Miehen Peniksen Koko

Tee Musiikin Lataaminen Internetistä On Helppoa

Kun nousu Internet, musiikin maailma on käden ulottuvilla. Oikea palvelu, voit ladata miljoonia kappaleita muutamassa minuutissa. Kuitenkin, ennen kuin aloitat lataamisen, on olemassa muutamia asioita, sinun täytyy tietää,. Seuraavat artikkeli auttaa sinua pääsemään alkuun.

Sinun pitäisi varmista, että olet hyödyntää käyttämällä “Esikatselu” – vaihtoehto kunkin raidan albumin, ennen kuin lataat sen. Tämä on hyvä idea kappaleita, jotka ovat uusia sinulle. Näin, voit vain ladata kappaleita, jotka haluat. Tämä voi säästää rahaa, koska sinun ei tarvitse ostaa koko albumin vain muutamia kappaleita haluat.

Valitse P2P palvelun viisaasti. Tämä voi olla avain saada musiikkia haluat. Lukea arvosteluja ja puhua ihmisille tiedät löytää paras palvelu sopii sinulle. Katso mielipiteitä muiden käyttäjien varmistaa, että et tule katumaan käyttää mitään erityistä palvelua.

Varo käyttämällä laittomia keinoja ladata musiikkia. On monia peer-to-peer verkot siellä, että antaa sinulle pääsyn paljon musiikkia. Mutta tämä ei avata sinulle jopa mahdollisia oikeudellisia ongelmia ja isot sakot, jos jäät kiinni. Nämä ilmainen tiedostoja voi myös sisältää piilotettuja haittaohjelmia. Kaiken kaikkiaan, se on parempi ja turvallisempi vaihtoehto, jos haluat vain ostaa mitä rakastat.

Hyvä vinkki käyttää, kun ajatellut musiikin lataaminen on varmista, että sinulla eivät ole sitoa internet-yhteyden kanssa muita asioita. Et luultavasti halua musiikkia ladata niin nopeasti kuin mahdollista. Tämä tarkoittaa sitä, sinun kannattaa pysäyttää mitään, että voi ottaa minkä tahansa kaistanleveys.

Kun lataat musiikkia verkossa, varmista, että olet vain ladata tiedostoja, oikea tiedostotunnistetta. Älä koskaan lataa tiedostoja .exe-tiedosto laajennuksia. Tämä laajennus voi vahingoittaa tietokonetta. Se voi kaapata tietokoneen järjestelmän, ja täysin tuhota sitä. Vielä pahempaa, voit avata itsellesi jopa identiteettivarkauden tai muut tietoturva-asioita.

Yritä vain ostaa musiikkia satunnaisesti. Musiikin suosio niin helposti saatavilla, se voi olla huolestuttavan helppo ylitämme ja menettää jännitystä musiikkia. Yritä vain ostaa musiikkia kerran kuukaudessa tai niin. Kunnes sitten, tehdä luettelo kappaleita, jotka voit nauttia ja bändejä, jotka haluat kuulla enemmän.

Stick kanssa luotettu sivustoja, oman musiikin lataus. Suurin ongelma epäluotettava sivustoja on, että ne voivat sisältää viruksia, mutta voi myös olla, että laitat itsesi oikeudellisia vaarassa, jos lataat musiikkia vähemmän kunnioitettavan sivuston. Ota aikaa tutkia web-sivuston ennen kuin lataat varmista, että se on sekä turvallinen ja laillinen käyttää.

Tahansa sivusto, joka tarjoaa oikeudellisia musiikin suosio on tekijänoikeus jossain niiden päällä. Tämä ilmoitus näkyy, että sivuston omistajat ovat lupa myydä ja jakaa musiikkia laillisesti verkossa. Tämä ilmoitus tulee myös kertoa, mitä ovat ja eivät saa tehdä musiikin kanssa sen jälkeen, kun ostat.

Look verkossa löytää lisää säätämistä verkon nopeus. On todennäköistä, että tietokone ei ole optimoitu heti kättelyssä. Se tarkoittaa, että sinun täytyy oppia vähän siitä, nämä muutokset asetukset saada nopein suosio online musiikin tarpeisiin. Mukautettuja tietoja tietokoneen set-up voi olla löydettävissä internetistä.

Jos on olemassa tiettyjä kappaleita, että olet aina kuunnella, luoda offline-soittolistan musiikkia suosio sen sijaan streaming ne pilvestä. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet matkapuhelinverkon data suunnitelma. Nämä pilvi-tiedostoja voi syödä paljon kuukausittaiset tiedot suunnitelma. Mutta jos kappaleet tallennetaan suoraan laitteeseen, se käyttää kukaan, että tiedot ämpäri ollenkaan.

Yritä vain ladata musiikkia, että tarjoajat muistaa teidän ostot. Tällä tavalla, jos et koskaan menetä tiedostoa, voit tarkistaa verkkosivusto ja ladata sen uudelleen ilmaiseksi. Tämä on suuri korvaaminen varmuuskopioida tiedostoja, joka tietenkin olet aina aio tehdä, mutta ei koskaan todella saada noin.

Lisätä ilmainen musiikki lataa mahdollisuuksia, etsiä yritykset, jotka sponsoroivat ilmainen musiikki lataa kampanjoita ja tapahtumia. Yritykset, Apple, Starbucks antaa pois musiikki osana niiden yleistä brändin tarjouksia. Se on helppo tapa lisätä uutta musiikkia kirjastoon maksamatta penniäkään.

Jos haluat pitää luottokortin turvassa hakkereilta, poimia iTunes-lahjakortteja paikallinen myymälöissä. Voit syöttää useita online-lahja-kortti, sen sijaan luottokortin numero, eli kukaan ei voi murtautua heidän tietokanta saada tietoja, mikä säästää rikollisilta.

Tutustu valtavirran MP3 tallentaa ja etsiä heidän ilmainen musiikki osiossa. Usein tämä on asuttuja kappaleita ylös-ja artisteja, jotka ovat tutustumisen arvoinen. Esimerkiksi, MP3.com on koko luokka omistettu ilmaisia kappaleita. Voit maistella jokainen ja sitten lataa ne, jotka kuulostavat hyvältä.

Jos on erityinen bändi pidät, rekisteröidy niiden verkkosivuilla. Sinulle voidaan tarjota näytteitä uutta musiikkia tai jopa ilmainen MP3 ajoittain. Päälle, että, voit saada alennusta, kun ostat liput tai albumin verkossa yhdessä muiden etuisuuksia.

Kun olet lukenut tämän artikkelin, sinun pitäisi tietää paljon enemmän noin musiikin lataus. Nyt tiedämme, mistä heidät löytää ja miten etsiä suosikki laulu. Internet on tehnyt helppo löytää lähes minkä tahansa kappaleen, ei väliä kuinka hämärä se voi olla. Käytä näitä vinkkejä laajenna music library tänään.