Miehen Munat

Antiikin Taidetta Akupunktio-Mitä Sinun Tulisi Tietää

Sinulla on särkyjä ja kipuja, jotka eivät tunnu vastata perinteisiä lääkkeitä? Jos et, haluat ehkä antaa akupunktio kokeilla. Tämä muoto lääke on ollut noin tuhansia vuosia, ja on tulossa varsin suosittu keskuudessa Länsimaisen lääketieteen. Jos haluat tietää enemmän, lue seuraava artikkeli.

Ennen akupunktio tapaaminen, syödä vain vähän. Jos syöt liian paljon, niin sinulla voi olla vaikeuksia saavuttaa tuloksia, että istunto piti antaa. Kuitenkin, vatsa pitäisi olla tyhjä. Voit päätyä kulkee pois hoidon aikana.

Jos terveys vakuutus ei tällä hetkellä kata akupunktio, kirjoittaa kirjeen vakuutus viraston. Parempi vielä, jos olet yrityksen vakuutus suunnitelma, pyytää henkilöstöosaston johtaja kirjoittaa kirjeen, jossa säädetään, halu akupunktio lisätään. Monet kasvit eivät tällä hetkellä kata sitä, mutta voit tehdä ero työstää sitä kohti.

Varmista, että et näe acupuncturist tyhjään vatsaan. Sinun kannattaa syödä kunnon ateria noin 2 tuntia ennen istunnon. Jos menet istunnon nälkäinen, saatat päätyä tunne huimausta tai pyörrytystä. Haluat istuntoja tehdä sinusta tuntuu paremmin, ei huonompi.

Kun alussa akupunktio-hoitoja, sinun pitäisi pitää osallistuvien kunnes olet saanut täyden kierroksen. Älä koskaan lopeta puolitiehen, sillä se ei salli voit nähdä täyden hyödyn. Et voi nähdä tuloksia voit odottaa lopussa, vaikka et tunne melko hyvä, ennen kuin se on ohi. Anna koko hoidon ajaa sen tietenkin, ja sitten voit nähdä, miten kehosi reagoi.

Ottaa rennosti itsellesi seuraavat hoidon. Valitsi toimintaa post-istuntoon, joka on kuin stressaava ja rentouttava. Edut akupunktio jatkaa hyvin sen jälkeen, kun hoito on ohi. Jos laitat itsesi stressiä välittömästi tämän jälkeen voit ottaa pois joitakin edut oman hoito.

Ennen ensimmäistä akupunktio hoitoa, selvittää, onko vai ei sinun sairausvakuutus hyväksytään. Akupunktio istuntoja voi olla melko kallista, varsinkin jos tarvitset useita hoitoja. Jos olet koskaan suunnitelma saada pitkän aikavälin akupunktio-hoitoja, sitten olet menossa tarvitse päivittää politiikkaa. Jos sairausvakuutus tarjoaja ei salli voit päivittää, valitse eri yksi, joka antaa kattavuus tarvitset.

Älä katso teidän akupunktio istunto aika poimia kirjan. Kyllä, olet makaa hiljaa jopa tunnin, mutta se on teidän tehtävänne rentoutua. jopa mietiskellä jos haluat … istunnon aikana. Lääkäri tarvitsee apuasi tässä asiassa. Rennompi olet, sitä parempi istunto.

Koskaan taistella akupunktio hoidon aikana keskellä. Olet tehnyt päätöksen saada tämä hoito, toivottavasti luet ennen nimittämistä. Jos aloitat jännittynyt tai vastaa huonosti (sekä fyysisesti ja sanallisesti), voit olla varma, että istunto ei antaa sinulle parhaat tulokset.

Akupunktio voi antaa sinulle helpotusta kipua, että muita menetelmiä ei voi tarjota. Vain vie aikaa oppia siitä lisää, jotta voit olla mukava ajatus. Puhua ihmisille, jotka ovat käyneet läpi hoitoja. Mitä enemmän tietää akupunktio, sitä enemmän arvostat tämä tehokas hoitomuoto.