Multivita Raskaus

Ei ole Väliä Mitä Teidän Koira-liittyvän Kysymyksen, Me vastaamme, että Se

Rakastat koirasi maailman ääriin. Hän rakastaa sinua suoraan ylös kuuhun. Että rakkaus on korvaamaton, mikä tarkoittaa, sinun täytyy varmistaa, että koirasi on onnellinen ja terve joka päivä ympäri vuoden. Tässä artikkelissa on paljon hyviä neuvoja sinulle, niin edelleen, kunnes aivan lopussa.

On monia nautintoja johdettu koiran omistus, mutta se on myös vakava taloudellinen sitoumus. Ruoka, tarvikkeet ja eläinlääkärin laskuja voi lisätä jopa $1000 tai enemmän vuodessa. Sairas koira voi maksaa kymmeniä tuhansia! Tutkia koira sairausvakuutus!

Älä koskaan lyö koiraasi. On olemassa parempia tapoja kouluttaa koiraa ilman, että joutuu turvautumaan väkivaltaan. Paras tapa kouluttaa koira on vahvistaa myönteistä käyttäytymistä herkkuja ja huomiota. Negatiivinen käyttäytyminen tulee käsitellä ankara ja tuomitseva ääni, toisin kuin silmiinpistävää eläin.

Jos haluat pitää koirasi ulkopuolella, rakentaa hänelle pieni katos. Jos koira on jalat kastua, sitten jatkuva altistuminen voi aiheuttaa stressiä ja muita terveyteen liittyviä kysymyksiä. Pidä koirasi turvassa sateelta ja tuulilta tarjota hänelle paikka, joka on tilava, kuiva lattia.

Helpottaa koiran osaksi tietäen, uusi vauva, joka tulee kotiisi. Koirat voivat olla hyvin mustasukkainen, ja sinun täytyy edelleen osoittaa hänelle paljon rakkautta kiintymystä, vaikka sinulla on uusi kimppu iloa elämääsi. Puhu koiralle kuin voit käsitellä vauvaa ja pitää hänet ajan tasalla.

Jos koulutus on tullut rutiinia ja tylsää koiran kanssa, harkita agility harjoitukset taikinaan. Nämä on edelleen opettaa koira tottelemaan ja olemaan haastavaa, mutta ne ovat yleensä paljon hauskempaa kuin tavallinen komentoja. Saada koko perhe mukana tekemällä esterata ja työskentely koiran kautta sen usein.

Clip koiran kynnet. Kynnet voivat aiheuttaa koiralle epämukavuutta, jos ne alkavat curl alle. Ostaa clippers päässä lemmikkieläinten tallentaa ja leikkaa ne itse. Se on parasta ottaa koiran trimmaaja, jos et halua tehdä sitä itse.

Tietää oman koiran käyttäytymistä ja kehon rytmejä hyvin, pitää hänen terveellisin. Lääketieteellisiä kysymyksiä usein esittää itseään hieman vivahteita varhain ja jos tiedät koirasi, voit nähdä ne. Kiinnittää huomiota tulo ja lähtö, unen kesto, energian tasoilla ja niin edelleen pitää päällä tärkeitä asioita, jotka vaikuttavat hänen terveyteen.

Talo-koulutus koirasi on paljon helpompaa, jos hyväksyy rutiinia. Sinun pitäisi mennä säännöllisesti kävelee koko päivän ja tulla kotiin, aikana lounastauko, jos tarpeen. Jos koira on yksin kotona pitkiä päiviä, älä jätä kulho täynnä vettä, ellei se on hyvin kuuma.

Aivan kuten ihmiset, koirat pitää saada hyvä määrä liikuntaa joka päivä. Jos koira ei saa liikuntaa se tarvitsee, terveys vähenee, ja niin on hänen suhtautuminen elämään. Ota aikaa käyttää koira vähintään puoli tuntia joka päivä parhaat tulokset.

Ohjaus ääntäsi ohjata koira. Kun hän on hyvä poika, puhua kimeä ääni ja suihku hänelle kiitosta. Kun hän käyttäytyy huonosti, käyttää hyvin matala ja karhea ääni osoittaa tyytymättömyytensä. On johdonmukaista, että tämä auttaa häntä oppimaan nopeammin, jolloin koulutus hänelle paljon helpompaa sinulle ja hänelle.

Koira tarvitsee paljon rakkautta ja huomiota. Sinun pitäisi yrittää viettää ainakin pari tuntia päivässä koiran kanssa. Pelaa omalla takapihallaan tai ottaa koiran lähimpään puistoon. Sinun pitäisi saada runsaasti harjoituksia ennen tulee kotiin ja silitin koiran jonkin aikaa.

Aivan kuten ihmiset, koirat tarvitsevat paljon liikuntaa optimaalisen terveyden. Koirat ovat luonnostaan metsästäjiä ja rakkautta toimimaan vaistonvaraisesti. Ota koira puistoon, pelata Frisbee hänen kanssaan ja antaa hänelle päivittäin kävellä. Tämä auttaa pitämään häntä fyysisesti terve, mutta tekee myös häntä henkisesti terveempiä.

Kun se on kuuma, älä rasti ja kirppu tarkastuksia. Jos havaitset kirppuja, voit poistaa ne kirppu kampa. Kirppuja tai punkkeja voi tuhoutua läpi lukuisia tuotteita markkinoille. Eläinlääkärin pitäisi pystyä neuvoo parhaat vaihtoehdot.

Nyt, että olet saavuttanut loppuun tämän artikkelin, olet oppinut jotain uutta? Jos näin on, miten voit alkaa käyttää sitä jokapäiväisessä elämässä? Tärkein osa oppimista on käyttää uutta tietoa, joten vie aikaa toteuttaa tätä neuvoa ja nauttia edut saat.