Naisen Emättimen Pituus

Viini Vinkkejä Ja Niksejä Sinun Täytyy Oppia,

Haluatko tietää, mitä viiniä valita seuraavan valmistettu ateria. Ehkä haluat tietää, miten tehdä vaikutuksen teidän seuraava päivä, tai ehkä haluat aloittaa oman viiniä kokoelma. Haluat oikeaa tietoa, ja sinä saada, että lukemalla tämän artikkelin.

Jos juot viiniä sen terveyshyötyjä, sinun pitäisi kiinni kanssa punaviinit. Punaviinit ovat täynnä antioksidantteja ja uskotaan edistää optimaalisen sydämen terveyttä, kun sitä juo kohtuullisesti, mieluiten yksi lasi päivässä. Muut viinit voivat olla samoja hyötyä vaihtelevasti, mutta punaviini on ehdottomasti paras valinta.

Ostaa edullisia viinejä lämpimämpi ilmasto. Vaikka ei ole yksi sääntö ostaa viinejä, yleensä, jotka tulevat lämpimämmässä ilmastossa on eniten maku ja valitus. Mieti, Ranska, Kaliforniassa ja alueilla Australiassa, kun teet valinnan. Tämä on hyvä tapa tehdä nopea valinta ruokakauppaan ja kotiin pullon kanssa, että asiakkaat ovat todennäköisesti nauttia.

Rakentaa suhteita myyjä tai omistaja viiniä kaupasta. Älä pelkää saada suosituksia niistä. Vaikka voit saada joitakin, jotka eivät ole fantastinen, voit yleensä löytää muutamia, jotka ovat intohimoisesti viiniä. He voivat myös itse suositella tietynlaisia. Tutustuminen nämä ihmiset voi myös auttaa heitä tuntemaan mieltymyksesi.

Jos löydät viiniä, voit nauttia paljon, pitää ostaa asia tai kaksi siitä. Jos viini on lähes aina halvempaa per pullo kuin ostaa jokainen pullo erikseen. Voit pitää viinin itse ja nauttia se säännöllisesti, tai voit olla se toisaalta antaa lahjaksi.

Pidä päiväkirjaa vain viiniä. Helpoin tapa pitää kirjaa viinejä, että voit nauttia ja ne, jotka et pidä, on pidettävä luetteloa niistä. Voit myös sisällyttää elintarvikkeet, että olet juonut ne niin, että voit toistaa kokemusta, jos haluat.

Kun makuista viiniä, sinun tulisi välttää häiriötekijöitä niin paljon kuin mahdollista. Pidä mielessä, että läsnäolo vahva haju huoneessa saattaa vaikuttaa siihen, miten koet aromi viiniä olet makuista. Huoneen lämpötila ja pullon olet makuista vaikuttaa myös vaikutelmia.

Varmista, että pullo on hyvin kylmä, kun avaat sen. Tämä tuottaa paljon parempaa viiniä maistaa, varsinkin jos olet palvelevat suuri joukko ihmisiä. Tietenkin, viini jäähtyy, kun pullo on avattu, ja se on huoneenlämmössä, joten varmistaa, että se on kylmä, kun avaat.

Muista, että säännöt on tehty rikottavaksi, jopa silloin, kun se tulee valittaessa viiniä. Vain koska “normi” ilmaisee, että sinun pitäisi pari punaviini punaisen lihan ja valkoinen kala, kana tai salaattia, ei tarkoita että se on kiveen hakattu. Nauti ateria suosikki viiniä, ei väliä kuka sanoo, että he mennä yhdessä!

Haluatko tietää, miten grappa on valmistettu? Rypäleen nahat, nimeltään puristemassaöljyn, jotka jäävät tekemästä viini tislataan. Tämä käyttää niitä luomaan erittäin vahva juoma, joka on täydellinen kuin aparatif tai digestif. Haluatko todella nauttia oman kahvia? Lisää grappa todellinen wake-me-up aamulla!

Jos pidät tallentaa viinejä kotona, harkitse pieni wine cooler. Viinin jäähdyttimet on tarkoitus pitää lämpötilan pulloa noin viisikymmentä viisi astetta, jota pidetään ihanteellinen lämpötila viiniä. Ne ovat suhteellisen pieniä, edullisia ja voi jopa lisätä koriste touch keittiö, ruokailuhuone tai olohuone.

Mikä on viini, joka tulee late harvest? Juuri niin! Rypäleet kypsyä täysin viiniköynnöksen, tyypillisesti jolloin ne uskovat kuivatukseen hometta joka aiheuttaa heille hyvin makea. Nämä viinit ovat runsaasti alkoholia ja sokeria, mikä on makea, vahva maku, joka voi helposti nauttia.

Älä unohtaa viinejä, jotka on kierrekorkki. Paljon hyvälaatuisia lajikkeita ovat valmistettu kierrekorkki. He ovat selville, että ne auttavat pitämään viinit paljon enemmän puhdasta. Se vähentää ilmavirran. On jopa maita, jotka käyttävät ruuvi caps useammin kuin korkit.

Syödä pastaa ja kanaa valkoviini. Valkoviini lähtee nämä maut paras. Se on, koska valkoviini on yleensä kevyempi maku kuin punainen viini, ja en kukistaa maku suuri fettucini alfredo tai grillata kanaa. Kokeilla erilaisia valkoviinejä nähdä, mikä pidät eniten.

Varmasti sinulla on paljon parempi käsitys, miten käyttää viiniä. Jos sinulla on päivämäärä, jonka haluat valita hyvää viiniä, ja jos olet ruoanlaitto ateria, haluat tehdä saman. Käyttää tieto olet saanut, ja alkaa tehdä valintoja, jotka yllättää tänään.