Miten Suurentaa Peniksen Kokoa

Erinomainen Personal Finance Tavoitteet Kaikkien Pitäisi Pyrkiä

Saada perheen taloudellinen tilanne hallinnassa voi olla elämää muuttava vaikutus. Se voi auttaa lievittämään stressiä, tehdä arkielämän hauskempaa, ja tarjota pitkän aikavälin turvallisuus, liian. Ottaen vaiheet saada oman talouden hallinnassa voi olla hämmentävä prosessi. Tässä artikkelissa, aiomme keskustella joitakin kokeiltuja ja totta vinkkejä, jotka voivat saada sinut oikealla tiellä.

Perustaa pankkitilin hätä varoja, ja älä käytä sitä minkään päivittäin kulut. Hätärahasto tulee käyttää vain käyttää mitä tahansa odottamattomia kustannuksella, joka on epätavallista. Pitää teidän hätä rahasto erillään tavallisen tilin, antaa sinulle mielenrauhan, että sinulla on rahaa käytössä kun sitä eniten tarvitsee.

Talousarvio, budjetti, talousarvion – kyllä, mitä tahansa teetkin, tee budjetti. Ainoa tapa tietää, mitä on tulossa ja mitä on menossa on budjetti ja kirjanpito. Onko se kynä ja paperi tai tietokone-ohjelma, istua alas ja saada se tehdään. Oman talouden kiitos siitä.

Voit vapaasti hyödyntää paperiton laskutus ja paperiton tiliotteet, mutta ole varovainen ei tulla järjettömän henkilökohtaiseen rahoitukseen liittyvissä asioissa. Sudenkuoppa piilee paperiton rahoitus piilee siinä, miten helppoa se tulee sivuuttaa teidän kuukausi-to kuukauden raha. Pankit, billers, tai jopa varkaita, voi hyödyntää tätä tahallinen tietämättömyys, joten pakottaa itsesi arvostelu online talouden säännöllisesti.

Ihmiset, jotka joutuvat kanssa harhailla yhden dollarin seteleitä taskussa voisi harkita laittaa rahat hyvään käyttöön. Säästää jopa muutos voidaan sitten käyttää ostaa arpoja.

Poistaa luottokortit, että sinulla on eri kaupoista, että sinulla ostoksia. Ne suorittaa hieman positiivinen paino luotto-raportti, ja todennäköisesti tuo se alas, onko voit tehdä maksuja ajoissa tai ei. Maksaa pois kaupasta kortteja heti, kun budjetti sallii.

Älä huijaa itseäsi ajattelemalla, voit tehokkaasti hallita taloutta ilman hieman vaivaa, kuten että mukana käyttäen tarkistaa rekisteriin tai tasapainottaa shekkivihko. Keeping up näiden hyödyllisiä työkaluja, vaatii vain vähän aikaa ja energiaa ja voi pelastaa sinut liioitteleva ylityksestä palkkiot ja lisämaksut.

Laittaa ajastimet sähkö-valot. Se on hämmästyttävää, kuinka paljon jää yksi tai kaksi tarpeettomat valot palavan talon täyttää teidän sähkö bill ajan. Lapset, erityisesti, on ongelmia muistaa kääntää valot pois. Huoneissa, kuten kylpyhuone, jossa aika on minimaalinen, ajastimet voi todella maksaa pois.

Alue, personal finance, että joskus saa unohdetaan on vakuutus. Jos olit menettää työpaikkansa tai sairastuu, jopa merkittäviä säästöjä tili voisi olla tyhjentynyt melko nopeasti. Monet kiinnitykset, lainoja ja luottokortteja tarjoavat vakuutus, joka maksaa maksuja tällaisten tapahtumien aikana. Vammaisuuteen vakuutus-on toinen tapa varmistaa, tulonlähde, jos olit saada satuttaa. Se on yleensä ole niin paljon kuin säännöllinen palkka, mutta yhdistettynä säästöjä, se voi pehmentää iskua hieman.

Energiaa! Vaihda kaikki lamput kodin LAMPPUJEN valot, käytä energiatehokkaita laitteita, vaikka sinun täytyy ostaa uusia! Tämä säästää rahaa sähkölaskussa, ja ehkä jopa saada sinut verohelpotukset, kun vero kausi rullaa ympärillä! Tarkista verolait selvittää!

Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä, jotta voidaan tehokkaasti hallita rahaa on säästää “penniä”. Säästää pieniä määriä rahaa ja lopulta lisätä jopa suuria säästöjä pitkällä aikavälillä. Jos sinulla on kurinalaisuutta säästää pienessä mittakaavassa, se on helpompaa, voit pystyä säästää paljon suuremmassa mittakaavassa.

Luominen henkilökohtainen budjetti on miten voit lopulta työ säästää rahaa, mutta sinun täytyy myös sisältyä odottamattomia menoja. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy budjetti on paljon pienempi kuin normaalisti ja uhrata vielä enemmän. Se on todellista tuskaa, mutta tämä on, miten pysyä pystyssä, kun olet rahaton.

Arkistointi konkurssi olisi viimeinen keino, kun käsitellään henkilökohtaisia taloudellisia kysymyksiä, jotka ovat menneet sekaisin. Ensin katsoa osaksi muita asioita, kuten velan vakauttamista, ennen kuin yrität heittää kädet ilmaan ja antaa periksi maksaa kokonaan. Kunnia teidän sitoumukset, ellet ole varma, ei voi.

Opiskelijoille tekemisissä iso velka, on tärkeää, että aloitat maksaa pois nyt, sen sijaan, että korko kertyy. Ainakin, olet menossa on musta uhkaava pilvi pään päällä. Klo eniten, sinun tulee luotto spitaalinen, että kukaan ei halua käsitellä.

Vältä tahansa vakuutena lainan, joka sisältää ilmapallo maksu lopussa laina-ajan. Tämän tyyppinen järjestely on erityisen yleinen auto lainat. Tämä on, tietenkin, alempi kuukausimaksu; kuitenkin, jos sinulla ei ole rahaa tehdä ilmapallo maksu, voit menettää kaikki pääoman vakuuksia.

Vähentää tarpeetonta jätettä ja pidä luottokortteja positiivinen asia, ei koskaan tehdä vain vähimmäismaksu. Muista, että maksaa vähimmäismaksu myös tarkoittaa, että maksat mahdollisimman korot. Jos venyttää ulos luottokortin velkaa vuosia, sitten voit päätyä maksamaan paljon enemmän kohteita kuin sinulla olisi maksettu käteisellä.

Perheen pitäisi olla vahva taloudellinen kuva, jos haluat olla hallita omaa elämää. Saada oman talouden hallinnassa on noro alas vaikutus kaikilla elämäsi alueella. Kuten olemme tässä artikkelissa, aloittaminen voi tuntua sekavalta, mutta sen ei tarvitse. Jos noudatat yksinkertaisia ohjeita keskusteltu täällä, taloudelliset ennuste paranee ja elämäsi, liian.