Miehen Pituus

Kiinteitä Tietoja, Jos Haluat Todella Ymmärtää Viiniä

Viini on yksi parhaat-rakasti alkoholijuomien historiassa. Mikä tekee viiniä niin suosittu? Yksi syy on varmasti se, että on olemassa niin monia lajikkeita. On olemassa paljon viinejä siellä, ja yksi on varmasti saalis your fancy. Tässä on joitakin smart vinkkejä viineistä, joiden avulla voit navigoida niitä vesiä.

Jos sinulla on taipumus saada päänsärkyä heti, kun juo viiniä, sinun pitäisi kokeilla erilaista viiniä. Esimerkiksi jotkut ihmiset vain saada päänsärkyä, punainen viinejä. Jos päänsäryt jatkuvat, sinun pitäisi mennä lääkäriin ja varmista, että se on turvallista voit pitää viinin juominen.

Palvella viiniä oikeassa lämpötilassa saat eniten maku kustakin glassful. 60 astetta on hyvä lämpötila punaviiniä. Kaada viini noin 58 astetta ja anna sen lämmetä teidän lasi. Jos olet palvelevat valkoviini, chill se on 47 astetta. Kun valkoviinit tarjoillaan lämpötilassa, joka on liian lämmin, sen maku voi olla varsin tylsää.

Älä kirjoita tietty viini pois vain, koska viini testaaja ei pidä siitä. Aivan kuten monet muut juomat, tietyt viinit vaativat hankittu maku. Vaikka hän ei pidä siitä, saatat löytää se olla sinun makuusi. Katso jos voit saada näyte ennen ostamista pullo.

Jos aiot pariksi viiniä lasagnea, kokeile menossa kanssa punaviiniä. Korkeampi happamuus näissä tyyppisiä viinejä pari melko hyvin tomaatti kastike, joka on yleensä lasagnea. Lasagnea on ainesosia, kuten vihreä paprika, ja maku punaviiniä voi korostaa niitä.

Se on helppo pitää espanjalaista viiniä tuoreita. Kuitenkin, riippuen siitä, millaisia espanjalaista viiniä sinulla on, tämä menetelmä voi vaihdella. Esimerkiksi Rioja on suosituin viini Pohjois-Amerikassa, ja se voi pitää 7 vuotta post-pullotusta. Tallentaminen viini paikassa, joka on pimeässä ja viileässä, kuten kellarissa tai kaappiin, voi todella auttaa varmistamaan saat suurin maku viiniä.

Jos olet ravintolassa, jossa hinnat viini on törkeää, älä hävetä tilata olutta. Joskus, ravintoloita tunkilla niiden hinnat tietäen, että asiakkaan tulee juoda viiniä ja ostaa sen joka tapauksessa. Tämä voi auttaa säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

Älä tilaa viiniä laseittain. On yleensä kuusi lasillista kussakin pullossa, joten varmista, että olet jakaa. Tämä tekee ostoksesi paljon enemmän kohtuullinen, joten voit ottaa mahdollisuuden kokeilla jotain uutta.

Älä vaivaudu saada kallista viiniä, jos olet ruoanlaitto sen kanssa. Suurin osa viinin alkoholipitoisuus kokkeja pois, koska voit tehdä ruokalaji, ja muut aineosat lisätään maun, mitä viiniä haluat. Säästä kallista tavaraa juoda erikseen, kun voit istua alas aterian.

Näitä vinkkejä mielessäsi, aiot olla paremmin varustettu, kun seisot katsomalla hyllyillä viiniä kaupasta. Voit tehdä hienoimmista valintoja, ja ehkä voit jopa löytää viini, joka tulee uusi suosikki. Käytä tietoa täällä auttaa sinua.