Munan Pituus

Ole Varma Siitä, Vanhemmuus? Vinkkejä Odottaa

Miten voit sisustaa lastentarha, on luultavasti yksi alkuun asiat mielessä koko raskauden. Ehkä sinulla on jo idea siitä, miten voit sisustaa tai saatat vain on tuhat ajatuksia pyörii päässäsi. Tässä artikkelissa on hyviä vinkkejä, joita voit käyttää joka auttaa sinua saamaan läpi raskauden, kanssa ei ole ongelmia.

Lopeta tupakointi heti, jos sinulla on selville, että olet raskaana tai jos yrität tulla raskaaksi. Tupakointi, kuten me kaikki tiedämme, on uskomattoman vaarallista, mutta se on vieläkin tärkeämpää lopettaa, kun yritämme huolehtia uuden elämän. Keskustele lääkärisi kanssa välittömästi, jos sinulla on vaikeuksia lopettaa.

Se on erittäin tärkeää käyttää kevyesti ja säännöllisesti, kun taas raskaana. Harjoituksia vähentää mahdollisuutta keskenmenon ja voi lyhentää aikaa, työvoimaa, mutta myös ottaa hyöty saada sinut askeleen lähemmäksi pre-raskauden itsestään synnytyksen jälkeen.

Älä välttää seksiä, kun olet raskaana. Monet naiset ovat olettaen, että sukupuoli voi vahingoittaa heidän syntymättömän lapsen, mutta tämä ei ole totta. Itse asiassa, sukupuoli voi olla hyödyllistä. Naiset ovat korkeat hormonitasot, kun raskaana, ja seksiä voi lievittää joitakin stressiä, että nämä hormonit antaa heille.

Käytä ystävien ja perheen joillekin alas kotiin neuvoja. Raskaus on yksi niistä asioista, että jokainen on onnellinen antaa sinulle heidän kaksi senttiä. Sinun täytyy ottaa kaiken kanssa jyvän suolaa, mutta siellä on nuggets siellä, jotka voivat auttaa sinua on paljon onnellisempi raskaus.

Unelias raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana on erittäin normaalia. Sinun energian taso tulee todennäköisesti romahtamaan niin, että vauva kasvaa harppauksin. Varmista, että olet saada paljon ylimääräistä lepoa. Mennä aikaisin nukkumaan ja jos et voi muuttaa oman aikataulun, herätä myöhemmin. Älä pelkää ottaa torkut keskellä päivää joko, jos tarvitset sitä.

Napostella mitäänsanomaton elintarvikkeita päivän aikana, kun olet raskaana. Nämä elintarvikkeet pitää vatsan tasapainossa ja auttaa vähentämään raskauteen liittyvät pahoinvointi. Lisäksi, sinun pitäisi pysyä poissa rasvainen ja happamat elintarvikkeet, koska ne pahentaa pahoinvointia, ja myös antaa sinulle närästys.

Päättää, jos haluat käyttää Douala, kun synnyttää. Jos et, alkaa puhua joitakin, jotka ovat paikallisia. Douala on voi auttaa sinua on lyhyempi syntymä, ja yksi, joka on enemmän tyydyttävää ja turvallista sitten mennä perinteistä reittiä. Älä anna joku yllyttää sinua tekemään tämän, sen täytyy olla 100% aina.

Paljon ihmisiä löytää se hauska sisustaa aina, kun heidän vauva on menossa nukkumaan, kun se on syntynyt. Kuitenkin, sinun täytyy pitää mielessä, että maali höyryt ovat haitallisia voit hengittää taas raskaana. Olla varma – tuuleta huone ja avaa ikkunat. Kysy rakkaansa auttaa niin, että sinun ei tarvitse olla huoneessa, kun maalaus tapahtuu.

Monet odottavat äidit kokevat jalkakrampit. Olla varma, että olet venyttely ennen nukkumaanmenoa, ja voit välttää niitä. Juo vettä päivän alussa ja ottaa kalium täydentää tai syödä banaaneja, liian.

Uinti on hyvää liikuntaa raskaana oleva nainen. Uinti on loistava liikuntamuoto, erityisesti viimeisen raskauskolmanneksen aikana, koska se pitää sydämen terveenä ja auttaa lievittämään lihaskipua. Vesi tekee sinut kelluva ja painoton, joka on mukava tunne, kun raskas raskaus.

Lopeta minkään syntyvyyden minuutilla, kun saat selville, että olet raskaana. Jos se on epäonnistunut estämään raskauden, et halua jatkaa sitä, kun olet raskaana. Sillä on monia kielteisiä vaikutuksia terveyteen vauva ja mitä aikaisemmin lopetat, sitä paremmat mahdollisuudet, että vauva on hieno.

Älä aloita huolestuttavaa, jos et ole “osoittaa” raskaus jonkin aikaa. Useimmat uudet äidit ei käynnisty osoittaa näkyviä merkkejä raskaudesta, kunnes ne ovat 6 kuukautta. Myöhemmät raskaudet yleensä näytä aiemmin, aikana raskauden, kun elimistö on jo ollut siellä ja tehnyt sitä.

Varmista, että pitää ikkunoita auki, jos olet tekemässä mitään sisustus maali tai liima raskauden aikana. Maali ja tapetti hankkeita voi vapauttaa haitallisia kaasuja osaksi lastentarha. Pitää ikkunat auki haihtuu höyryjä ja auttaa sinua välttämään haitallisia vaikutuksia vauva.

Yksi tapa auttaa pääsemään eroon selkäkipu, että joskus tapahtuu myöhään raskauden on harjoitella lantion kallistuu. Edelleen käyttää tällä tavalla ei vain auttaa kipua, se voi myös siirtää vauva hyvä syntymä-asennossa samaan aikaan.

Käydä hammaslääkärissä ennen kuin saat raskaana. Tutkimukset ovat osoittaneet, että parodontiitin voi aiheuttaa tulehduksen; tämä tulehdus on mahdollisuus vaikuttaa, onko tai ei olet kehittää preeclampsia. Preeclampsia voi olla vakavia seurauksia terveydelle sekä sinulle ja lapsellesi, joten se on tärkeää tehdä kaiken voit parantaa hampaita ennen raskautta.

Kuten alussa todettiin tämän artikkelin, miten aiot sisustaa lastentarha on luultavasti yksi alkuun asiat mielessä raskauden aikana. Kanssa niin monia eri ideoita, pyörivät, se voi olla vaikea naulata täydellinen yksi. Soveltaa neuvoja tämän artikkelin ja voit olla oma tapa koristelu täydellinen lastentarha ei ole aikaa.