Naisen Halu

Vinkkejä laihdutus Pysyvästi

Laihdutus voi olla vaikeaa, ja useimmat ihmiset voisi tehdä menettää vähän. Mutta, siellä on niin paljon ristiriitaisia tietoja siellä, mitä syödä ja mitä ei syödä. Tämä artikkeli auttaa sinua pystyä tekemään hyviä päätöksiä siitä, mitä sinun pitää tehdä.

Jos haluat laihtua, yrittää juoda vettä, kun olet janoinen, pikemminkin kuin mikä tahansa muu juoma. Vesi auttaa nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä puhdistaa toksiinien järjestelmään. Ei myös ole mitään kaloria in vesi, joten se auttaa kehon laihtua. Juo virvoitusjuomia tai sokeripitoisia mehuja vain lisää kaloreita päivittäinen saanti.

Kun olet yrittää laihtua, seurata edistymistä punnitsemalla itsesi päivittäin. Jos painosi pysyy tasaisena tai pienenee, tunnet kannusti jatkamaan laihtuminen ponnisteluja. Jos olet eksyneet pois ruokavaliosta, ja paino nousee, tiedät heti, niin, että voit ryhtyä toimiin tilanteen korjaamiseksi.

Hyvä vinkki laihtua on syödä muutaman annosta vihanneksia joka päivä. Vihannekset ovat täynnä ravinteita ja antioksidantteja ja on erittäin tärkeää pysyä terveenä ja laiha. Jos sinulla on vaikeuksia syödä tarpeeksi vihanneksia, heittää niin paljon kuin voit yhdessä salaattia.

Laihtuminen voi nopeasti tulla fishy business. Lisäämällä kala teidän ruokavalio on hyötyä sydän, lihakset ja iho. Tonnikala ja lohi ovat hyviä ja monipuolisia valintoja, kokeile niitä tuoreita ja nopea välipala, kokeile purkitettu lajikkeita. Purkitettu lajikkeita ovat yleensä enemmän kustannustehokas liian.

Kun etsit asioita maku teidän ruokia, pitää salsa, kuuma kastike, sinappi ja suolaa mausteita. Tämä leikkaa alas määrä voita, juustoa, kastikkeet ja kerma-laden kastikkeet laitat kehosi. Ne myös piristää aistejasi ja pitää ruoan mielenkiintoinen.

Jos olet ruoanlaitto perheen, kokki sama ateria kuin sinä minulle. Monet laihduttajat tekevät virheen ajattelu, että perhe ei olisi pitänyt syödä heidän “ruokavalio ruoka”, mutta jos koko perhe voi syödä mitä syöt sitten olet korjaamassa väärää asiaa. Ruokavalio on oltava elämän muutos ja kestävän koko elämän, niin saat perheen mukana syö mitä syöt.

Vaihda tyypillinen elokuvateatteri popcorn alhainen natrium -, ilma-piipahti popcorn parantaa ravitsemus. Popcornia myydään elokuvateattereissa on täynnä tarpeettomia rasvoja, koska öljy sen keittää. Ilma-piipahti maissi ytimiä on paljon vähemmän rasvaa, ja ovat hyvä kuidun lähde. Saada terveellistä ilma-piipahti popcorn tänään!

Etsi kalorien laskemista ohjelma verkossa ja pitää kirjaa kaikki kalorit, jotka ovat elintarvikkeiden syöt. Se voi jopa antaa sinulle määrän kaloreita, jotka ovat elintarvikkeet, jotka eivät ole ravitsemus etiketti.

Luovu suklaa on hyvin vaikeaa, kun ruokavalioon, ja se on yksi niistä asioista, että monet ihmiset syövät, kun he huijaavat. Ei tarvitse luopua suklaa, sinun täytyy vain katsella tyyppi syöt ja määrä kuluttaa. Siirtyminen tumma suklaa säästää paljon rasvaa ja kaloreita.

Ihmisillä on taipumus psykologisesti tuntuu, että he söivät tarpeeksi, kun heidän levy on tyhjä. Enemmän ruokaa kasa lautasella, sitä enemmän sinun täytyy syödä, enemmän painoa voit saada. Sen sijaan, laittaa vähemmän ruokaa lautaselle niin, että kun syöt sen kaiken et tunne huono, tai lihoa.

Älä lopeta suosikki elintarvikkeita kylmä kalkkuna. Jos voit poistaa mitä haluat teidän ruokavalio kokonaan, sinun tulee olla motivoitunut kiinni oman ruokavalion. Hitaasti vähentää määrä “ilo ruokaa” syöt. Jatka näin, kunnes nämä elintarvikkeet tullut miellyttävä käsitellä ja palkita kovaa työtä.

Älä lopeta laihtuminen suunnitelma. Aikana laihtuminen matka, et voi eksyä teidän ruokavalio tai kaipaamaan joitakin liikuntaa. Älä anna tämän estää sinua. Voit muuttaa tavoitteesi auttaa kuromiseksi mitään takaiskuja ja tietenkin, voit aina aloittaa uudelleen.

Suorittaessaan harjoitus rutiinit jotta laihtua, älä ota paino tai jätteen mittaukset koko ajan. Tekemällä tämän, voit lannistunut, että paino ei ole tulossa pois nopeasti. Sen sijaan, paino itseäsi tai mittaa vyötärön jokainen viikkoja. Nähdä määrä, menetät tässä aikaa antaa sinulle enemmän motivaatiota.

Syö välipaloja aterioiden välillä pitää sinut tunne tyytyväisiä ja estää sinua saavuttamasta jotain epäterveellistä. Säilytä auringonkukan siemeniä pöydällä lusikalla, joten jos olet nälkäinen, voit vain napata spoonfull auttaa vuorovesi olet yli kunnes seuraava ateria.

Sinun täytyy syödä laihtua. Kun jätä aterioita, jotta laihtua, se tekee kehon olet nälkää. Tämä tekee kehon alkaa tallentaa rasvaa joka pitää sinua menettää paino. Paras tapa laihtua on syödä paljon pieniä, terveellisiä aterioita koko päivän.

Niin kauan kuin et muista kokeilla ainakin joitakin tietoja tässä artikkelissa, voit pystyä edetä. Kun se tulee alas se, menettämässä paino on vain yksinkertainen yhtälö. Niin kauan kuin olet päättänyt hakea itse, ja ovat valmiita kokemus joitakin lyhyen aikavälin epämukavuutta, sinun ei ole vaikeuksia laihdutus.