Miten Kasvattaa Peniksen Kokoa

Käytä Näitä Vinkkejä päästä Eroon Itse Ahdistuneisuus

Jos sinulla on ollut tunne, kuten ahdistus on ollut vahingoittaa olet sitten katso enää, olet oikeassa paikassa. Tämä artikkeli on suunniteltu auttamaan sinua selvittää, miten taistella ahdistusta. Pidä käsittelyssä oppia, miten elää ahdistusta vapaa kerran ja kaikki.

Hallita tunteita. Miten sinusta tuntuu voi usein aiheuttaa ahdistusta. Kun sinulla on kurinalaisuutta hallita tunteita, voit eroon itse ahdistusta. Sinulla voi olla oppia emotionaalisesti irrottautua tunteita oppia hallitsemaan tunteita ja poistaa ahdistusta.

Jos ahdistus on ottanut elämäsi, hanki ammattiapua. Kenenkään ei pitäisi kärsiä hiljaa läpi pelko, tai olla pakko elää rajoitettua elämää, koska ahdistusta. Siellä on apua saatavilla, joten puhua ammattilainen, tai katso online-foorumi, jossa voit keskustella yhteisistä asioista muiden kanssa. Tekemättä mitään on tuominnut itsesi kurja olemassaolon.

Älä murehdi yksin. Kun huolestuttava ajatukset ei puututa, ne voivat helposti kierre osaksi kauhea tuomiopäivän skenaarioita tarpeettomasti. Soittaa ystävälle tai kannustava rakasti yksi, ja ajaa pelkosi niiden ohi. Ne voivat todennäköisesti tarjota sinulle varmuuden ja näkemyksen siitä, mitä sinua vaivaa, pitää pelkonsa kurissa.

Harkita oman ruokavalion, kun käsitellään ahdistusta. Ruokavalio, joka on korkea sokeri-ja puhdistamaton hiilihydraatteja voi edistää ahdistusta. Se tapahtuu, koska kun syö sokeripitoiset ruoat, veren sokeri nostaa ensin. Sitten, voit kokea verensokeri pudota se voi jättää olo heikko, ahdistunut ja himo enemmän sokeria, joka vain pahentaa ongelmaa.

Jos kärsit ahdistusta, yrittää parhaansa lopettaa tupakointi, koska pian kuin mahdollista. Tupakointi vähentää toiminnallisuutta monien eri elinten elimistössä, asettaa sinut tilanteeseen, jossa et voi olla enemmän korosti kuin tavallisesti. Tupakoinnin lopettaminen voi virkistää kehoa ja lisätä yleistä elämänkatsomus.

Jos sinulla on korkea ahdistuneisuus, sinun täytyy varmista, että saat tarpeeksi unta joka päivä. Kun elimistö ei saa tarpeeksi unta, se tekee lisämunuaisten työskennellä kovemmin. Jos sinulla on, ota lyhyet päiväunet päivän aikana auttaa kehoa saa käyttää niin paljon adrenaliinia jatkaa.

Yritä luoda oma ahdistunut huolestuttavaa aikana. Valita yhden tai kaksi 10 minuutin paikkoja joka päivä, jossa voit huoli ja vain tuntea ahdistunut. Tänä huoli aikana, yritä keskittyä vain ahdistunut, negatiivisia ajatuksia ilman yrittää korjata niitä. Loppupäivän pitäisi pysyä ahdistus-ilmainen.

Vältä katsella TV-ohjelmia, jotka aiheuttavat sinulle ahdistusta. Joillekin ihmisille, katsomassa uutisia voi tuoda paniikkikohtauksen. Yksinkertaisesti siksi, on olemassa monia negatiivisia asioita, uutiset kannet. Jos se aiheuttaa sinulle stressiä, käännä se pois, ja katsoa jotain muuta, joka tekee sinut onnelliseksi, ja ahdistusta, ilmainen.

Säädä kemiallinen tasapaino liikunta. Matala serotoniini voi aiheuttaa ahdistusta, mutta liikunta voi korjata sitä. Reipas kävely koiran kanssa, kuntosali liikuntaa ja jopa puutarhanhoito voivat kaikki edistää aivojen tuotantoa sekä dopamiinin ja serotoniinin, jotka ovat luonnollisia helpottuminen. Tämä auttaa sekä ahdistusta ja masennusta, jolloin se on kaksinkertainen positiivinen.

Älä pelkää lääkäriin kohtaamaan ahdistusta. Vain ajatus etsivät ammatillinen mielipide voi olla toinen lähde ahdistusta. Älä anna tämän tapahtua sinulle. Ahdistus on usein sairaus, joka voidaan ratkaista oikeaa tietoa ja hoitoa. Rentoutua ja varata ajan.

Jos olet huolissasi reseptilääkkeitä helpottaa oireita ahdistusta, sinun kannattaa harkita homeopaattiset. Nämä ovat saatavilla useimmissa luontaistuotekaupoista. Jos et löydä mitään, sitten sinun pitäisi harkita menossa homeopaatti omalla alueella nähdä, jos he voivat antaa sinulle jotain.

Jos sinulla on tunne stressaantunut, yksi suurimmista voimavaroista on seurustelua. Ahdistus ja stressi voi sekä vähentää. by ottaa hyvä keskustella kanssa läheisiä ystäviä. Soittamalla perheenjäsen, tai ottaa olutta työkaveriin. Yrittää osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan säännöllisesti.

Käytä syvä hengitys tekniikoita rauhoittaa ahdistusta. Yritä hengittää kuusi laskee ja sitten puoli laskee, nenän kautta. Tämä rauhoittaa keskushermostoon ja rauhallinen ahdistunut tunteita. Koska hengitys voidaan tehdä missä tahansa, tämä on suuri on-the-spot-hoito ahdistusta.

Syvä hengitys harjoituksia voi auttaa enemmän kuin lähes mitään auttaa hajanainen ahdistusta. Oppiminen muutamia harjoituksia antaa sinulle jotain hyödyllistä tehdä, kun aloitat tunne ylityöllistettyjä. Se voi olla hyödyllistä vain hengittää muutaman minuutin ja sitten, voit tuntea rauhallinen tarpeeksi mennä.

Kuunnella musiikkia. Kuitenkin, ei mikä tahansa musiikki kelpaa. Seuraavan kerran kun sinusta tuntuu, että ahdistus nousee, heittää suosikki CD tai soittolistan. Onko sinulla nauttia rauhoittava ääniä klassisen orkesterin, tai rocking ulos 80 ‘ s hair metal, tunnet ahdistusta sulaa pois jokaisen kappaleen ulkoa. Ennen kuin huomaatkaan, ahdistus on vähentynyt, jos ei mennyt, ja mielialaasi invigorated ja uusittu.

Nyt sinun pitäisi alkaa tuntuu et on muuttaa elää normaalia elämää jälleen. Ahdistus voi todella satuttaa sinua, kun olet vaivannut se. Mutta nyt tiedät, mitä se tekee päästä eroon, joten levitä kaikki, että olet oppinut tänään, ja ennen kuin huomaatkaan sinun ahdistus on poissa.