskurssi kustannukset ja omaisuuden veroja samoin.

Tutkimus lähiöissä, jotka kiinnostavat sinua. Kun olet ostamassa kotiin, et ole vain ostaa, mutta myös ostaa osaksi yhteisöä ja on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi sen. Joten tutustu kouluja, ostokset, ja mitään liittyvät yhteisöön, jotta tiedät, mitä on varastossa sinulle, kun olet muuttaa sinne.

Varmista lukea kaikki asiakirjat, jotka on luovutettu sinulle, kun olet ostamassa kotiin. Tämä on suurin hankinta, joka sinun koskaan tehdä, sinun täytyy ymmärtää, mitä olet allekirjoittamista. Älä pelkää kysyä kysymyksiä, jos tarvitset selvennystä jotain ja tarkistaa kaikki paperit, ennen kuin suljet. Ei ehkä ole riittävästi aikaa sulkemista, jotta voit huolellisesti lukea asiakirjoja.

Saada paras laina ostaessaan talon, varmistaa, että olet tietoinen luotto-pisteet. Jos pistemäärä on yli 720, voit saada alemman koron lainoja ja jos luotto-pisteet on alle 620, sinulla voi olla vaikeuksia karsinnat varten asuntolainan ensimmäinen paikka. Tietäen missä luotto seisoo ja kun se on parantunut, on tärkeää oikeutettuja asuntolaina että voit varaa.

Monet ihmiset, jotka ostavat talon ohittaa saada laina hyväksytty ennen kuin ne menevät talon metsästys. Tämä voi vaikuttaa mahdollisuuksiasi saada hyvä talo nopeasti. Jos et saada hyväksyntää lainan, sinun tulee tietää tarkalleen, mitä voit viettää, ja se myös osoittaa myyjälle, että olet tosissasi.

Kun hienoja ominaisuuksia, saattaa olla hieman vaikea löytää, se on kaukana mahdotonta paikantaa paras tarjoukset suurin ominaisuuksia. Käyttämällä artikkelissa yllä auttaa sinua ulos teidän kiinteistöjen haku, voit oppia paikalla sananlaskun timantteja karkea ja tehdä oikeita valintoja.