Naisen Ejakulaatio

Rakentaa Parempaa Blogi: Vinkkejä Ja Temppuja Sinun Täytyy Tietää,

Valita tietystä aiheesta, jos haluat aloittaa blogin. Mitään mahdollisuuksia edun mukaista,että haluat puhua muiden kanssa, on hyvä paikka aloittaa. Oppia mekaniikka takana se blogi hosting-sivuston. Lue tämä artikkeli, niin saat lisää vinkkejä bloggaaminen.

Erinomainen vinkki bloggaaminen on käyttää WordPress. Tässä foorumi on erittäin joustava eri plugins, jotka ovat käytössä, kun se tulee bloggaaminen. WordPress on käytetty yli 12% miljoonaa suurimmista sivustot. Se on tällä hetkellä suosituin CMS käytössä tänään.

Varmista, että sinulla ei ole päällekkäistä sisältöä. Voit tarkistaa tämän käyttämällä robotteja, jotka ovat siellä. Jos sinulla on sisältöä, joka on kahdennettu, hakukoneet luultavasti tag sivuston roskapostia, ja et päätteeksi saada huomiota, jota olet etsimässä.

Vuorovaikutuksessa ne, jotka kommentoida blogi. Blogi on kaksisuuntainen medium, ja vuorovaikutuksessa kommenttien voivat edistää keskustelua ja antaa sinulle uusia ideoita virkaa. Jos käytät blogi-markkinointi, se voi auttaa sinua ratkaisemaan asiakkaiden valituksia, joskus nopeammin kuin perinteisillä asiakaspalvelun kanavia.

Älä julkaise blogi ja siirtyä eteenpäin. Sinun täytyy vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jotka jättää kommentteja blogiin. Kun lukijat tietävät, että he voivat keskustella kanssasi kautta blogiisi, olet todennäköisesti pitää niitä aktiivisia lukijoita, jotka seuraavat, mitä olet tekemässä. Jos lähetät kommentoimatta, lopulta lukijat siirtyä vihreämmille laitumille.

Kiinnitä huomiota siihen, mitä fonttia käytät, tekstin koon voit valita värimaailman sinulla on paikka ja otsikko blogiisi. Kaikki nämä eri tekijät vaikuttavat siihen, miten helposti ihmiset voivat lukea, mitä olet kirjoittanut. Haluat tehdä blogin käyttäjä-ystävällinen kaikille.

Tutkimuksen eri blogi alustoja, jotka ovat saatavilla verkossa ja niiden ominaisuus asetetaan, ennen kuin valitset, mitä haluat käyttää. WordPress, Blogger ja Tumblr ovat kolme suosituinta ja niillä kaikilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Tee tutkimusta eri alustat ja nähdä, mikä toimii parhaiten tavoitteesi.

Tärkeä osa mitä tahansa blogi on ominaisuus, uusimmat viestit yläreunassa etusivulle. Kanssa niin monia blogeja, hylätty tai out-of-date, se on tärkeää anna lukijat tietävät, että sinun on nykyinen. Näin lukijat ovat tuoreita, uusia viestejä lukea ja saat parhaan valotuksen uusin sisältöä.

Luettelot ovat suuria, bloggaaminen. Luettelot ovat tärkeä osa bloggaaminen, onko olet kirjallisesti paras anime kaiken aikaa, tai mielenkiintoisin julkkis kampaus 2011. Luettelo tarjoaa lukijalle sisältöä visuaalisesti houkutteleva ja helppo sulattaa muodossa.

Varmista, että olet blogging oikeista syistä. Jos etsit joitakin nopeasti rahaa, tämä ei ole oikea tapa mennä. Bloggaaminen pitäisi olla enemmän harrastus. Jos se on jotain, että voit alkaa pelätä, kirjoittaminen ei ole kovin hyvä, ja sinulla on vähemmän lukijoita.

Ottaa aktiivinen kommentaari teidän blogi on tehokas tapa ylläpitää liikennettä. Tämä on, koska kommentit ovat sisältöä kuten blogi artikkeleita. Lukijat uudelleen blogisi ei vain lukea uusia artikkeleita, mutta myös nähdä, jos joku on jättänyt uusia kommentteja. Voit kannustaa kommentoimalla, kysymällä kysymyksiä ja kyselemällä teidän lukijoiden näkökulmia blogiisi artikkeleita. Vastaaminen kommentteja kannustaa myös kommentoida.

Kokeile osallistuvat joitakin online-ryhmä hankkeita. Yrittää tehdä joitakin yhteistyössä kirjoittamisen haasteet verkossa. Voit tehdä asioita, kuten vieras bloggaaminen, tai jopa kirjoittaa joitakin e-kirjoja. Se voi olla hyvin tuottava oppimiskokemus. Se on myös hyvä edistäminen ja sen avulla voit kokeilla erilaisia kirjoittamisen tyylejä.

Bloggaaminen voi olla hauska harrastus ihmisille eri intressit ja taustat. Jos haluat tehdä siitä henkilökohtaisen, rajoittaa määrä ihmisiä, joilla on pääsy tai käyttää salanimiä pysyä enemmän anonyyminä. Muista, että vinkkejä tässä artikkelissa, jos haluat oppia, miten ajaa blogi.