Mieskunnon Parantaminen

Pysy Turvassa Nämä Voimakas Vakuutus Vinkkejä

Ottaa paljon riskejä voi tehdä voit maksaa enemmän vakuutus. Vakuutusyhtiöt veloittaa enemmän, jos on suurempi riski, että sinulla on loukkaantunut tai kuollut. Tämä artikkeli antaa sinulle lisää vastaavia vinkkejä siitä, vakuutus, ja miten navigoida läpi monia valintoja.

Se voi mennä ilman sanomalla, mutta joku tarvitsee laittaa sen siellä. Kun se tulee vakuutus, kerro vain totuus! Kuulin tarinan miehestä, joka oli hänen tuulilasi särkyi, jotka eivät ilmoita siitä hänen vakuutusyhtiö kaksi viikkoa. Että kahden viikon päästä hän muuttaa hänen politiikka ovat nolla vähennyskelpoisia kattava, jotta se ei maksa hänelle mitään korjata sen. Kas kummaa vakuutus selville! Osaatko arvata, missä hän on nyt?

Pienten yritysten omistajat täytyy vakuuttaa enemmän kuin vain rakennus, jossa he toimivat. He tarvitsevat myös vakuuttaa, että mitään erityisiä työkaluja tai laitteita, joita käytetään harjoittaessa liiketoimintaansa. Yrityksen omistaja on laitteet ja välineet pidetään henkilökohtaista omaisuutta ja eivät ole yleensä sisällytetty säännös kattavuus useimmissa liiketoiminnan vakuutukset. Siksi ne on suojattava menetys, varkaus tai vahinko, jossa on erillinen politiikka.

Jos olet pienen yrityksen omistaja, varmista, että on laaja vakuutusturva. Useimmat vakuutukset kattavat monenlaisia huolenaiheita, mutta näyttää eri paikoissa, jos tarvitset erityisten laji tai tyyppi kattavuus.

Pienten yritysten omistajat pitäisi varmista aina, että ne ovat small business vakuutus. Se tarjoaa sinulle taloudellista suojaa vastaan asioita, kuten luonnonkatastrofit ja vallan puutteeseen. Asioita, jotka ovat arvaamattomia, kuten jotka voivat aiheuttaa liiketoiminnan nopeasti mennä alle, jos et ole asianmukaisesti peitetty oikea vakuutus.

Vakuutusturva on erittäin tärkeä asia niille, jotka omistavat kiinteistön, arvokkaita kohteita, tai moottoriajoneuvojen. Se varmistaa, että jos mitään vahinkoa on tehty kiinteistön tai sen ihmiset käyttämällä omaisuus ei kuulu vakuutusyhtiölle. Tämä voi tarkoittaa paljon, kun tarvitset rahaa kattamaan tappiot.

Koskaan valita vakuutus yritys, koska heillä on hieno logo, viileä mainoksia, tai hauska maskotti. Aina lukea pienellä painettu, kun näet näitä mainoksia, ja saatat huomata, kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Ota aikaa tutkimus jokainen yritys perusteellisesti, ja selvittää, mikä yritys on paras kattavuus.

Etsi vakuutus välittäjä, joka toimii useita suuria, hyvämaineinen yritykset. Nämä ammattilaiset, tutkittuaan kirjaa, voi vertailla eri yritysten tarjouksia ja voi valita paras kattavuus paras palkkio. Jotkut välittäjät jatkaa ostoksia sinulle ja vaihtaa operaattorin, kun toinen yritys tarjoaa sama kattavuus enemmän kohtuullinen palkkio.

Kun hakevan minkäänlaista vakuutus on erittäin tärkeää, että tiedät tarkalleen mitä olet rekisteröitymisestä, joten lue säännöt! Vaikka se voi tuntua pelottava tehtävä, olla valmis mihin tahansa tilanteeseen, joka tulee tarkoittaa mielenrauhaa. Kysy vakuutusasiamies noin tahansa kohteen politiikkaa, olet epävarma siitä, mukaan lukien, mikä on itse asiassa kattaa oman politiikan ja mikä tulee olemaan sinun vastuullasi maksamaan pois taskusta.

Lopeta tupakointi vähentää vakuutusten hinnat. Saatat ajatella, tämä koskee vain sairausvakuutus, mutta kodin vakuutusmaksuista myös pienennetään, jos teidän butt pois. Riski tupakoitsija vahingossa asetus heidän talonsa tuleen on tarpeeksi korkea, että palkkio menee alas merkittävästi, kun voit rikkoa tapana.

Kuten olet oppinut noin alussa tämän artikkelin, on enemmän riskejä, sitä enemmän joudut maksamaan, kun se tulee vakuutus. Soveltaa neuvoja, että olet oppinut vakuutus-ja voit olla onnellinen ja tuntea vähemmän ahdistunut saada tämä tehtävä pois tieltä.