Naisen Sukupuolielimet

Ymmärtää Paras Tapa Voittaa Uniapnea

Uniapnea on määritelty usein katkoksia hengitys malli, joka heikentää unen laatua. Mahdollisia syitä on lukuisia, mutta yksi asia on varmaa: tarvitset ratkaisun! Tutustu neuvoja seuraavaa artikkelin oppia lisää siitä, uniapnea ja mitä voit tehdä asialle.

Varmista, että maski käytät CPAP-laite sopii oikein. Usein, ihmiset lakkaavat käyttää CPAP, koska maski ei sovi oikein. Jos maski on epämukavaa, yritä saada eri maski. On olemassa monia erilaisia naamioita saatavilla, joten valitse yksi, joka sopii hyvin ja on mukava käyttää.

Jotkut ihmiset on ongelmia käyttää CPAP-laitteen käsitellä heidän uniapnea. Paras neuvo on pysyä sen kanssa. Se ei ole parannuskeinoa, mutta se ei kohdella uniapnea. Jos lopetat sen, voit silti on uniapnea, joten sinun täytyy pitää käyttää konetta säännöllisesti.

Syömällä oikein voi pitää sinut terveenä ja hyvin levänneenä. Monet ihmiset olisi yllättynyt kuullessani, että huonosti syöminen tekee uniapnea pahenee. Hyvä ravitsemus voi auttaa monia sairauksia, mukaan lukien uniapnea.

Jos olet kokeillut useita vähemmän rajuja uniapnean hoito vaihtoehtoja, sinun kannattaa harkita keskustella kirurgisia hoitovaihtoehtoja ehto teidän perusterveydenhuollon lääkäri. Uniapnea hoito leikkaus liittyy usein lisäämällä halkaisija hengitysteiden vaivaa vähentää apnea-jaksoja, jotka koet.

Harkita laskemisesta itseäsi tiukkaa nukkumaanmenoa aikataulun ja rutiinia, jos uniapnea on pitää sinua saamasta hyvät yöunet. Tekemällä samoja asioita samalla voi auttaa kunto mielen ja kehon parempi nukkua, ja jos sinulla on uniapnea, sinun tarvitsee kaiken avun saat!

Jos sinulla on uniapnea ja vaativat CPAP-laite, varmista, että sinulla on lääketieteellisen ID rannekorun. Pitäisi jotain tapahtua sinulle, joka vaatii lääkärin hoitoa, tämä hälyttää muut, teidän kunnossa. TUNNUS on sisällytettävä kaikki lääketieteelliset tiedot, jotka liittyvät CPAP käyttää.

Jos aiot matkustaa, ja sinulla on uniapnea, sinun täytyy muistaa ottaa CPAP kanssa. Kun olet tekemisissä uniapnea, CPAP-koneen tulisi käyttää joka ikinen yö. Laitteen tulisi sisältää pehmustettu kantolaukku. Tätä voidaan käyttää kuljetukseen CPAP-niin, että voit aina pitää sen, vaikka et ole kotona.

Ilmoittaa ystävälle tai perheenjäsenelle, teidän kunnossa. Uniapnea voi olla hengenvaarallinen. Se voi myös aiheuttaa komplikaatioita, kun se yhdistetään muita ehtoja. Ilmoittaa lähimmäisiäsi oman uniapnea. Jos pahin tapahtuu, he voivat siirtää nämä tiedot sekä lääkäri hätätilanteessa.

Välttää raskas juominen, kun uniapnea on ongelma. Juominen voi liian rentouttaa kurkun lihaksia, aiheuttaen tukossa hengitysteihin ja kuorsaus. Yrittää lopettaa juomisen kokonaan, tai varmista, että olet ei ottaa liikaa juomia ennen nukkumaanmenoa. Sinun ei tarvitse alkoholia yhdiste ongelmia uniapnea, ja tämän jälkeen neuvoja auttaa lievittämään että.

Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle joitakin kaivattuja neuvoja käsitellä uniapnea. Sen vakavuus voi vaihdella, mutta mitään unihäiriöitä aiheuttaa suuria ongelmia elämässäsi, joten korjaamiseksi on vaatinut nopeasti. Käytä vinkkejä tässä artikkelissa, ja lisätutkimusten tarpeen, jotta lopulta saada unen laatu tarvitset!