Mulkku

Käytä Tätä Neuvoa Puuttua Kodin Tuholaisten Ongelma

Oletko törmännyt pudottamalla epätoivottu vieras, kotona? Oletko huomannut, että jotain on laittaa reikiä laatikot ruokaa? Jos tämä on jotain, että olet ollut tekemisissä, se on aika lopettaa se. Lue eteenpäin joitakin hyviä neuvoja siitä, miten päästä eroon tuholaisten kodin.

Savustaa kotiisi säännöllisesti, jos sinulla on ollut tuholaisten ongelma enemmän kuin yhden kerran. Jotkut tuholaisia ovat niin asutulla alueella, että se voi olla lähes mahdotonta pitää niitä pois kotiin. Kuitenkin, jos otat ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, olet todennäköisesti onnistu.

Yrittää rajoittaa määrää lämmin ympäristöissä, jotka sinulla on talossasi. Kiertää eri huoneissa kotona ja yrittää mitata lämpötilaa, jossa tuholaisia haluaisi elää eniten. Jos huomaat, että huone on liian kuuma, yritä vähentää yleistä lämpötilaa.

Käytä suojavaatetusta, ennen kuin käytät mitään suihkeita tai jauheet tappaa tuholaisia. Usein nämä menetelmät ovat myös haitallisia ihmisille, nieltynä. Sinun on parempi katsoa kuin katua, joten laita käsineet ja vaatetus, joka peittää ihon kokonaan. Pese vaatteet heti kun soveltaa näitä kohteita niin, että ei ole jäämiä voi vaikuttaa myöhemmin.

Älä jätä mitään ruokaa tai sulkemattomissa ja varmista, että olet siivota kaikki murusia tai ruuantähteet. Bugeja, varsinkin torakat rakastavat päästä ruoka tähteet, jotka on jätetty pois. Laita käytetyt ruoka on tiiviisti suljetussa astiassa tai pussissa, että vikoja voi murtautua.

Jos näet vaurioitunut puu kotona, katso sitä tarkasti, millaista vahinkoa se on. Jos näet, että pehmeät osat puuta on mennyt, mutta että vuosirenkaat ovat kunnossa, sinulla todennäköisesti on termiittejä. Muita vahinkoja olisi muita hyönteisiä.

Tarkista, että kaikki ruoka on ilmatiivis ja suljettu tehokkaasti. Jos ruoka ei ole suljettu kunnolla, se antaa pois hajua, joka houkuttelee monenlaisia hyönteisiä. Tämä voisi johtaa tartuntoja, joka voi maksaa paljon aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä.

Kirput ovat kova tuholaisten lakkauttaa, mutta on olemassa monia tapoja auttaa tehdä tämä. On tärkeää, imuroida kotona niin paljon kuin voit luoda puhdas perusta. Saat tyhjiö pussi pois kotiin, kun olet valmis.

Monet ihmiset ovat tuholaistorjunta ongelmia ja eivät tiedä mitä tehdä. Jos olet yrittänyt poistaa tuholaisia itse ja voi päästä eroon niistä, kokeile vuokraamalla ammatillinen päästä eroon niistä. Monet tuholaiset kuljettaa sairauksia, jotka voivat olla haitallisia sinulle ja perheellesi, niin suojella heitä palkkaamalla ulkopuolinen yritys hallita tämä ongelma sinulle.

Nyt, että olet valmis antamaan neuvoja siitä, miten päästä eroon näistä ärsyttävä tuholaisia, voit aloittaa työskentelyn poistaa ne. Saada alkoi tänään, joten sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, mitä on saada osaksi ruokaa. Poistaa mitä on jättää ne pienet jätökset koko kodin tänään.