Mikael Gabriel Pituus

Metsästys Leluja Tällä Kaudella? Harkitse Näitä Ideoita,

Lelu on suuri muodossa viihdettä niin monet ihmiset, ja ehkä etsit saada jotain hauskaa. Jos tämä on tilanne, sitten sinun defintely tuli oikeaan paikkaan. Artikkeli alla on monia hyviä ideoita tehdä ja kiellot, lelu ostaa maailman. Pidä käsittelyssä monia vankka vinkkejä auttaa sinua, kun olet sillä tuulella mennä ostamaan leluja.

Kun miettiä, mitä leluja ostaa pieni lapsi, turvallisuus on erittäin tärkeää. Vältä leluja, jotka ovat täynnä pieniä pellettejä tai pavut, koska nämä voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran, jos ne leviävät ulos lelu. Sinun tulisi myös välttää leluja, joissa on osia, jotka ovat halkaisijaltaan alle 1,75 tuumaa.

Harkitse ikä lapsesi, kun ostaa uusia leluja. Pieniä leluja, ja leluja irrotettava palat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran vauvoille ja taaperoille, jotka luonnollisesti laittaa kaiken suuhunsa. Varmistaa, että uudet lelut ovat haastavia ilman on vaikeaa. Lelut, jotka on tarkoitettu vanhemmille lapsille voi helposti turhauttaa nuoremmat lapset.

Lue aina pakkauksen leluja ennen ostopäätöstä. Nämä ovat lähde tuonti tiedot, jotta lapsesi pysyy turvassa, kun he pelaavat. Ei ole väliä kuinka lelu näyttää, pieniä lapsia ei pitäisi pelata iso lapsi leluja.

Jos olet ostamassa leluja jouluksi, ostaa niitä niin aikaisin kuin voi. Mitä aiemmin, sen parempi. Kuin kausi kuluu, hinnat kuumin leluja suuntaus enemmän premium ostaa. On olemassa muutamia alennuksia löytyy. Jotkut parhaat alennukset todella tapahtuu lomakauden jälkeen, joten ostos Joulun jälkeen ensi vuonna voi olla fiksu strategia.

Selvittää, mitä trendit lelut ovat vuodelle. Uusi luettelo on tuotettu vuosittain ja julkaistu noin lomakauden. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa suunnitella, mitä haluat ostaa. Aloita ostokset aikaisin, ja anna itsellesi runsaasti aikaa arvioida teidän lelu vaihtoehtoja.

Jos sinulla on lapsi, joka on yli vuoden vanha, sinun pitäisi tutkia leluja, jotka tukevat niiden varhainen kävely ja puhuminen. Muutamaa eri tyyppiä ovat akkukäyttöinen ratsastaa-leluja, kävelijät, ja teemalla lelusettejä. Näitä erilaisia leluja ja toimintaa, voi myös auttaa heitä oppimaan, miten vastata ja vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Tutustuttaa lapsi musiikin antamalla hänelle lelu välineet, että hän voi pelata. Lelu piano on suuri, värikäs avaimet on aina suosikki. Lapsesi voi kokeilla tehdä oman sävelet. Monet lelu välineet tulevat pelata yhdessä vaihtoehto, joten lapsesi voi kuunnella musiikkia ja pelata samaan aikaan.

Tietää mieltymyksiä lapsen ostat lelu. Ei kaikki lelut on hauskaa sama lapsi. Yritä harkita heidän persoonallisuutensa ja toimintaa he nauttia. Älä anna mainoksia ja arvosteluja täysin sanella, mitä ostat. Base teidän päätöksiä siitä, mitä sinusta tuntuu, lapsi on kaikkein nauttia.

Tarkista aina etiketit leluja sanat “ei-myrkyllinen.” Nykyään, et löydä kuin paljon leluja valmistettu myrkyllisiä osia kuin ne olivat vuosikymmeniä sitten. Mutta, on vielä joitakin siellä. Tällaisia leluja voi myrkyttää lapsesi, hänen pitäisi tai hän niellä osa sitä.

Jos jokin lelu ostat lapsellesi toimii paristot, muista poistaa ne, kun lapsi leikkii se. Sinun olisi yllättynyt, kuinka helppoa se on, että lapsi ottaa akku ulos lelu purra tai pureskella. Ei koskaan edes antaa heille mahdollisuus tehdä tämä.

Tarkista lelu muistuttaa, ennen kuin ostaa käytetty lelu. Myyjä lelu ei ehkä edes tiedä se on vaarallista. Se on sinun vastuullasi selvittää, ennen kuin annat sen lapselle. Nopea haku Google voi tarjota sinulle runsaasti tietoa, ja että on ratkaisevan tärkeää lapsesi turvallisuuden.

On olemassa useita näkökohtia harkitsemaan ennen ostamista opettavainen lelu lapsellesi. Ensinnäkin, mieti, mitkä aistit ovat käytössä lelu. Varmista, että se on tarpeeksi kiinnostava pitää lapsesi huomion. Lelu pitäisi myös olla suunniteltu fun tietylle ikäryhmälle.

Jokin aika kunnia lelut ovat täydellinen lapsesi. Esimerkiksi Legot ja Lincoln Lokit antaa nuorille mahdollisuuden käyttää mielikuvitustaan rakentaa malleja suoraan heidän mielikuvitustaan. Avaa laatikko nämä rakennuspalikat, sitten istua alas teidän lapsi ja rakentaa muistoja ja rakennukset yhdessä.

On olemassa muutamia yksinkertaisia asioita pitää mielessä, kun valitset lelu lapsellesi. Kysy itseltäsi, jos lelu on turvallinen ennen kaikkea. Yritä sitten kuvitella, miten lapsesi vuorovaikutuksessa lelu. Kysy, onko se auttaa kehittämään motorisia taitoja tai luovuutta määrittää, jos lelu on kannattava hankinta.

Pidä silmällä sanomalehden mainoksia ja tallentaa lentolehtisiä. Ostaa leluja voi saada hyvin kallista. Kun ostoksilla noin uusia leluja, aina olla hakevat erityisen hyviä tarjouksia. Saatat löytää hyvä myynti tai kuponki. Kiinni paljon voi säästää melko vähän rahaa.

Lelut ovat paljon hauskaa, kun saat jotain, joka on nautittavaa pelata. Koska tuli koko edellä artikkeli, nyt on muita ideoita, jotka tekevät ostaa leluja paljon yksinkertaisempi. Käytä vinkkejä täällä auttaa sinua etsi leluja, jotka tekevät sinut onnelliseksi.