Miehen Kulli

Parempi Hieronta Ketään Ja Kaikki Alkaa Täältä

Täydellisessä maailmassa, päivä olisi aloittaa herkullinen, ravitseva aamiainen, reipas kävely ja perusteellinen hieronta. Hieronta voi auttaa kehoa monin tavoin vähentää stressiä, edistää verenkiertoa. Jatka käsittelyssä tämä artikkeli oppia kaikki edut, että hieronta voi tuoda.

Olet altis lihaskrampit joko tuoma fyysinen aktiivisuus tai joskus ei ollenkaan? Nämä voi olla erittäin kivulias, varsinkin kun he ovat teidän vasikka. Hierontaa voi auttaa estää lihasten kouristelua ylös edistämällä verenkiertoa. Voit myös hieronta-alue heti, kun sinusta tuntuu, se alkaa kramppi ylös joitakin nopeasti helpotusta.

Kun annat hieronta, yritä olla henkilö olet hierovat kuin muutamia artikkeleita vaatteita kuin mahdollista. Jos ne ovat epämiellyttäviä, ne voi käyttää pyyhe tuntuu enemmän turvassa kaikkina aikoina. Ottaa kehon alueille alttiina ei ole vain rauhoittava, mutta se myös helpottaa työsi.

Kun käytät hieronta öljy, ennen kuin laitat sen henkilön takaisin, aseta se ensin kätesi. Jos et laita öljyä suoraan kumppani, öljy voi olla yllättävän kylmä ja hätkähdyttää henkilö. Se ei ole sellainen reaktio haluat hieronta. Sen sijaan paikka, öljy ensin kädet ja lämmin öljy jopa hieromalla käsiä yhteen. Tämä tekee öljy-täydellinen lämpötilan käyttää.

Ei ole todellista mekko-koodi, kun päättää mennä ulos ja saada hieronta. Jos olet huolestunut siitä, asianmukainen pukeutuminen, puhua spa tai viestin terapeutti etukäteen. Käsittelemällä vaatteet huolenaiheita, voit varmistaa, että et tunne hämmentynyt tai epämukavaksi aikana hieronta. Jos on alue, voit myös halua hierotaan kuin takana, kerro terapeutti, ennen kuin aloitat.

Anna potilaan ottaa suihkun jälkeen hieronta eteeriset öljyt. Ei vain, että tekee niistä entistä mukava, mutta se auttaa rentoutumista prosessi. Se on myös hyödyllistä ihoa; se auttaa huokoset pysyä erossa.

Jos olet tullut riippuvaiseksi kipulääkkeistä, voit kokeilla hieronta hoito. Ottaa hierontaa säännöllisesti auttaa sinua rentoutumaan ja lievittää kipua lihaksissa ja nivelissä. Vakuutus saattaa jopa maksaa teidän hieronta.

Jos olet epävarma, mitä hieroja nähdä omalla alueella, kysy perheenjäsenet ja työtoverit. Lähetteet ovat keskeinen. Vaikka he eivät varmistaa, että saat hyvä terapeutti, ne eivät lisätä teidän kertoimella valtavasti. Kun olet saada muutamia nimiä, tehdä oma tutkimus nähdä henkilö, joka luulet parhaiten sopii tarpeisiisi.

Mennä verkossa auttaa vuonna valitsemalla hieroja. Jos se ei toimi, keskustele ensihoidon lääkäri. Voit myös puhua sairaanhoitaja tai kiropraktikko alueella, jonka työ sinua kunnioitusta. Ammatilliset suositukset ovat lähes yhtä hyvä (ellei parempi) kuin henkilökohtaisia suosituksia, erityisesti jos luotat yksilön.

Käytä tuoksuva hieronta voidetta, kun olet antaa hieronta. Tuoksu toimii aromaterapia ja voi parantaa tunne rentoutumista. Voide pehmentää kitkaa kädet ja ihmisen kehon, joten hieronta on helpompaa iholla. Selvittää, mitä tuoksu etusija on ennen kuin käytät sitä.

Älä ole ujo hieronta pöytä-sano vain mitä haluat. Hieronta terapeutit voivat soveltaa liian paljon tai liian vähän painetta; se on jopa voit kertoa heille, mikä toimii parhaiten teidän tapauksessa. Se on dime ja mikään ei voita tunnetta, hieronta, lasten leikkipaikka, joten se haluamallasi tavalla.

Yksi suurimmista virheistä, että voit tehdä, kun annat kumppanisi hieronta on, että huone on liian kylmä. Sinun tehtäväsi on tehdä kumppani tuntuu niin mukava kuin mahdollista. Tämä on erittäin vaikea saavuttaa, jos ne ovat vilunväristykset kylmää ilmaa niiden elin.

Hengitys on yksi tärkeimmistä vastaanottaa hieronta. Yritä hengittää mahdollisimman normaalisti, vaikka jos sinusta tuntuu, tuntemuksia, että et ole koskaan tuntenut. Elimistö lopulta sopeutua hieronta, kuin hengitys kuvio olisi pysyttävä samana koko prosessin.

Jos et ole käynyt hieronnassa, koska uskot, että se on liian kallis, se ei todellakaan ole. Hinnat hieronnasta voi olla melko kallista, mutta on monia paikkoja, jotka antavat suuri hierontaa edulliseen hintaan. Koulut, jotka ovat hieronta hoito-ohjelmat, myös tarjoavat usein erittäin edullisia hierontoja muotoon opiskelijat.

Ei ole tapa jäljitellä työtä, joka menee suuri hieronta. Nyt, että olet täysin ymmärtää, mitä on mukana, kun se tulee hieronta, voit hakea vinkkejä tässä artikkelissa oman harkintansa mukaan. Kuten minkä tahansa neuvoja, se täytyy olla räätälöity sopimaan erityisesti tarpeet ja mieltymykset, niin pitää tämä mielessä.