Miehen Sukupuolielimet

Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Ostokset Auto

Monet ihmiset ovat hyvin pelkää ostaa autoa, koska he pelkäävät, että ne otetaan etu. Jos sinulla on tämä pelko, sitten luet oikea artikkeli. Oppia, miten saada oikean auton oikeaan hintaan. Muista jakaa tämä artikkeli rakkaansa, jotka ovat auto-ostoksille!

Käy paikallisen pankin ja saada pre-hyväksytty auto laina. Tämä vaihe ei vain säästää paljon aikaa klo jälleenmyyntisopimuksen, mutta se myös säästää rahaa, suurimman osan ajasta. Saada lainaa pankissa, voit neuvotella teidän korko, enemmän tehokkaasti; näin ollen alentaa yleistä maksu.

Jos olet markkinoilla käytetty auto, sinun pitäisi aina saada CarFax raportti. CarFax raportti kertoo sinulle, jos auto on ollut onnettomuudessa. Jos auto on ollut onnettomuudessa, haluat luultavasti jatkaa etsimistä ja ei osta sitä autoa.

Tee tutkimusta verkossa, jotta löytää parhaat tarjoukset. Voit kirjaimellisesti säästää tuhansia etsimällä verkossa. Kun olet löytänyt parhaan auton, voit joko saada jälleenmyyntisopimuksen ostaa tämän auton, tai mennä jälleenmyyntisopimuksen, joka myy auton ja ostaa sen heiltä. Jos jälleenmyyntisopimuksen on lähellä, yrittää säästää enemmän rahaa.

Älä koskaan maksaa täysi hinta auton. Myyjä tietää, he eivät aio saada niin paljon, kun he myyvät auton. Jos et voi neuvotella, tuo taitava ystävä. Tietää etukäteen, mitä todellinen markkina-arvo on auto, että haluat, niin että voit tietää, jos olet lähellä käypä hinta.

Se on erittäin tärkeää mennä koeajolle ennen ostoa. Sillä ei ole väliä, jos olet ajanut identtisen ajoneuvon. Kannattaa silti varmistaa, että tämä auto toimii hyvin. Siellä voisi aina olla ongelma, että tietyn auton, ja et koskaan tiedä, jos et ajaa se.

Katso omistajan arviot ennen valitsemalla auton haluat ostaa. Nämä löytyy netistä, monia eri sivustoja. Omistaja arvostelut antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, miten paljon toiset nauttivat auto, ja jos he suosittelen sitä ystävien ja perheen kanssa. Ne tarjoavat eri näkökulmasta kuin ammatillisen arvion, ja ne ovat hyvin informatiivisia kaikille, joilla on auto-ostoksille.

Älä ostaa auton verkossa joku menemättä ja tarkistaa se ensin. Jos et ole mekaanisesti taipuvainen, tuo joku, joka on. Myös varoa tarjoukset, jotka näyttävät liian hyvältä ollakseen totta. Ihmiset käyttävät sinua hyväkseen, jos et ole hyvä autojen kanssa, joten yritä ottaa mukaan joku, joka tietää niistä.

Käytä vain arvosteluja internetissä yleisohjeena. Monet ihmiset, kun heillä on ongelmia auton kanssa, lähettää kielteisiä arvioita internetissä. Joten katso kaikki arvostelut yhteisiä ongelmia, toisin kuin yleinen sijoitus. Jos on ongelma merkittävä komponentti, sitten luultavasti löytää eri ajoneuvo.

Jos olet ostamassa uuden auton, haluat ehkä jättää lapset kotona. Ne voisi olla hyvä aika lähteä koeajolle tai kaksi, mutta ne yleensä päätyä tylsää. Tämä tekee vaikeaksi keskittyä tehtävään ja voisi lopulta maksaa sinulle rahaa.

Vaikka jotkut sivustot suositeltavaa ei testata ajoneuvon ajaminen, koska emotionaalinen liitetiedoston, joka voi tapahtua, se ei ole koskaan hyvä idea ostaa jotain ilman yrittää sitä. Ota vähintään viidentoista minuutin pitkä koeajo todella saada tuntea, miten auto käsittelee ja miten mukava auto todella on.

Aina ottaa minkä tahansa käytetyn auton olet ajatellut ostaa mekaanikko, että et luota. Älä ota jälleenmyyjät sana, että auto on hyvässä kunnossa. Ne saattavat olla vain omistanut auton muutaman päivän tai ostanut sen huutokaupasta. He todella on hyvin vähän tietoa ajoneuvon olet yrittää ostaa.

Koskaan suostu maksamaan pyydetty hinta! On olemassa muutamia autoja myytävänä siellä, että ei ole neuvotteluvaraa hinnassa. Kun on tutkittu ajoneuvo on tarkastanut sen ja antanut sitä hyväksyntää, neuvotella lopullinen hinta perustuu pois teidän tulokset. Älä tyydy hinnasta, kunnes olet tyytyväinen teidän investointi.

Kaikki autoliikkeet eivät ole tehty yhtä. Jos löydät yksi myymälä on hinnat, jotka ovat erittäin kalliita, vain kävellä takaisin ulos. Jos ne ovat ylihinnoiteltuja tuotteitaan, voit vapaasti olettaa, että he eivät ota tätä neuvottelu vakavasti. Etsi hyvämaineinen jälleenmyyjä, sijaan.

Selvittää kaikki voit noin alennukset. Voit joko saada käteistä alennuksen, alhainen lainan korko tai jälleenmyyjän itse saa hyvityksen käteisenä. Se on valmistaja, joka tarjoaa nämä hyvitykset, ei autoliike. Tämä on käytettävissä vain autoja saatavilla paljon, tietenkin.

Lukemalla tämän artikkelin, olet jo voitolla ostokset peli! On olemassa monia piilotettu sääntöjä peliin, mutta nämä vinkit ovat hyvä alku oppia, miten saada oikea hinta. Älä unohtaa, mitä olet oppinut, ja saada siellä ja aloittaa ostokset autoon!