Mikä On Iso Penis

Miten Ostaa Laadukkaita Timantteja Vähemmän

Ostokset koruja sisällä nykypäivän markkinoilla, voi olla hyvin jännittävä kokemus, mutta on olemassa monia asioita, jotka sinun täytyy muistaa ja ottaa huomioon. Aloittaa näitä koruja ostoksia vinkkejä ja saada parempi käsitys siitä, miten suojautua, kun ostoksia viisaasti.

Älä osta mitään koruja, jotka voidaan helposti rikki, tai vastaanottaja voi päätyä pettynyt. Monet riipukset tulla pikku ketjut, jotka ovat niin hauraita, että ne hajoavat heti, ja jos rakkaasi menettää heidän uusi diamond riipus, heidän sydämensä särkyy. Jos ketju ei riitä, että tulee riipus, ostaa suuremman ketjun tai vain ostaa eri riipus!

Kun ostat koruja, haluat ehkä harkita puolijalokivet. Puolijalokivet löytyy erilaisia värejä, leikkauksia, ja hinta-alueet. Ei vain aiotte voi saada vähemmällä enemmän, mutta koska monet ihmiset valitse jalokivet, puolijalokivet jalokivi korut voi tuntua, koskaan harvinaisempia kuin timantit!

Jos teet oman korvakorut, mennä hitsaus tarjonnan tallentaa ostaa alumiini lanka. Voit ostaa lanka siellä kela, joka on paljon halvempaa kuin ostaa sitä pienempiä määriä. Jotkut alumiini lanka on myös hypoallergenic, joten se on täydellinen valinta henkilöille, joilla on herkät korvat.

Puku korut on käsiteltävä huolellisesti. Monia koristeita puku koruja ovat vain kiinnitetty liimalla sijaan asettaa osaksi pala. Puku koruja ei pitäisi koskaan olla nesteessä, eikä puhdistaa kemikaaleilla. Paras tapa huolehtia teidän koruja on käyttää yksi kostealla liinalla pyyhkiä sen jälkeen kuivaksi yksi kuivaa se. Tämä pitää mitään puku koruja, että sinun täytyy näyttää hyvältä.

Kun antaa pala koruja muita huomattavia, tärkeä vihje pitää mielessä on muistaa, että ajoitus on kriittinen. Lisäksi antaa väärän lahja väärästä syystä, haluat myös välttää antaa oikea lahja väärään aikaan. Perussääntö on, että mitä enemmän kehittää lahja on, sitä enemmän tuhlaavainen hetkellä pitäisi olla.

Jos kiteitä on lika vaikea päästä paikkoihin, sinun pitäisi liota koruja lämpimässä vedessä, jossa on mietoa pesuainetta. Sitten sinun pitäisi käyttää hammasharjalla varovasti hangata korut pois. Tämä prosessi on turvallisesti päästä eroon likaa ulkopuolella korut, ilman vahingoittamatta teidän arvokasta kiteitä.

Vältä ruiskutus hajuvettä tai hiuslakkaa kun laittamalla helmiä päälle. Sen sijaan, spray ensin ja sitten laittaa koruja. Helmet ovat erittäin huokoisia ja imevät kemikaaleja löytyy asioita, kuten hiuslakka ja hajuvesi hyvin helposti. Minimoida kontakti välillä helmiä, ja tällaisia kemikaaleja pitää niistä kauniita.

Kun yrität kiillottaa hopea koruja, se on aina hyvä idea, liota se liuoksessa vettä ja etikkaa. Pysy kaukana siideriä ja viiniä, viinietikkaa. Mennä etikalla vain. Tämä poistaa tummua teidän koruja ja antaa se miljoonan dollarin loistaa vain muutaman minuutin.

Kun ostat koruja joku, että välität, olla varma, harkita saada korvaavan tai hoito suunnitelma, jos tuntuu sopivalta. Tämä on tärkeää, koska tämä on melkein kuin ostaa vakuutuksen kohde, joka voi hyvinkin hajota vain jokapäiväiseen käyttöön, vaikka se on äärimmäisen laatua.

Kun otetaan huomioon, koruja häät, varmista, että puku ja korut täydentävät toisiaan. Tämä on tärkeää, koska sinun täytyy varmista, että olet ostanut puku, ennen kuin edes alkaa etsiä koruja. Huomaat, miten paljon suunnittelu mekko tekee vaikutuksen teidän koruja suunnittelu päätös.

Kun se tulee koruja, olla varma, että voit kuunnella kohteliaisuuksia ihmisiltä, jotka sinua kunnioittavat ja anna sen opastaa sinua, kun taajuus, että olet käyttää erityisesti pala. Tämä on tärkeää, koska siellä on ilmeisesti jotain, joka täydentää tyyliäsi ja joka on parempi kuunnella kuin oman ikäisensä.

Kun se tulee tehdä irti omistaa tällä hetkellä korut, harkitse korjaus paloja, jotka olet tällä hetkellä oman sijaan ostaa uusia. Tämä on hyödyllistä ei vain koska olet voi säästää rahaa, mutta myös koska olet jälleen saada käyttää koru, joka on kiintynyt jo.

Hematiitti on täydellinen valinta moderni koruja. Se on hopeanhohtoinen harmaa kivi, jossa on paljon lähes metallinen-näy kimallus, mutta ei ole haitta korroosiota tai helppoa vääntyminen. Etsi se soi kuin ensisijainen komponentti sekä keski-kivi riipukset, sormukset, korvakorut.

Jos olet tehnyt investointeja hieno pala koruja, että haluat pitää sen näköinen suuri eliniän. Säännöllinen puhdistus ja huolto on tehtävä. Monta kertaa kultaseppä, joka olet ostanut, että kohteen tulee suorittaa standardin puhdistus ei maksa sinulle.

Ostokset tänään koruja, olipa verkossa tai missään muuallakaan voi olla hyvin vaarallista ja voi myös läsnä suuria säästömahdollisuuksia. Huomioi nämä viisaat ostokset vinkkejä, jotta voit tehdä ostoksia turvallisesti, budjetin rajoissa, ja parhaita käytäntöjä kädessä. Voisit löytää että koruja ostoksia on paljon enemmän kuin olet koskaan kuvitellut.