Miehen Peniksen Keskipituus

Lisätä Gold Asiantuntemusta Käyttämällä Tätä Neuvoa

Lukemattomien vuosisatojen ajan, allure kulta on houkutellut ihmisiä. Jopa tänään, monet ihmiset löytää kultaa olla yksi houkuttelevin investointeja noin. Jos olet ajatellut laskemisesta rahaa osaksi kultaa, sinun täytyy varmistaa, että ymmärrät riskit. Pidä käsittelyssä oppia lisää.

Kun ostat kultaa, se on parasta ostaa suurempia painoja. Enemmän kultaa painaa, sitä vähemmän maksat per unssi. Ota aikaa, kun ostaa kultaa varmista, että ostoksia noin paras hinta painon, että olet aikovat ostaa olla varma, että olet investoida viisaasti.

On käsitys, että nykyinen markkina-arvo kultaa ennen kuin myyt sen. Voit soittaa koruja tallentaa tämän tiedon. Kullan arvo muuttuu usein, joskus päivittäin, ja haluat varmista, että ostaja on tarjota sinulle kohtuullinen hinta nappulat, perustuu nykyinen markkina-arvo.

Onko sinulla nikkeli allergiaa? Jos näin on, sinun on parempi hankkia koruja, joka on korkeampi kultapitoisuus, kuin 18 tai 22 karaatin kultaa. Kohteita, jotka on korkeampi kultapitoisuus on vähemmän todennäköisesti aiheuttaa allergisen reaktion. Sinun pitäisi myös pysyä erossa kultaa kullattu koruja.

Älä epäröi myydä kultaa koruja, että sinun ei enää tarvitse käyttää. On monia ihmisiä, jotka pitävät nämä palaset mitään loogista syytä, kun ne voidaan myydä voittoa. Rahaa teet myynnistä tekisi enemmän hyvää kuin käyttämättömät korut istuu laatikossa.

Jos olet ajatellut postitus pois joitakin koruja joku, sinun täytyy olla varma, että olet tee tutkimusta ensin. Varmista, että tiedät, kun maksu lähetetään sinulle ja vakuuttaa paketti. Varmista, että olet kaapata kuvia kaiken laitat postissa.

Vältä myy kappaletta, joiden arvo on enemmän kuin vain painon kultaa. Arvo antiikki korut ja harvinaisia kolikoita voi paljon suuremmat kuin kullan arvon. Myös välttää myymällä kappaletta, jotka ovat taiteellisesti muotoiltu, koruja, jotka on helmiä ja mitään tunnearvoa. Kulta sulatetaan ennen kuin se on myyty.

Muista, että kulta ei ole vain tyyppi jalometallia, että voit sijoittaa rahasi. Joskus hopea ja palladium voi itse asiassa olla parempi sijoitus kultaa. Lisäksi, voit myös ostaa kupari jalometalliharkot baarit ja kupari kolikot. Siksi en usko, että kulta on ainoa vaihtoehto, jos etsit investoida metallia.

Kun yrittää selvittää, jos jotain on todellinen kultaa tai ei, yritä pitää se magneetti. Koska true kulta ei ole magneettista ominaisuuksia, se ei pitäisi vastata ollenkaan. Jos havaitset vetovoima välillä “kulta” ja magneetti, olet luultavasti ollut lankaan tai yksinkertaisesti löytänyt hyvän jäljitelmä.

Magneetti voidaan käyttää niin halpa ja nopea tapa määrittää, jos pala on todella tehty kullasta. Kulta ei ole magneettista. Joskus se on lukko, joka on kultaa, loput on vain kullattu. Magneetti on helppo tapa testata.

Mennä kultaa myy tietäen nykyisen kullan hinta. Tämä on hyödyke, joka on vaihteleva hinta. Joka päivä on jotain uutta. Jos et tiedä, et voi olla saatavilla toteuttamat etuna on vähemmän kuin hyvämaineinen kultaa ostaa yritys. Muista, tieto on valtaa. Mennä mihin tahansa neuvotteluihin valmis.

Aina tarkistaa hinta kultaa muutaman kerran ennen hyppäämällä tahansa online-kaupan. Monta kertaa on paikallisen jälleenmyyjän omalla alueella, joka tarjoaa paljon parempi hinta. Postitus se voi olla helpompaa; kuitenkin, se ei voi olla arvoltaan satoja enemmän, että voit ansaita henkilö.

Älä heti alennus panttilainauslaitokset paikka myydä kultaa. He usein ostaa kappaleita, jotka muut kaupat eivät halua ostaa, koska ne eivät ole aina haluavat ostaa yksinkertaisesti sulaa pala alas. Voit myös tinkiä hinnat vuonna sotilaan myymälä, mikä tarkoittaa, saatat saada paremman tarjouksen kuin odotit.

Jos tiedät mitä olet tekemässä, investointeja kulta voi olla järkevä osa oman salkun. Kuitenkin liian monet ihmiset anna itsensä tulla vietteli ajatellut omistaa kultaa, ja eivät tehdä viisaita investointeja. Käytä neuvoja tämän artikkelin tehdä viisaita investointeja kultaa.