Munan Koko

Parhaita Tapoja Lopettaa Tupakoinnin Hyvää

Tupakointi on lukemattomia kielteisiä vaikutuksia sekä terveyteen ja lähimmäisiäsi. Se tuhoaa keuhkot ja kurkun, vahingoittaa sydämesi ja tekee tuhojaan suussa. Lisäksi, toisen käden savu on haitallista ihmisille ympärilläsi. Tämä on, miksi se on tärkeää lopettaa. Tämä artikkeli näyttää joitakin hyödyllisiä neuvoja, tukea sinua tupakoinnin lopettaminen.

Vaikka karttaminen hoitomuotoja ovat saaneet huono rap viime aikoina, he tekevät joskus työ auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin. He eivät tarvitse olla tuhlaavainen menetelmiä ja sinun ei tarvitse maksaa terapeutti käyttää välttäminen tekniikoita. Kokeile yksinkertaisia asioita, kuten leviämässä suosikki pusero, jossa savu viimeinen savuke poltat. Sitten päästä sen jälkeen ei tupakointia päivän tai kaksi, sinun tulee tyrmistynyt loukkaavaa haju, että olet ollut altistamalla itsesi ja muiden päivittäin.

Varmista, että olet kohdella itseäsi kuin jos olet tupakoinnista riippuvainen. Älä koskaan anna itsesi ottaa yhden pullistaa. Tämä yksi pullistaa voi tuntua vaaraton, mutta se voi todella sytytä sisäinen tarve savukkeita. Ei ole väliä kuinka kauan olet ollut savuton, sinun pitäisi pitää itse koskaan ottaa “vain” rento puff.

Välttää laukaisee, jotka tekevät haluat polttaa. Alkoholi on laukaista monia, niin, kun olet lopettamassa, yrittää juoda vähemmän. Jos kahvi on laukaista, pari viikkoa juoda teetä sijaan. Jos haluat polttaa jälkeen syöminen aterian, tehdä jotain muuta mieluummin kuin ottaen kävellä tai harjata hampaat.

Tupakoinnin lopettaminen on yksi harvoista kertaa elämässäsi, että se on parasta olla luovuttaja! Useimmat ihmiset eivät aio olla onnistunut lopetus heidän ensin kokeilla. Vain asettaa tavoitteesi yhden päivän, ja sitten töihin seuraavana päivänä, kun pääset sinne. Kun olet syttyä uudelleen, valitse toinen lopettaa päivämäärä. Yritä kestää pidempään joka kerta, ja yrittää oppia virheistään aina yksi kysymys. Lopulta, voit lopettaa hyvää ja älä koskaan sytytä toinen savuke uudelleen.

Kun päätät lopettaa tupakointi, heittää pois kaikki tuhkakupit, sytyttimet, tyhjiä pakkauksia, ja muut tupakoinnin tarvikkeita. Pitää nämä kohteet voivat olla laukaiseva aikana heikompia hetkiä, ja niiden poistaminen ympäristöstä on tehdä sinun on helpompi ajatella itseäsi kuin ei-tupakoitsija.

Paras neuvo aloittaa lopetus on yksinkertaisesti lopettaa tupakointi. Voit aloittaa matkasi päivänä voit sanoa ei tupakkaa. Vain lopettaa ja koskaan anna itsesi alkaa uudelleen. Tämä on paras menetelmä, jos et voi noudattaa sitä, se ei koskaan epäonnistuu. Älä kuitenkaan anna tämän estää sinua. Lopettaa kylmä kalkkuna on yksi tehokkaimmista tavoista lopettaa.

Tupakoitsijat ovat huomattavasti suurempi riski useita vaarallisia sairauksia. Joitakin negatiivisia vaikutuksia, se voi olla terveydelle ovat keuhkosyöpää, emfyseema, ja kuulla hyökkäyksiä. Se on myös todistettu, että toisen käden savu on vaarallista niille ympärilläsi, ja voi johtaa heidän sairaus. Käytä tätä neuvoa, niin et voi menestyä tupakoinnin lopettamiseen.