Musta Kulli

Asioita, Kun Syöpä On Havaita

Joitakin asioita varmasti lisätä riskiä saada syöpä, kun taas muita asioita voit tehdä auttaa sinua vähentämään riskejä eksponentiaalisesti. Kuitenkin, ei ole tapa turvata vastaan kaikki syöpien 100%. Siksi on tärkeää, että olet oppia niin paljon kuin voit noin aihe. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla.

Pitää syöpäsolujen leviämistä, leikata sokerin pois teidän ruokavalio. Sokeri tukee ja ruokkii syöpäsoluja. Nälkää syöpäsoluja pidättäytymällä sokeria! Poistaa sokeria teidän ruokavalio voi poistaa syövän, mutta se voi olla hyvin kannustava muita hoitomenetelmiä.

Jos sinulla on diagnosoitu syöpä paras neuvo kuka tahansa voi tarjota sinulle vain ottaa sen voittajana. Mitä tahansa teetkin, älä hermostu tai hätäile. Pikemminkin, ottaa järjestelmällistä lähestymistapaa, ja yritä saada itsesi terveeksi. Vaikka hinnat syöpään liittyvät kuolemat ovat edelleen hälyttävän korkea, he saada paremmin joka vuosi. On toivoa.

Sun altistuminen on johtava syy syövän, ihosyöpä on yksi yleisimpiä syöpä. Suojautua auringon haitallisilta säteiltä, pukeutua hattu ja soveltaa liberaali määriä aurinkovoidetta.

Jos sinulla on ollut alttiina tahansa asbestia, vaarallisia kemikaaleja, maalia tai muita vaarallisia aineita kautta työsi tai kotiin, sinun pitäisi käydä lääkärin vähintään kerran vuodessa saada check-up ja syövän seulonnat. Töitä tauti ajoissa, jos sinulla on ollut alttiina vaarallisia aineita.

Se on tärkeää, että voit työskennellä vaikea käsitellä tunteita ja tunteita, jos sinä tai joku tiedät on syöpä. Tämä on hyvin emotionaalinen aikaa tavoilla, joita et voi ymmärtää, ellei ole kokenut sitä, ja hallitsemattomat tunteet voivat tuhota suhteita pysyvästi ja johtaa maailman katumaan.

Kaikki ihmiset, joilla on ollut syöpä pitäisi ymmärtää, että se voi aina tulla takaisin isompi, ilkeämpi ja vahvempi. Sinun täytyy käsitellä tämä pelko nyt niin, että olet paremmin valmistautunut, jos itse syöpä ei palaa. Älä oleta, että olet valmis käsittelemään sitä, että toinen kerta vain koska voit käsitellä sitä ensimmäistä kertaa. Valmistautua itseäsi vastaavasti.

Ihmiset, jotka juovat appelsiinimehua ovat vähemmän todennäköisesti sopimuksen mahasyöpä, koska C-vitamiinia sisällä. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että 1000mg C-vitamiinia päivässä voi kaikki mutta poistaa vatsa syöpä, mutta edes pieni lasi EYVL n: o joka päivä, joka sisältää noin 40 mg C-vitamiinia, voi auttaa sinua estää sitä.

Ottaa puhelin aina mukana, jos välttämätöntä, jos olet tällä hetkellä taistelevat syöpää vastaan, koska et koskaan tiedä milloin olet menossa kokea hätätilanteessa. Mahdollisuus tavoittaa apua on välttämätöntä. Hätä-lasku tai muu vaarallinen komplikaatio voi tehdä pyrkimyksiä, että kohta mitätön.

En usko, että alkoholi voi estää syövän. Se on oikeastaan rypäleistä viiniä, joka antaa hyötyä estää syövän kehittymisen. Juominen liikaa alkoholia voi todella lisätä riskiä saada syöpä.

Naisille, mammografia on hyvä tapa ehkäistä rintasyöpää. Säännöllisesti aikataulu mammografia avulla lääkärit voivat havaita kaikkia kyhmyjä rintojen kudosta. Kyhmyjä rintojen kudos on mahdollinen merkki rintasyöpä. Itse rintojen tentit on suoritettava myös naisten kotona.

Välttää anemia aikana syövän hoitoja syömällä elintarvikkeita runsaasti rautaa, kuten maksan, vihreät lehtivihannekset, melassi ja linssit. Nämä elintarvikkeet lisäävät rautaa tasoilla avulla happea rikas verta voidaan suorittaa koko kehon ja helpottaa kemoterapiaa.

Tietää yksittäisiä riskejä syövän, mukaan lukien ikä, sukupuoli, rotu, ja perheen historia. Nämä asiat voivat antaa sinulle enemmän tietoa kuin luulet, varsinkin kun alkaa osoittaa oireita, jotka muuten voisivat olla misdiagnosed. Jos olet tietoinen lisääntynyt riski syövän, voit kohdistaa kysymyksiä asianmukaisesti terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Jos sinulla on perheenjäsen, joka on syöpä, sinun ei pitäisi kohdella heitä eri tavalla. Kukaan kärsivät syöpä on positiivista energiaa kaikkien niiden ympärillä perheen jäseniä, ja jos he tuntevat ihmiset toimivat surullinen tavalla heitä kohtaan, he voivat saada alas itse.

Jos sinulla on äskettäin diagnosoitu syöpä, se voi olla ylivoimainen. Olla varma, että ymmärrät tiedot lääkärisi antaa sinulle, tuoda ystävä tai sukulainen mukaasi ensimmäiseen tapaamiseen. Hän on toinen joukko silmät ja korvat auttaa sinua kysyä kysymyksiä, ymmärtää diagnoosi, ja miettiä mahdollisia huolenaiheita.

Vältä torjunta-aineiden kanssa arseeni! Se voi auttaa teidän puutarha kukoistaa, mutta se voi vahingoittaa kehon. Altistuminen yli aikaa voi aiheuttaa ihosyöpää. On olemassa monia muita erilaisia torjunta-aineita, joita voit käyttää – joka tekee samaa työtä teidän puutarha – mutta ilman vaurioita.

Ehkäistä syöpää, yritä syödä tasapainoinen ruokavalio, joka on ajatellut vähentää syövän riskejä, erityisesti paksusuolen syöpä. Tämä ruokavalio sisältää syö vähemmän kuin neljä grammaa punaista lihaa päivässä, välttämään lihajalosteita, kuten makkaraa, syödä erilaisia ei-tärkkelyspitoiset vihanneksia ja hedelmiä ja välttää liiallisia määriä sokeria.

Kerro rakkaansa, joilla on syöpä, että rakastat heitä usein voi auttaa heitä. Mikään ei korvaa näitä sanoja. Tämä on hyödyllinen tapa vahvistaa tunteitasi.

Jos olet solunsalpaaja, pitää saada hiukset leikataan lyhyt. Siellä on hyvä mahdollisuus, että hiukset on putoamassa pois hoitoon, ja siellä on paljon vähemmän menetettävää, jos voit leikata se lyhyt. Tämä tekee siitä helpompaa siirtyminen sinulle siinä tapauksessa, että se ei putoa pois.

Onkologit ja muut lääkärit käsittelevät syövän mennä kouluun parempi osa vuosikymmenen ja silti eivät tiedä kaikkia vastauksia. Niin, ajatella, että tämä artikkeli on antanut sinulle asiantuntija ei ole jotain haluat tehdä. Voit aina tarvitsevat tarkkoja tietoja, mutta sinun pitäisi jatkaa oppia enemmän kuin mitä olet lukenut täältä.