Miten Penis Mitataan

Temppuja Auttaa Sinua Puhua julkisesti Onnistuneesti

Useimmat ihmiset täytyy antaa julkinen puhe jossain vaiheessa elämäänsä. Mutta suurin osa ihmisistä sanovat, että he pelkäävät ajatus puhuessaan yleisölle. Joten sinun täytyy oppia valloittaa että pelko. Vinkkejä alla voi auttaa sinua tekemään juuri niin ja puhe voi olla ylpeä.

Kun puhua julkisesti, varmista, että mitä sinulla on sanottavaa on mukaansatempaavaa, muuten olet vaarassa tylsä yleisö. Riippumatta siitä, mitä sinulla on sanottavaa, se ei mene yli hyvin, jos se on tylsää. Harjoittele puheen ihmisiä tiedät nähdä, miten viesti annat on vastaanotettu.

Se on erittäin tärkeää, että voit näyttää innostusta, kun puhut julkisesti. Ei ole niin, että saat muut innostumaan aiheesta, jos tuntuu siltä, olet kyllästynyt se. Jos aihe on yksi, joka on hieman enemmän emotionaalisesti ajetaan, sinun täytyy näyttää heille, että välität.

Miten asiaa voi selvittää, miten hyvin voit tehdä julkinen puhuminen. Jos et ole huoliteltu tai pukeutunut paras, olet aio tuntea hyvin luottavainen itsesi kanssa. Luottamuksen puute voi aiheuttaa enemmän pelkoa ja voi sotkea koko puheen. Joten, olla varma, etsiä paras!

Älä juo ennen kuin olet puhua julkisesti. Ihmiset vaikutuksen alaisena yleensä loukkaus niiden sanoja tai unohtaa ne kokonaan. Voit mennä jopa palkintokorokkeelle ja ajatella sinulla on kaikki hallinnassa vain ymmärtää, olivat virheellisiä. Joka on miksi sinun pitäisi ohita juominen tahansa alkoholia.

Älä anna mitään häiritse sinua, kun puhut julkisesti. Se on ratkaisevan tärkeää, että et osallistua toimintaan kuin pyöritellä peukaloita tai avaimet jingling. Tämä antaa yleisölle ajatus, että haluat mieluummin tehdä jotain muuta kuin olla siellä puhumassa.

Katsekontaktin yleisön jäsenet. Näin tekee niistä tuntuu, kuin jos olet puhuu suoraan heille ja auttaa pitämään heidät mukana. Se myös tekee sinusta näyttävät itsevarma ja ryhdikäs. Katso eri yleisöä kuin puhut auttaa sitoutumaan, koska monet niistä kuin mahdollista.

Ota aikaa tutkia muita tärkeitä puheita. Internet on runsaasti tallennettuja puheita niin, että voit tarkkailla, miten he tekevät sen. Keskittyä ominaisuuksia, että pidät heidän puheensa ja jäljitellä heitä. Etsi ominaisuuksia, kuten heidän helpottaa puhuminen, niiden huumori ja miten ne kaapata huomiota yleisön.

Älä yritä olla joku muu kun antaa puheen. Jos haluat napata yleisön huomion, et voi törmännyt kuin väärennös; yleisö ei ota sinua vakavasti. Niin, toisin sanoen, vältä sanoa asioita, joita et normaalisti sanoa, ja älä tee mitään, mitä et yleensä tekisi.

Kun tiedät etukäteen, että sinun tulee puhua julkisesti, pukeutua asianmukaisesti. Voit pukeutua alas, jos olet ottaen ryhmän lasten kesäleirillä, mutta mekko enemmän muodollisesti, jos olet tekemässä huomioita liiketoiminnan lounaan. Välttää räikeä värejä ja häiritsevää tarvikkeet. Haluat yleisö kiinnittää huomiota viestisi mieluummin kuin vaatteita tai koruja.

Jos sinun täytyy tehdä paljon ex tempore puheen ollen, olla varma pysyä päällä ajankohtaisista tapahtumista ja kiinnostavista aiheista. Tällä tavalla, sinulla on aina jotain uutta ja mielenkiintoista sanottavaa. Muista, että se on yleensä parasta valita maksuton lähestymistapaa pikemminkin kuin humoristinen yksi ellet ole erittäin varma oman kyky viihdyttää ihmisiä!

Älä koskaan pidä syvä keskustelu jonkun kanssa vain siksi, että he ovat istuu yhdessä edessä riviä. Kun olet puhua julkisesti, kaikkien pitäisi olla yhtä tärkeää. Varmista, että jokainen huone on täysin tietoinen kaikesta, mitä on sanottu.

Aina olla oma itsesi, kun olet puheen ja sinulla on parempi onni yleisön kanssa. Vilpittömyys on laatu, että monet ihmiset kunnioittaa ja ihailla. Jos se on selväksi yleisölle, että et ole laittaa show, kun puhut heille, he saavat viestisi paremmin.

Ennen antaa todellisen puheen, käytännössä se edessä rakkaansa. Kun olet valmis, kysy heiltä, mitkä osat puheen ovat kunnossa ja mitkä osat tarvitsevat parannusta. Saatat jopa haluta lukea muutamia ihmisiä. Tämä palaute voi auttaa parantaa puheen.

Tee parasta antaa ainutlaatuista tietoa yleisölle, sen sijaan, kertoa heille asioita, joita he voisivat helposti voinut saanut joku muu. Sinun täytyy tehdä selväksi, että se on teille, että he tarvitsevat kuunnella. Tehdä tutkimusta varmista, että olet ei antaa heille päällekkäistä sisältöä.

Yritä löytää huumoria tilanteessa, jos asiat eivät mene suunnitellusti. On monia muuttujia, kun puhua julkisesti, mikä tarkoittaa, että on olemassa paljon mahdollisuuksia, että asiat menevät pieleen. Mikrofoni tai projektori ei ehkä toimi, ei voi olla keskeytyksiä vallassa, tai joku voi tulla huoneen keskellä puhetta. Yritä ottaa asiat tyynesti. Ottaa asioita liian vakavasti voi johtaa sinut romahtamaisillani, joten yritä nauraa pois mitään ongelmia, joita saattaa syntyä.

Kuten näette, on olemassa monia menetelmiä ja temppuja auttaa sinua voittaa pelko julkinen puhuminen. Sinun täytyy löytää ne, ylhäältä auttaa sinua käsittelemään mitä tahansa näkökohta julkinen puhuminen häiritsee sinua eniten. Joten ota vinkkejä ylhäältä ja käyttää niitä antaa paras puhe, että voit.