Mies

Hyviä Vinkkejä Tehdä Mehuksi Helppoa

Ihmiset yrittävät joitakin hulluja asioita siellä laihtua, paljon, joka on erittäin vaarallinen ja erittäin kallista. Jos tarvitset puntaa, tuntea paremmin, nukkua paremmin tai vain nipistää terveydelle, mehuksi on loistava tapa mennä. Mutta emme anna sen kaiken pois. Lue nämä vinkit selvittää loputon edut mehuksi.

Kun alkaa tehdä omia mehuja, lisää vihannes sekoitus, että sinulla on taipumus välttää. Vihanneksia, että et pidä yksin päätyä makuista hyvää, kun sekoittaa mehu muita makuja. Tämä on loistava tapa saada ravinteita sinulla muuten ei olisi.

Jos olet mehuksi vihreät, kokeile liikkuvan ne pallon ensin. Käyttäen pallo menetelmä on paljon tehokkaampi teidän juicer käsitellä kuin vain yrittää lähettää vihreät on niiden normaali vehreässä valtion. Pitää mehuksi nopeasti ja tehokkaasti optimaalisen tuloksen.

Pitää tuoretta varastossa leikataan ja pestään hedelmiä ja vihanneksia käsillä aina. Jos sinun täytyy juosta kauppaan aina, kun haluat tehdä mehua, et koskaan käytä, että juicer. Ottaa hedelmiä ja vihanneksia käsillä ja käyttövalmis, sinun tulee tehdä mehuksi nopea ja kätevä.

Tuoreita mehua pitäisi olla humalassa ennen ateriaa. Juo mehu tunti ennen ateriaa parhaat tulokset. Juomalla mehua tyhjään vatsaan, elimistö imeä enemmän ravinteita sekoita. Lisäetuna on, että voit vähentää näläntunnetta ja, näin ollen, syödä kevyempi ateria.

Tutustu tilojen lähellä missä asut poimia tuottaa tarvitset mehuksi hämmästyttävän irtotavarana hinnat. Monet kohteita voidaan pitää viileässä, pimeässä paikassa pidemmän aikaa. Niin, nämä ovat elintarvikkeet, että haluat poimia maatilalla suurempia määriä.

Se on parasta poistaa varret ja lehdet hedelmät ja vihannekset ennen mehun. Joitakin kohteita, kuten beat topit, voi olla jäljellä, jos niin haluavat. Onko joitakin tutkimus selvittää, mitkä lehdet ovat syötäviä, tai kannattaa syödä ravitsemus-viisas, ja joka heittää pois. Varret voi vahingoittaa laitetta, joten heittää ne pois riippumatta ravintoarvo.

Kokeile lisätä hienonnettu jään teidän mehu, jotta se viileä hoitoon kesällä! Se on kuin juominen smoothie, kun todella tietää, mitä aineet ovat ja mistä he tulivat (ja miten puhdistaa ne olivat, kun he menivät juicer!) Mikä maukas tapa chill out.

Sinun tulisi aina poistaa kuoppia hedelmät, kuten persikat ja luumut, ennen mehuksi tai voit tylsät terät teidän juicer. Apple siemenet sisältävät syanidia, niin se on paras ei syödä niitä, joko. Sitrushedelmien siemenet voi olla katkera ja tarpeeksi suuri vahingoittaa laitetta, joten poimia ne pois, liian!

Kun se tulee mehuksi, yksi asia haluat pitää mielessä on, että haluat varmistaa, että voit ostaa kaikki hedelmät ja vihannekset paikallisilta viljelijöiltä markkinoilla. Paikallisten viljelijöiden markkinat usein on suurempi valikoima ja halvemmat hinnat kuin tavalliset ruokakaupat.

Kun se tulee mehuksi, yksi asia haluat pitää mielessä on, että haluat varmistaa, että kaikki hedelmät ja vihannekset, jotka voit ostaa puhdistetaan mahdollisimman hyvin. Tämä on tärkeää terveydellisistä syistä sekä varmistaa, että ei ole olemassa ulkopuolista tekijää, joka vaikuttaa maku mehua.

Jos aiot lisätä määrää luonnon ravinteita otat mukaan mehuksi säännöllisesti, olla valmis menemään läpi detox-vaihe. Jos ruokavalio koostuu korkean tason jalostettuja elintarvikkeita, kehon täytyy käydä läpi säätö vaiheessa, kun se on edessä käsittely suuri virta terveellisiä ravintoaineita.

Se on vain luonnollista, että kehomme arvostaa erilaisia tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Varmista, että olet työskennellyt antaa kehon mitä se haluaa ottamalla aikaa mehua. Voit saada terveellistä kiire tulossa juicer, joten käytä näitä vinkkejä varmista, että teet asioita oikein.