Minkä Kokoinen Kondomi

Top Vinkkejä Ja Neuvoja Saat Eniten Teidän matkapuhelin

Matkapuhelimet ovat säännöllinen osa nykyajan elämää. Ne ovat varsin kätevä pikku-laitteet ja useimmat ihmiset ovat yksi tai saada yksi. Haluatko lukea joitakin hyviä vinkkejä? Tarkista ne alla.

Jos puhelimesi toimii hitaasti, kun käyttöjärjestelmän päivitys, se voi olla aika vaihto. Tämä pätee erityisesti vanhemmissa puhelimissa. Se voi olla niin vanha, että uusi käyttöjärjestelmä on liian muisti intensiivinen toimimaan sujuvasti puhelimeen. Puhua harjoittaja nähdä, mitä vaihtoehdot ovat.

Harkita ostaa käytetty puhelin jos etsit päivittää ennen kuin sopimus sallii. Tämä on usein halvempaa kuin ostaa uusi, ja et ole lukittu tiettyyn sopimuskauden aikana. Vain varmista, että palveluntarjoaja tukee puhelin, jonka haluat ostaa, ja että voit helposti lisätä sen oman suunnitelman.

Jos sinulla on heikko signaali, yritä käyttää puhelinta. Se tyhjentää akun hyvin nopeasti. Myös, jos sinulla on puhelimesi henkilö, älä työnnä se alas syvyyksiin kukkaro tai salkussa, koska se on todennäköisesti saada hyvä signaali siellä. Jos olet huolissasi, että signaali on heikko, se on parasta sammuttaa puhelimen kokonaan.

Varmista, että sinulla on laturi, akku saatavilla kaikkina aikoina. Jos sinulla on yksi autossa, kotona ja toimistossa, voit ladata puhelimesi aina kun haluat. Tiettyjä käyttötarkoituksia vie paljon akkua. Välttää menettää akkua tällä tavalla.

Ymmärtää teidän matkapuhelin suunnitelma. Nämä suunnitelmat voivat olla melko monimutkaisia välillä tiedot päästöoikeuksien kokonaismäärä puhua minuuttia, tekstiviestit, ja kansainväliset hinnat. Ennen kuin olet vahingossa räjähdys kautta viikkorahaa ja saat veloitetaan enemmän, tietää mitä voi ja ei voi tehdä. Tämä voi säästää tonni rahaa kuukausittain laskun.

Jos olet markkinoille uuden kännykän ja ovat epävarmoja siitä, mihin suuntaan ottaa, tee itsellesi palvelus ja kysy ystävien ja perheenjäsenten mielipiteet. Pyrkimällä henkilökohtaisia suosituksia sekä merkit ja mallit, prosessi on paljon yksinkertaisempi. Saada jotain tiedät ihmisiä kuin voi olla hyvä tapa päätyä tyytyväinen uuteen puhelimeen.

Jos olet tulokas maailmaan matkapuhelimet, se todella kannattaa tehdä rehellinen arvio tarpeisiisi. Ei jokainen tarvitsee tai haluaa käyttää puhelinta kuin mini-tietokone, ja siksi moni voi saada paljon yksinkertaisempi laite. Kiinnitä huomiota todelliset vaatimukset voivat säästää paljon rahaa ja vaivaa.

Sinun matkapuhelin pitäisi koskaan olla sijoitettu tai lähellä vettä. Paljon ihmisiä on ollut epäonnea pudottamalla puhelimen veteen. Pitää asiat käynnissä smoothy, vain pitää puhelin pois kaikki vesi. Et koskaan tiedä, milloin onnettomuus voi tapahtua, joten tee parasta välttää asettamalla se veden lähellä.

Tietää, matkapuhelin lait oman valtion kun se tulee ajo. Monissa valtioissa, se on laitonta tekstiä matkapuhelin ja ajaa. Vaikka se on teknisesti laillista oman valtion, se on silti ole hyvä idea. Paljon onnettomuuksia johtua tekstiviestit. Jos sinun täytyy kommunikoida, puhelun käyttämällä hands free-laitetta tai vetää pois tien teksti.

Älä investoida kallein matkapuhelin saatavilla markkinoilla. On olemassa paljon hyviä puhelimia puoleen hintaan kalliimpia. Kun ostaa ylihinnoiteltuja puhelimet, olet yleensä maksaa taso suosio he ovat ja tuotemerkin nimi. Edullisempia puhelimia voi olla yhtä suuri, mutta ehkä ole niin suosittu kuin iPhone.

Pidä puhelimen lähellä kenttää. Haudata puhelinta käsilaukussa tai pöytälaatikossa voi vaikuttaa signaalin voimakkuus. Kun puhelin toimii vaikeampi saada vahvan signaalin, akun käyttöikä laskee. Pidä puhelinta paikkaan, jossa se voidaan helposti saavuttaa signaali ja voit pitää akun nopeasti.

Monet ihmiset eivät ole vielä täysin käyttää hands-free laitteita. Nämä toimivat hyvin helppokäyttöisyys, käytön ja turvallisuuden edistämiseksi, kun puhut puhelimessa. On olemassa myös sovelluksia, joiden avulla voit puhua tekstin sijasta syöttämällä merkkejä oman, ja on monia muita hands-free vaihtoehtoja puhelimeesi samoin.

Jos kännykässä on kello, se on myös hälytys. Voit käyttää tätä herättää sinut tai muistuttaa sinua lähes mitään. Se säästää sinun ei tarvitse katsella. Et menetä seurata aikaa, jos puhelin muistuttaa sinua, kun sinulla on tuleva tapahtuma.

Jos mahdollista, käytä hands free-laitetta, kun ajaminen ja kännykkään puhuminen. Tämä takaa, että olet yhtä turvallisia kuin mahdollista, kun olet ajo alas kadulle. Jotkut autot nyt tämä on sisäänrakennettu ominaisuus, tai voit ostaa laite, jonka avulla voit puhua pitämättä kiinni puhelimesta.

Mikäli puhelimessa on litium-akku, älä tyhjennä se täysin! Nämä akut kuin voidaan käyttää vain hieman ennen kuin ne veloitetaan uudelleen. Päälle, että, he haluavat olla täysin ladattu, kun liität ne. Seuraa tätä neuvoa ja akun pitäisi kestää pitkään.

Kun oma kännykkä, voit saavuttaa paljon. Se luultavasti tekee enemmän kuin luulet. Käyttää, mitä olet oppinut tämän artikkelin voit tehdä useimmat teidän matkapuhelin. Tekniikka on monimutkainen, joten se on mukavaa, kun on jotain opastaa sinua.