Miehen Peniksen Pituus

Katso Tätä luottokortilla Neuvoja

Luottokortit ovat välttämättömiä nykyajan yhteiskunnassa. Ne auttavat yksilöitä rakentamaan luotto ja ostaa asioita, että he tarvitsevat. Kun se tulee hyväksymällä luottokortilla, tehdä koulutettu päätöksen, on tärkeää. Se on myös tärkeää käyttää luottokorttia viisaasti, jotta voidaan välttää taloudellisia ansoja.

Se on viisasta olla kaksi tai kolme eri luottokortteja käytettävissäsi. Voit parantaa luotto-pisteet. Maksaa pois kaikki kortit kuukausittain auttaa vielä enemmän. Pidä mielessä, että säilyttää enemmän kuin kolme-kortit eivät ehkä ole hyvä idea. Se voisi herättää epäilyksiä mielissä lainanantajat, jotka katsovat luotto-raportti.

Ei lainata luottokorttia ketään. Luottokortit ovat yhtä arvokkaita kuin käteistä, ja lainoja ne pois voi saada sinut vaikeuksiin. Jos lainaat heille, henkilö saattaa ylitämme, joten olet vastuussa suuren laskun lopussa kuukaudessa. Vaikka henkilö on luottamuksenne arvoisia, se on parempi pitää teidän luotto kortit itsellesi.

Kun olet saada oman ensimmäinen luottokortti, tai minkä tahansa kortin, että asia, varmista, että olet kiinnittää huomiota siihen, maksuohjelma, korko, ja kaikki ehdot ja ehdot. Monet ihmiset laiminlyödä lukea tämän tiedon, mutta se on ehdottomasti sinun eduksesi, jos otat aikaa lukea läpi.

Monet kuluttajat väärin ja vastuuttomasti käyttää luottokortteja. Kun menee velan ei voida välttää joskus, monet ihmiset menevät yli laidan ja päätyvät velkaa heillä ei ole varaa maksaa. Käsitellä luottokortteja, oikein maksaa pois tasapaino kunkin kuukauden. Luotto-pisteet on parantunut maksamalla tasapaino kokonaisuudessaan joka kuukausi.

Tehdä parhaan päätöksen suhteen paras luottokortti sinulle, vertailla, mitä korko on joukossa useita luottokortti vaihtoehtoja. Jos kortti on korkea korko, se tarkoittaa, että sinun tulee maksaa suurempi korot kulut kortilla on maksamatta, joka voi olla todellinen taakka lompakon.

Maksaa 100% luotto-kortti bill jokainen kuukausi, jos sinulla on siihen varaa. Paras skenaario, luotto kortit pitäisi käyttää kätevä taloudellinen työkaluja, mutta takaisin täysin, ennen kuin uusi jakso alkaa. Luoton käyttö rakentaa hyvä historia ja kanna tasapaino, et maksaa rahoitus palkkiot.

Tehdä vähintään kuukausittain maksu ainakin kaikki luottokortteja. Ei tehdä vähimmäismaksu ajoissa voi maksaa sinulle paljon rahaa ajan. Se voi myös vahingoittaa teidän luottoluokitus. Suojaa sekä kulut, ja teidän luottoluokitus voi varmasti tehdä vähintään maksut ajoissa jokainen kuukausi.

Jos sinulla on huono luotto ja haluavat korjata sen, harkitse prepaid-luottokortti. Tämän tyyppinen luottokortti löytyy yleensä paikallisessa pankissa. Voit vain käyttää rahaa, että sinulla on ladattu kortille, mutta sitä käytetään todellisia luottokortti, kanssa maksut ja lausuntoja. Tekemällä säännöllisiä maksuja, voit korjata luotto ja nostaa luotto-pisteet.

On olemassa monia erilaisia luotto kanta-asiakasohjelmia. Jos käytät luottokortteja säännöllisesti, löytää yksi, joka on kanta. Käytetään viisaasti, he voivat jopa antaa ylimääräinen tulonlähde.

Avain luottokortilla oikein piilee oikea takaisinmaksu. Joka kerta, että et maksaa saldo luottokortilla, tili, lasku kasvaa. Tämä tarkoittaa sitä, että 10 dollaria osto voi nopeasti muuttua 20 dollaria ostaa kaikki, koska kiinnostusta! Oppia, miten maksaa se pois joka kuukausi.

Välttää sulkemalla tilin. Näin voi todella vahingoittaa yleistä luotto-pisteet. Tämä on, koska olet itse vähentämällä kokonaismäärä luotto sinulla on, joka sitten alentaa välinen suhde ja mitä olet velkaa.

Selvittää, jos korko uusi kortti on säännöllinen korko, tai jos se tarjotaan osana edistäminen. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että korko että he näkevät ensin on myynninedistämistarkoituksessa, ja että todellinen korko voi olla huomattavasti enemmän kuin se.

Luotto on jotain, joka on mielissä yksilöitä kaikkialla, ja luotto kortit, jotka auttavat yksilöitä todeta, että luotto on,ou samoin. Tämä artikkeli on edellyttäen joitakin arvokkaita vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua ymmärtää, luotto kortit, ja käyttää niitä viisaasti. Käyttämällä tietoa oman etu tekee sinulle valistunut kuluttaja.