Mulkun Kuvia

Hyvä Artikkeli, Jossa on Runsaasti Oivalluksia Siitä, Valokuvaus

Yksi parhaista tavoista noviisi valokuvaaja alkaa opetella, miten ottaa upeita kuvia on löytää hyödyllinen kokoelma tehokkaita ja hyödyllisiä vinkkejä. Löydät näitä vinkkejä täällä, ja toivottavasti ne auttavat sinua tulla maailman valokuvauksen.

Ota kuvia nopeasti. Enää epäröi, sitä paremmat mahdollisuudet, että kohde siirtyy pois, murtaa heidän aiheuttaa, tai tulla väsynyt ja lopettaa hymyillen. Aloitat laukausta niin nopeasti kuin voit, ja älä huoli noin saada kamera täydellinen ennen ensimmäisen laukauksen. Nopeammin ammut ja mitä enemmän kuvia otat, sitä paremmat mahdollisuudet on saada hyvä yksi.

Parantaa laatua kuvan, laskea etäisyys kameran ja kohteen. Lähellä voit välttää häiritsevät taustat, ja kauniisti kehystää aihetta. Voit myös saada mahdollisuus antaa kohteen kasvot tähti laukaus; tämä on erityisen iskevä kanssa muotokuva. Kun kohde on kaukana, et menetä tärkeitä yksityiskohtia.

Hanki ulkoinen salama diffuusori sen sijaan, sisäänrakennettu flash-ominaisuus. Nämä sisäänrakennettu vilkkuu usein kuva näyttää hyvin ankara. Ulkoinen salamalaite antaa enemmän luonnollinen näkökulma valokuvia ja voit muokata niitä ilman melua saat, kun käytät muunlaista flash.

Monet kamerat avulla voit määrittää valkotasapainon. Tämä asetus kertoo kamera, joka värejä nähdä, kuten kohokohtia. Kuvattaessa keinovalossa (sisätiloissa) asettaa, kun tasapaino-asetus “keinotekoinen valo” – tilassa. Se tekee kuvat näyttävät ikään kuin ne ammuttiin luonnonvaloa.

Kuka tahansa voi tulla hyvä valokuvaaja, ei ole salaisia menetelmiä. Kokeilla asetuksia kameran nähdä, miten ne vaikuttavat valokuvia. Sinun ei tarvitse tunne, että sinun täytyy säilyttää jokaisen kuvan otat, erityisesti digitaaliset kamerat on niin tuottelias. Saat paremmin ja paremmin mitä enemmän aikaa kuluu, ottaa kuvat kaikesta ja päätellen ne myöhemmin arvioida, miten olisit voinut parempi kuva.

Lähemmäs kun käytät kuvia. Varsinkin kun olet ottaa sarjan kuvia, joista voit valita parhaan. Parempi kohtaus täyttää kehyksen, parempi kokonaiskuva. Kestää useita laukauksia, joten voit saada mukavin laukaus mahdollista.

Se on yhteinen tulevat tausta-ajattelu kaikki on jopa ja keskitetty. Tunnettu taiteellinen tekniikka on tehdä kuvan hieman epäsymmetrinen. Tämä puute täydellinen symmetria todella houkuttelee silmä on kiinnostusta. Sammuta auto-keskittyä niin, että kamera ei voi lukita tarkennusta päälle keskelle teidän ammuttu. Säädä automaattisen tarkennuksen asetuksia kameran ennen kuin otat kuvan, voit varmistaa, että kuva keskittyy siihen, mitä aiot.

Ota tilannekuvat. Sen sijaan aiheutti kuvia, kokeile ottaa kuvia aiheesta perhe töissä tai tekemässä jotain he rakastavat. Kun kohde on kuiva joillekin ne ovat enemmän kotonaan ja päädyt saada joitakin ainutlaatuinen laukausta. Tämä toimii erityisen hyvin, kun yrittää kuvata lapsia.

Kun otat valokuvan, kokeile manuaalinen valkotasapaino. Tämä antaa sinulle paljon enemmän valvoa ulkonäkö ja tunnelma valokuvia, ja voi usein tuottaa upeita tuloksia. Se voi olla hankala oppia aluksi, mutta oppia käyttämään tämä hyödyllinen työkalu avulla voit olla enemmän luovia kuvia.

Kokeile siirtää kohdetta vasemmalle tai oikealle näytön, sen sijaan, että ne keskellä kuvaa. Käytä sääntö kolmasosaa. Voit tehdä tämän, kuvitella, on grid-näytöllä, jossa on kolme viivaa vaaka-ja kaksi pystysuunnassa. Jotkut kamerat on grid vaihtoehto. Luoda tasapaino, paikka, aihe, jossa linjat tulevat yhdessä.

Yksi asia, joka voi tehdä valokuvia käyttökelvoton on punainen silmä. Punasilmäisyyttä voidaan ehkäistä välttämällä käyttää salamaa, kun voit. Jos et voi välttää käyttämällä flash, varmista, että sinulla pyyntö, että kohde ei katso kameraan objektiivi. On olemassa myös tiettyjä kameroita, joilla on ominaisuus punaiset silmät.

Toivottavasti, neuvoja tässä artikkelissa on tarpeeksi tarjota sinulle mahtava aloittaa, kun pyrit ottamaan parempia kuvia. Olemme koonneet tähän joukon vinkkejä, niin antaa sinulle hyvä yhdistelmä tietoa, aseta oikea jalka.