Miesten Seksiasut

Yrität Myydä Kotisi? Mitä Sinun Täytyy Tietää,

Jos olet myyjä markkinoilla, olet luultavasti kysyä monia kysymyksiä. “Mikä on oikea hinta myydä kiinteistöjä? Kuinka nopeasti se myy? Mitä voin tehdä, on nostaa arvo my real estate?” Tämä artikkeli voi auttaa sinua vastaamaan näihin kysymyksiin. Alla on useita vinkkejä myyjille maksimoida voitto ja helpottaa myyntityöstä.

Kun myydä kotisi, on kiinteistöjen arviointi tehdään ennen kuin tapaat kanssa kiinteistönvälittäjä. Arvioija käyttää joitakin samoja tietoja, että kiinteistönvälittäjä ei, mutta on riippumaton arvioija arvo. Arvioija voi antaa sinulle kohtuullinen käsitys siitä, mitä voit odottaa oman kodin, sekä näyttää todiste hänen tai hänen havainnot.

Ikkunat ovat tärkeä osa myydä oman talon. Varmista, että ne ovat mukava ja puhdas sekä sisältä että ulkoa. Jos he ovat vanhoja, yritä korjata ne maalilla tai korvata ne. Voit myös halua varmista, että verhot ovat auki, jotta luonnonvaloa huoneeseen.

Tehdä kotona enemmän kutsuva kuin voit näyttää kotiin mahdollisille ostajille. Valo kynttilän tai kaksi, vahvistetut lautaselle evästeet ja se on helpompi tuntea tyytyväisiä, kun he kiertue kotiisi. Jos sinulla on kirkkaat värit seinät, harkitse nopea maali ennen osoittaa se, jotta se helpompi ostaja kuvan itse asuu avaruudessa.

Olla valmiita neuvottelemaan ja tekemään counteroffers myydessään kotiin syksyllä. Monet ostajat, jotka ovat markkinoilla näinä kuukausina ovat todennäköisesti etsivät hyvä bargain. Älä loukkaannu niiden tarjous, sen sijaan vastatarjoukseksi, jossa on hinta, jonka olet valmis päästämään kotiin.

Olla varma, että hinta kotiisi myydä. Ylihinnoittelu on erittäin riskialtista liikkua, että monissa tapauksissa, ei maksaa pois, varsinkin syksyllä. Jos kotona on hinnoiteltu liian korkea, ostajat joka voisi olla kiinnostunut ostamaan sen, ei edes harkitse katsomalla sitä. Kiinteistönvälittäjä voi auttaa sinua löytämään täydellinen listaus hinta kotiin.

On kiinteistönvälittäjä tehdä karkea arvio, että kaikki on maksettava milloin aika lähestyy. Tämä on tärkeää, koska se näyttää, kuinka alhainen voit pudottaa hintaa ilman, että tuo omaa rahaa pöytään. Joskus, on olemassa kustannuksia, jotka ensimmäistä kertaa myyjä ei ole tietoinen.

Älä jää paitsi siitä, potentiaalisten ostajien listaus teidän koti myytävänä syksyllä ja talvikuukausina, varsinkin jos talo sijaitsee lähellä kouluja tai on lapsi-ystävällinen ominaisuuksia. Vanhemmat ja perheet ovat hyvin haluttomia ostamaan uuden kodin ja muuttaa lukuvuoden aikana, joka yleensä kestää elokuusta toukokuuhun. Käytä ylimääräistä aikaa tehdä pieniä parannuksia ja lisätä hillitsemiseksi valittaa.

Kun myy talvikuukausina, se on erityisen tärkeää pitää kotisi kirkas. Päälle paljon valoja aikana osoittaa ja pitää ne ikkunat puhtaiksi. Talvi päivät ovat lyhyempiä, ja usein hämärä, ja haluat välttää ulkonäkö tumma, kolkko talo. Kevyt ja kirkas aina yhtä tervetullut ja mukaansatempaavaa.

Myös etuisuuksia oman tarjouksen voi joskus auttaa kotiin myydä nopeammin. Tarjous sisältää kaihtimet tai uusi pesukone ja kuivausrumpu. Näytä halukkuutta maksaa joitakin päätöskurssi kustannukset tai heittää kotiin takuu. Tällaisia etuja voi olla houkutteleva ostajalle, ja tekee sinulle erottuvat kilpailu.

Jos etsit myydä kotiin, on hyvä koti-myynti kausi. Tämä alun perin tarkoitus olla keväällä, mutta nykyään se on alkanut niin aikaisin kuin myöhään talvella. Nämä perheet ovat todennäköisesti etsiä kodeissa näinä aikoina, joten ne eivät tarvitse poistaa lapsiaan kouluun keskellä aikavälillä.

Parantaa kodin arvo on vähemmän kuin $20, korvaa kaikki valokatkaisijat. Valokatkaisijat ovat yllättävän katseenvangitsija ostajille. Tyylikäs ja uusi näköinen valo kytkin voi nostaa heidän mielestään koko huoneen. Toisella puolella, kulunut ja likainen valokytkin voi tehdä koko näyttää vähemmän puhdas.

Ostajien ja myyjien samankaltaisia pitäisi tehdä muistiinpanoja. Myyjien täytyy pitää huomioon kaikki kodin remontit, arvioinnit, aineet, ja muita makupaloja, jotka liittyvät hinta niiden omaisuutta. Ostajat pitäisi pitää muistiinpanoja vertailla ominaisuuksia, hintoja ja kokemuksia aineita. Tällä tavalla, voit olla varma, että on kaikki tiedot kätevä, kun teet päätöksen.

Seuraavat näitä yksinkertaisia vinkkejä voi auttaa sinua on parempi myydä kokemus. Niin kauan kuin olet varovainen ja kommunikoida hyvin, sinun pitäisi pystyä välttämään ongelmia ja komplikaatioita. Käytä näitä vinkkejä, voit helposti maksimoida voittoa myydä ja löytää hyvä ostaja.