Naisen Sukuelin

Asiantuntija-apua Löytää Paras Kannettava Rahaa

Tiedätkö, mitä eroa on pelaamista kannettava tietokone, ja ultrabook? Tiedät tarkalleen, mitä tarvitset pois kannettavan tietokoneen, mutta ei mikä järjestelmä toimii parhaiten vastaamaan näihin vaatimuksiin? Jos tarvitset vankka koulutus ostaa uusi kannettava tietokone, asiantuntijat ovat toimittaneet sinulle alla.

Vilkaise online arvostelut ja palaute, ennen kuin ostat kannettavan tietokoneen. Vertailla ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä sinulle. Tämä on, miksi se on aina parasta lukea arvosteluja ensin.

Harkitse akun kun teet kannettavan ostaa. Jos ostat kannettavan tietokoneen, joka on minimaalinen akun käyttöikää, se on vaikeampi käyttää sitä liikkeellä, varsinkin kun pistorasiaa ei ole käytettävissä. Sen sijaan, valita kannettava tietokone, joka tarjoaa useita tuntia kestävä akku lisätä siirrettävyyden ja mukavuutta.

Älä osta kannettava tietokone, ainoastaan hinta yksin. Kyllä, halpa läppäreissä voi pitää paljon teidän vaivalla ansaittua käteistä lompakossa, mutta he myös voi olla alttiita murtaa. Se voi lopulta maksaa sinulle enemmän pitkällä aikavälillä, jos päätät mennä halpa varhain.

Yksi ensimmäisistä asioista harkitsemaan, kun ostaa kannettava tietokone, jos haluat PC-tai Apple-tuotteen. Tietokoneet ovat usein pidetään paremmin pelaamista yksikköä, kun taas Applen tuotteet ovat tunnettuja niiden kuvankäsittely kykyjä. Mieti miten voit käyttää kannettavan tietokoneen, kun teet tämän tärkeän tuotemerkin päätös.

Jos aiot tehdä paljon video-tuotanto kannettavan tietokoneen, varmista, että ostat yhden, jossa on tarpeeksi laskentatehoa ja varastointi sovi tarvitset. Talousarvion läppäreissä yleensä eivät sovi laskun. Sinun täytyy maksaa lisää rahaa saada kannettava tietokone, joka voi tarjota.

Harkitse kävely osaksi tallentaa ja fyysisesti yrittää kannettava tietokone, vaikka aiot ostaa sen verkossa. Ostaa kannettava tietokone, verkossa on hyvä idea monestakin syystä, mutta se voi olla vaikea saada selkeä käsitys siitä, mitä kone näyttää. Jos voit käsitellä sitä tallentaa, sinun tulee olla mukava ostaa sen, onko sinulla ostaa sen siellä tai online.

Kun haluat ostaa kannettava tietokone, niin luottokortilla, jos mahdollista. Koska on olemassa monia lakeja kuluttajien suojelemiseksi, kun he ostavat iso-lippu kohteita kortti, sijoituksesi on turvassa. Pitäisi jotain olla vialla uuden koneen ja myyjä ei ole yhteistyökykyinen, ota yhteyttä kortin liikkeeseenlaskija heti.

Harkita eri paikkoja, joissa voit ostaa kannettava tietokone. Voit ostaa suoraan valmistajalta. Voit ostaa high-end tietokone tallentaa. On monia paikkoja verkossa että voit ostaa kannettavaan. Voit jopa saada niitä supermarketeissa. Harkitse budjetti, onko sinun täytyy kokeilla sitä ennen kuin ostat sen, mitään ylimääräisiä kustannuksia, ja minkälaista apua saatat tarvita, kun päätetään, mistä ostaa kannettavan tietokoneen.

Jos et aio kuljettaa uuden kannettavan tietokoneen noin paljon, pitää ostaa täysikokoinen 15 tuuman näyttö. Se tarjoaa sinulle paras katselu vaihtoehtoja, samoin kuin on kaikkein kustannustehokkain voit saada. Ne ovat hieman raskaampia kuin pienemmät kollegansa, mutta pound for pound, kannattaa niiden katselun ilo.

Muisti on tärkeä ottaa huomioon, kun ostaa kannettava tietokone. Ottaa puute muistia, hidastaa tai pysäyttää oman työn prosesseja. Yritä selvittää, kuinka paljon muistia teidän mahdollinen malli, ja yrittää tarkistaa, jos voit päivittää sen myöhemmin. Enemmän muistia se on, sitä tehokkaammin se toimii.

Muista, että kannettava tietokone ei ole pitkän aikavälin investointeja. Saat todennäköisesti käyttää vain enintään kuusi vuotta tai niin, ennen kuin voit-joko on pakko saada korvaavan tai päättää, että se on aivan liian vanhentunut. Se tarkoittaa, että sinun pitäisi tekijä kustannusten korvaamisesta, kun määritetään budjetti.

Pitää kädet ja sormet kramppaa, kun kirjoitat kannettavan tietokoneen, käytössä on langaton näppäimistö, joka on saman kokoinen kuin työpöydälle. Näin sinulla on mukavasti täysikokoinen avaimet ilman kärryä pöytätietokoneen kanssa.

Jotta saada paras käsitellä, kannettava tietokone, aloittaa katsomalla release syklit etuajassa. Voit säästää paljon rahaa ostamalla viime vuoden malli. Vaikka tietokone, joka on vain muutaman kuukauden ikäinen voi auttaa sinua pelastaa. Et voi saada kaikki uusin laitteisto, mutta vanhempi kannettava tietokone voi tarpeisiisi.

Tutkimuksen olet tehnyt tänään ostaa kannettava tietokone palvelee sinua hyvin. Kuin aloitat ostoksia, tulet huomaamaan, että voit ymmärtää, mitä sinulta odotetaan. Näin varmistetaan, että voit paikantaa kannettavan tarvitset edulliseen hintaan ei aika tasainen, mikä tekee prosessista helppoa ja hauskaa.