Miten Parantaa Erektiota

Kaikki Sinun Täytyy Tietää pöytätietokoneet

Mitä etsit uuden työpöydän tietokone? Kuinka paljon rahaa voit kohtuudella käyttää tätä ostaa? On brändi, väri tai tyyli työpöydän tietokone sinulle tärkeä? Nämä ovat kaikki tärkeitä tekijöitä, jotka sinun täytyy ajatella kun ostokset uusi tietokone. Pidä käsittelyssä muutamia vinkkejä löytää täsmälleen mitä tarvitset.

Kun valitset pöytäkoneen ottaa huomioon mitä voit olla käyttää sitä varten. Jos et yksinkertaisesti voi käyttää sitä web-yhteys ja tekstinkäsittely, sitten sinulla on varaa mennä halvempaa. Jos olet pelaamista sinun kannattaa näytönohjain ja enemmän MUISTIA. Tehtävän voit olla käyttää sitä varten on tärkeää päättää teidän hinta kohta.

Siirtää joitakin suuria videotiedostoja, tarvitset työpöydän tietokone, jossa on DVD optinen asema, joka on kirjoitettava. Tietyn CD-asema ei ehkä ole riittävän suuria tiedostoja. Saatat tarvitse tilaa DVD-asema voi tarjota. Se on kalliimpaa, mutta yleensä arvoinen.

Kokeile muokata ostaa tilattaessa tietokoneen. Jos olet tilaamalla suoraan valmistajalta, sinun pitäisi pystyä päivittää yksittäisiä osia. Esimerkiksi, sinun pitäisi pystyä saada enemmän tallennustilaa korkeampi maksu. Saatat olla mahdollisuus saada eri video-kortti, maksamalla hieman enemmän. Tutkia eri yrityksiä, varmista, että sinulla on tämä vaihtoehto.

Mikä prosessori tarvitset riippuu siitä, mitä haluat tehdä tietokoneen kanssa. Jos et ole varma, niin olet todennäköisesti parempi, jotain halvempaa ja vähemmän tehokas, kuten i3 tai i5. Jos pelaat videopelejä, mennä jotain suurempaa kuin i7 sijaan.

Mitä maksaa, tietokone on menossa on paljon tekemistä ajoituksen kanssa ostoksesi. Sinun pitäisi ehdottomasti hyödyntää paras myynti ja erikoistarjoukset. Jos se olisi jotain ostat kaikki kerralla, se voisi olla kova tehdä tämän tapahtua. Kuitenkin, tietokone on vähemmän usein ostaa, joten sinun pitäisi pystyä ajoittaa osto löytää tarjouksen, josta et voi kieltäytyä.

On kamppeet varustettu tarpeeksi muistia. Muisti on keskeinen resurssi pöytätietokoneen. Aiot olla säästävä paljon asioita työpöydällä? Sinulla on paljon valokuvia? Nämä ovat kysymyksiä, kysy itseltäsi, niin voit saada mitä tarvitset.

Vaikka et voi pelotella mahdollisuus, se todella kannattaa varmistaa, että olet itse saanut laitteet, jotka uskoitkaan. Se ei ole harvinaista, että häikäilemättömät myyjät tuhertaa tilastot tietokoneen prosessorin tai muistin. Siksi, se on tärkeää tehdä kunnon tarkastus itse.

Älä anna itsesi saada ajautunut hinta pudota peli. Tarjoukset ovat jotain, joka voi todella maksaa lopulta. Jotkut heistä eivät osta koska he odottavat parempaa. Ei ole paljon ero välillä tarjouksia, jotka voit saada.

Onko sinun tietokone henkilökohtaisia tai yrityksen käyttöön, on tärkeää, että olet valita oikea laite tarpeisiisi. Tekee oikea tutkimus ja harkitsee vaihtoehtoja on paras tapa löytää täydellinen pöytätietokoneen. Käytä neuvoja ja huolehtia, kun ostokset paras tietokone ostoksia kokemus.