Munan Paksuus

Top Vinkkejä Ja Hyödyllisiä Neuvoja Käsitellä Unettomuus

Uni on tila, jossa meillä kaikilla on jossain vaiheessa elämäämme. Jos et nuku, voit kirjaimellisesti voi elää. Tämä on aika, jolloin kehomme voi uusiutua kaikki sen järjestelmään. Varmistaa kehosi saa levätä se tarvitsee, jatka lukemista.

On olemassa monia hyviä tapoja, että voit harjoitella välttää unettomuus. Yksi tapa edistää terveellistä nukkua on luoda johdonmukainen nukkumaanmenoa ja herätä aikaa joka päivä. Tämä junia, kehon valmistautua nukkumaan tiettyyn aikaan ja voit nukahtaa luonnollisesti.

Yksi tapa estää unettomuus on tehdä sängyn paikka, joka on vain nukkumista varten. Älä ota paperit työtä nukkumaan, älä tee pitkiä puheluita, ja eivät maksa laskuja sängyssä. Se on myös parasta poistaa TV: n katselu sängyssä, jos haluat nukkua hyvin.

Monet ihmiset haluavat olla yökyöpeleille lomilla ja viikonloppuisin. Kuitenkin, tämä voi heittää nukkua aikatauluja pois kilter. Yritä herätä suunnilleen samaan aikaan joka päivä. Käytä hälytyksen, jos tarpeen. Tämä on tapana muutaman viikon sisällä, joka johtaa vakaa nukkua rutiini.

Kun unettomuus tulee este sinun on mahdollisuus saada riittävästi unta, kokeile lisäämällä ilmanvaihto makuuhuoneessa. Lääkärit suosittelen tätä hoitoa kaikille, joilla on nukahtamisvaikeuksia, koska parantunut hengitys johtaa enemmän rento tila. Käytä ilmankostutinta tai avata ikkuna, jos voit, ja lopulta levätä.

Jos et voi nukkua, koska unettomuus, kokeile laskee taaksepäin suuri määrä. Toistoa olisi tarjota rauhoittava vaikutus, auttaa täysin rentoutua ja valmistautua nukkumaan. Pidä silmät kiinni ja yritä ajatella mitään muuta kuin numeroita, ja sinun pitäisi jälki pois ei ole aikaa lainkaan.

Lasillinen lämmintä maitoa voi auttaa laittaa sinut nukkumaan. Seuraavan kerran sinulla on vaikeuksia nukahtaa, mennä keittiöön ja lämmittää lasillisen maitoa. Tämä auttaa monet ihmiset nukahtaa joka ilta. Joten sen sijaan, tossing ja kääntämällä tuntikausia, vain kestää 10 minuuttia päästä ylös ja juoda lämmintä maitoa, ja saatat nukahtaa nopeammin.

Välttämiseksi unettomuus, varmista, että makuuhuone on yhtä lämmin ja mukava kuin se voi olla. Melun ja valon määrä pitäisi olla oikein säädetty, jotta elimistö voi nukahtamaan luonnollisella tavalla. Jos et löydä herätyskello, joka on himmeä näyttö, ei ole ollenkaan. Investoida patja, joka antaa sinulle tarpeeksi tukea.

Älä ota päiväunet päivän aikana. Napping voi todella potkia unettomuus osaksi korkea vaihteella, kun todella tarvitset täyden nukkua myöhemmin. Sen sijaan, napping, taistelun kautta. Kehosi on väsynyt, niin kun nukkumaanmenoa iskee, se vie vain muutaman minuutin väsyy ja nukahtaa.

Kokeile aromaterapiaa unettomuus. Ostaa tuoksukynttilät ja potpuri ja sijoittaa nämä asiat teidän sängyssä. Tämä voi lievittää stressiä ja auttaa sinua voittaa unettomuus. Valo, tuoksut, erityisesti laventeli, on hyvä auttaa sinua nukkumaan helposti.

Elimistö tarvitsee herätä johdonmukainen aikaan joka päivä. Useimmat ihmiset nukkua, kun he voivat kiinni jäi nukkua viikon aikana. Jos olet jatkuvasti kärsivät unettomuudesta, kouluttaa kehon herätä tiettyyn aikaan joka päivä ja pitää siitä kiinni!

Käytä sängyn nukkumiseen ja ei paljon muuta. Jos saat tapana katsella televisiota tai lukea sängyssä, esimerkiksi, aivot ei liitä sängyssä nukkuu. Tämä tekee siitä vaikea rauhoittua iltaisin ja mahdollisesti pahentaa unettomuus.

Ajattele nukkua niin alasajosta moottori moottori. Sinun pitäisi yrittää mennä nukkumaan välittömästi. Perustaa rutiini, joka valmentaa loput. Harjaa sinua hampaat, vaatteet valmiina huomenna. Sitten käännä valot alas ja lukea hieman, kerroit kehon laskee alas prosessissa.

Selvittää, mitä on pitää sinua nukkuminen, kannattaa pitää nukkua päiväkirjaa. Aluksi, aseta jotain sängyn, jolla voit laskea, kuinka monta kertaa olet herätä. Voit laittaa kulhoon paperia vieressä purkki ja pudota yksi purkki kuin heräät. Seuraavaksi pitää päiväkirjaa kirjoittamalla muistiin, mitä tapahtui yhdessä yössä ja miten sinusta tuntuu se joka aamu.

Kirjoita seuraava päivä aikataulu ja tärkeitä tehtäviä. Usein ihmiset löytävät itsensä makaa sängyssä odottamassa unta, kun niiden aivot kulkee läpi seuraavan päivän agenda. Huolet siitä, mitä on tehtävä, voidaan pitää unen loitolla. Hyvä lista asioista, jotka ovat tärkeitä, ja voit tallentaa itse ongelmia jatkuvasti valmistella.

Ihminen on kehittynyt nähdä valoa signaalina olla hereillä. Yritä pitää valo häiritsee unta, pienetkin valonlähteet. Kohta digitaalinen kello pois silmäsi, sekä oman matkapuhelin tai muut pienet laitteet. Nämä voi lyödä silmäsi kun nukut, herätin välittömästi.

Vältä syöminen tai juominen asioita, jotka ovat kofeiinia niihin, kun se on lähellä nukkumaanmenoa. Voit olla turvallisella puolella, sinun pitäisi tehdä, ne ei vähemmän kuin kuusi tuntia ennen. Kofeiini on piriste ja se pitää sinut paljon kauemmin kuin haluaisit, joten juoda kofeiinitonta versiota suosikit kuin nukkumaanmenoa lähestymistapoja.

Se on niin tärkeää, että saat hyvät yöunet, koska se on, että syöt oikein ja saada liikuntaa. Ei ole mitään, joka pitäisi seistä välillä sinulle ja syvän unen. Nämä vinkit auttavat sinua voittamaan unettomuus lopullisesti, varmistaa voit jäädä päälle oman terveyden.