Naisen Haluttomuus

Mitä Jokainen Tarvitsee Tietää Ennen kuin Aloitat Tahansa Kotiin Parannus Hankkeita,

Joten, haluat parantaa kotiin, kuten sinulla on jonkin verran tietoa ja kunnioitettava pyrkimys, kyllä? Hyvin. Ensinnäkin, sinun täytyy tietää perusasiat, jotka liittyvät sitä esitellä, millaista tietoa sinulla oikeasti on. Jos tämä ei riitä, kokeile tarkistaa artiklassa on lueteltu alla auttaa sinua.

On aikoja, kun vain yksi pieni parannus voi lisätä arvoa kotiisi. Jos haluat myydä kotiin, tehdä muutamia pieniä hankkeita ensimmäinen. Voit antaa sisä-ja ulko-kodin uusi maalipinta. Vaikka se on edullinen hanke, se voi lisätä kodin arvoa dramaattisesti.

Maalaa ovet. Jos sinulla on vanha, vanhentunut ontelolaatat ovet kotiisi, ne voivat helposti olla maalattu, jotta ne kirkkaampi ja etsivät uudempia. Yksinkertaisesti ottaa ne pois saranat, heittää ne yli pari sahan hevosia ulos, ja antaa heille nopea takki pohjamaali ensin ja sitten valitsemasi maalin väri.

Ei jokainen kotiin kehittämishankkeen on oltava merkittävä peruskorjaus tai suuria kuluja; on olemassa useita nopea ja helppo päivitykset voit tehdä kohtuullisin kustannuksin lisäarvoa ja valittaa kotiisi. Aloittaa maalilla. Maalata seinät, kaapit, leikata tai ovet. Voit jopa maalata teidän liesi tai laatat, joiden erikoisuus maali on suunniteltu tätä tarkoitusta varten. Lisätä tallennustilaa asentamalla kaappiin tai ruokakomero järjestäjät. Vaihda tylsää keittiö kaappi nupit kanssa ne, jotka ovat ainutlaatuinen ja koristeellinen. Kun olet sitä, tehdä saman teidän tavallinen valkoinen seinä levyt. Parantaa uuden maalipinnan kanssa tuoretta, kirkas verhot ja sheers. Vuokrata lattia puskuri, ja kiillottaa ja vahaa teidän parketit. Vähän rahaa ja ripaus luovuutta voi aiheuttaa joitakin dramaattisia muutoksia.

Jos haluat, että katto näyttää korkeampi, voit käyttää nämä kaksi erittäin helppo temppuja. Raidat maalattu seinälle tai pitkä lamppu voi tehdä valtava ero. Tämä voi olla hyvä tapa parantaa ulkonäköä huoneen. Silmät seuraa näitä rivejä ja tehdä katto näyttää korkeampi kuin ne ovat.

Jos vesi jatkaa edelleen ajaa wc säiliö, sitten sinun pitäisi tarkista float pallo. Float pallo, joka on sijoitettu liian korkea jatkuvasti aiheuttaa veden tulla wc on ylivuoto putki. Float pallo, joka on sijoitettu liian alhainen ei salli asianmukaista toimintaa varten. Älä anna pallon koskettaa säiliön puolin, ja vaihda pallo, jos se on vaurioitunut.

Ennen maalaus huone, kattaa kunkin pistorasiaan foliolla. Alumiini folio on paljon helpompi käyttää kuin nauha, ja se suojaa kattaa tahaton roiskeet. Plus, siivous-aika on paljon lyhyempi! Ennen kuin otat kalvon pois, maali pitäisi olla kuiva.

Sijaan ostaa valkoinen pyyhkeet kylpyhuoneessa, valitse tummempia värejä tai kuvioita. Valkoinen on väri, joka poimii kaiken ja tarvitsee jatkuvaa valkaisu. Voit valita sormenpäällä pyyhkeet ja pesulappuja olla yksi väri ja todellinen sauna pyyhkeet eri väriä kokonaan. Se säästää paljon vaivaa, kun pesu ja tekee kylpyhuone näyttää paljon puhtaampaa ja koota.

Nähdä paluuta kotiin kehittämishankkeen, harkitse muuntamalla olemassa olevan tilan uuteen elinympäristöön perheellesi. Joten ullakko makuuhuoneeseen tai viimeistely pois kellarista tulee ansaita sinulle ylimääräistä rahaa, kun jälleenmyynti kotiisi, koska olet käyttäen jotain, joka on jo saatavilla luoda toivottavaa ominaisuus.

Käyttämällä matto ei vain suojaa lattiaa, mutta auttaa korostaa huonekalu. Käytä painettu alue matolle kiinnittää huomiota huonekalu, kuten mukava, tyylikäs sohva tai koristeellinen sohvapöytä, että olet ylpeä. Varmista, että koko alue matolle ei ole ylivoimainen pisteeseen, jossa korostetaan koko huoneen.

Yksi helpoin ja yleisimmin unohtaa kotiin parannuksia, jotka pitäisi toteuttaa, kun muutto uuteen kotiin on korvata jokainen lukko talossa. Vaikka monet realtors käsitellä tätä palvelua, vika vaihtaa lukot on mahdollinen kutsu katastrofi. Tämä on ensimmäinen asia, joka pitäisi tehdä aikana liikkuvat prosessin.

Jos sinulla on esikaupunki talo, joka on lähellä metsämaata, ajatella asentamista korkea aita ympärillä takapihalla tilaa. Tämä voi pitää metsän otuksiin, kuten haisunäätien, coyotes, possums ja kaneja pois nurmikon ja puutarhan.

Monet ihmiset ajattelevat, keittiön remontointi, voi olla aikaa vievää ja kallista. Kuitenkin, on olemassa monia asioita, asunnonomistaja rajallinen budjetti voi muuttaa ulkonäköä heidän keittiö. Vaihtamalla työtasot, päivittää laitteita tai korjausmaalaus kaapit, asunnonomistaja voi antaa heidän keittiön kasvojenkohotuksen ilman rikkomatta pankki.

Jos olet parantaa ulkoasua teidän keittiö asentamalla graniitti työtaso, harkita yksittäisten laattojen sijasta yksi pala laatta. Graniitti laatat työtaso pituus voi maksaa jopa 5000 dollaria, ja joskus jopa enemmän. Sen sijaan, asenna jalka-pitkä graniitti laatat. Saman verran tilaa, asentaminen graniitti laatat vain maksaa muutaman sata dollaria.

Ah, olet lukenut edellä mainitun artiklan mukaisesti, tai et olisi täällä käsittelyn kautta tulokseen. Hyvin tehty! Että artikkeli olisi antanut sinulle oikea perusta, mitä se tekee oikein ja turvallisesti parantaa kodin. Jos kysyttävää vielä jää, kokeile tarkistaa artikkeli uudelleen.