Naisen Seksuaalinen Haluttomuus

Katso, Mitä Sinun Pitäisi toimia, jotka Koskevat Henkilökohtaista Kehitystä

Yksi tärkeimmistä asioista sinun täytyy päättää, teidän pyrkimys sivistää itseäsi, on käsitys. On olemassa lukuisia tapoja, joilla voit muuttaa, parantaa ja muuttaa käsitystä itsestäsi, joka puolestaan tukea sinua kaikki muut muutokset, jotka haluat tehdä itsesi ja elämäsi. Tämä artikkeli sisältää neuvoja siitä, mitä voit tehdä tuoda sinut askeleen lähemmäksi, missä haluat olla.

Vaikka termi “self-help” tarkoittaa sitä, että voit nostaa itsesi ylös teidän kenkiin ja paremmin elämääsi, et voi koskaan tehdä tätä yksin. Etsiä kollegat ja mentorit, jotka voivat antaa sinulle viisautta tai neuvoja aikana ratkaiseva kertaa. Rakentamalla verkosto kannattajia ja pyytää apua, voit tehdä itse paremmin varustettuja auttamaan itseäsi ja hengissä vaikeina tilanteissa.

Kun yrittää saavuttaa tavoitteensa ja parantaa itseäsi, se on tärkeää harkita itsesi kokonaisvaltaisesti, mikä tarkoittaa, kuin koko henkilö. Koska ihminen, olet tehnyt jopa fyysisen kehon sekä mielen. Jos kehosi on epäterve, sairas tai stressaantunut, mielesi on todennäköisesti olla vioittunut ja epäterveellisiä, samoin. Jatkamalla kunto ja fyysistä terveyttä, edistää henkistä onnea.

Hyvä itsehoito vinkki on pitää päiväkirjaa teidän ajatuksia ja tunteita joka päivä. Pitää päiväkirjaa, kuten tämä voi olla loistava tapa ilmaista itseäsi. Se ei ole hyvä ajatus pitää asioita sisällä ja pitää yksinkertainen lehti voi olla suuri pistorasiaan.

Nähdä oma potentiaali loistaa ottamalla haasteita. Elämä on täynnä haasteita. On epätodennäköistä, että sinulla on se helppoa ja turvallinen koko ajan. Haasteita on kuitenkin näyttää, mistä sinut on todella tehty. Älä pelkää haasteita, kohdata ne rohkeasti ja käyttää sisäistä voimaa saada läpi niitä.

Jos sinulla on sekä lääkäri ja terapeutti, varmista, että ne ovat samalla sivulla. Lääkäri ja terapeutti ei välttämättä tarvitse kommunikoida toistensa kanssa. Saatat, kuitenkin, haluat pitää ajan tasalla, mitä toinen tekee. Se voi välttää myöhemmin sekaannusta ja komplikaatio.

Olla valmis tunnustamaan asioita, joita elämässäsi haluat muuttaa, ennen kuin aloitat pyrkimys henkilökohtaiseen kehitykseen. Tunnistaa aloilla elämääsi haluat muuttaa kulmakivenä on tehokas henkilökohtaista kehitystä, onko se näkökohtia oman uran tai osia omaan elämään.

Aikataulu aikaa teidän henkilökohtaista kehitystä varmista, että se ei eksy kaaos päivittäistä toimintaa. Itsensä kehittäminen vaatii ponnistelua ja sitoutumista tietoisesti ja aikataulutus aika kehittämistoiminta antaa heille tärkeää, mitä he ansaitsevat. Onko aikataulu korttelin tai kauemmin niitä, tärkeintä on tehdä oma henkilökohtaiseen kehitykseen dokumentoitu etusijalla.

Voit auttaa itseäsi taistelu masennusta tekemällä varma, että ruokavalio on täynnä tarpeeksi monimutkaisia hiilihydraatteja. Tutkimukset osoittavat, jota ei saa tarpeeksi hiilihydraatteja, saatat menettää serotoniinin, joka voi aiheuttaa masennusta. Varmista, että ruokavalio on täynnä hedelmiä, vihanneksia ja elintarvikkeet valmistettu soijasta välttää tämä.

Tee yksityiskohtainen, perusteellinen luettelo kaikista menneistä ja nykyisistä saavutuksista, koska ne liittyvät kotiin, kouluun, työhön ja terveyteen. Älä missaa mahdollisuutta tehdä lisäyksiä luetteloon. Käy se joka päivä muistuttaa itseäsi merkitystä, kuka olet ja mitä teet, ja miten voit edelleen lisätä luetteloon.

Seurata, miten vietät aikaa. Elämämme on täynnä niin monia toimintoja, jotka eivät ole mitään, mutta aikaa wasters. Ajattele mitä olisimme voineet tehdä elämäämme, jos emme olisi parempi investoinut aikaa vietimme mindlessly istuu television edessä! Seurata aikaa niin, että et tiedä missä se on menossa.

Mitata edistymistä päivittäin tai jopa tunneittain. Olitpa puhdistusta, että turhat huone tai opiskelu tentti, käyttää joitakin menetelmä seurata, kuinka paljon olet edennyt kohti tavoitetta. Et voi vain tarkistaa yksittäisiä tehtäviä pois listalta. Voit ottaa digitaalisia kuvia teidän edistystä ja säännöllisesti lähettää ne ystävällesi!

Kuten edellä alussa tämän artikkelin, että pystyy positiivisesti parantaa ja muuttaa käsitystä itsestäsi avulla voit tunnistaa ja rakentaa, kun muilla aloilla elämääsi, että haluat kehittää edelleen. Levitä ahkerasti vinkkejä ja neuvoja kuvattu artikkelissa menestystä bettering teidän käsitys itsestäsi.