Naisen Tyydyttäminen

Puunjalostus: Mitä Sinun Pitäisi Tietää Noin Kanssa Metsässä

Jos haluat päästä alkuun puuntyöstöön, olet ehkä jo tehnyt tutkimusta aiheesta. Se voi olla vaikea selvittää, mitä olet tekemässä, mutta paljon on harjoittelua ja kokeilua. On olemassa erilaisia puunjalostus; pidä käsittelyssä oppia lisää.

Älä koskaan käytä sormia, kun ohjaava leikkaa ohut pala puuta. Mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan on käyttää ohut, pitkä kaistale puuta, joka auttaa sinua työntää puun läpi. Se auttaa sinua pitämään käyttää kaikki kymmenen sormea kädet.

On tärkeää, että sinulla on teroitettu työkaluja, jos aiot työskennellä puu. Tylsä työkaluja voi olla vaarallista, koska ne ovat alttiimpia lipsumista. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, miten hioa ja teroittaa työkaluja, sinun täytyy oppia, koska siellä ei aina olla joku tehdä sen sinulle.

Jos olet latauksen se, älä koskaan jätä työkaluja kytketty ja vartioimatta. Et koskaan tiedä kuka voisi lähestyä työkalu, vahingossa asettaa sen pois. Ei vain tämä voi vahingoittaa kohteita ympäri, mutta henkilö voi olla loukkaantunut ja voisi olla jäljellä vastuussa lopputulos.

Ole hakevat ilmainen puu lähteistä. Jotkut yritykset saada lavat he eivät halua pitää, ja he voivat antaa ne sinulle, jos olet valmis vetämään ne pois. Ennen kuin aloitat revittiin ne löydät esimerkkejä lavat, jotka ovat kierrätetty huonekalut verkossa.

Kun ostat puu puunjalostus hanke, aina ostaa pitkä eikä tarkkoja mittoja. Jotkut kaupat myyvät puuta, joka on leikattu pituus. Mittaa aina pitkä ja leikata alas tarkka koko tarvitset oman liikkeen. Tällä tavalla, jos olet tehnyt pienen virheen mittaus, sinulla on vähän ylimääräistä puuta leikata pois tai käyttää kuromiseksi ero.

Jos puunjalostus on sinulle uusi, hyvä käytäntö on lukea ja ymmärtää projektin suunnitelmat, ennen kuin aloitat. Varmista, että sinulla on täysi ymmärrys siitä, mitä sinun täytyy tehdä, ja varmista, että tiedot ovat täydelliset. Jos niillä ei tunnu olevan mitään järkeä, kysy asiantuntijan mielipidettä.

Jos olet uusi puunjalostus, sinun pitäisi tutustua eri puulajeja, jotka ovat käytettävissä. Eri woods on eri käyttötarkoituksiin ja jotkut vaativat erityisiä työkaluja. Enemmän tiedät noin puun sinun tulee työskentelemään kanssa, mukavampaa sinua kun aloitat projektin.

Järjestää puunjalostus tilaa. On olemassa muutamia asioita enemmän ärsyttävää kuin etsivät työkalu, kun tarvitset sitä, ja ei tehdä mitään edistystä prosessissa. Puuttuva ja väärä työkaluja voi aiheuttaa suurten projektien viivästyminen. Pitämään järjestystä on iso apu. Itse asiassa, vetämällä työkaluja, jotka tarvitset ennen kuin hanke on fiksu asia tehdä.

Tahra vain tarjoaa väri puu, ei maali. Sinun täytyy soveltaa maaliin takki päälle värjättyä puuta. Jos olet kiire, tai ei ole aikaa, voit käyttää tuotetta, jossa yhdistyvät sekä tahra ja viimeistely yhdessä. Muista käyttää korkeampi-laatu harja, ja tahra suuntaan viljaa.

Se on mahdollista laittaa vesi-pohjainen maali päälle öljy-pohjainen tahra. Kuitenkin, sinun täytyy odottaa koko kaksikymmentä-neljä tuntia mineraali henget täysin haihtuvat öljy-pohjainen tahra. Jos sää on märkä tai kylmä, se on parempi odottaa vielä kaksikymmentä-neljä tuntia ennen kuin maali.

Seurata terät säännöllisesti varmista, että ne pysyvät terävinä. Terävät terät teidän sahat voi säästää paljon aikaa, kun olet puunjalostus. Se on syy sinun täytyy tarkistaa niitä säännöllisesti suorituskyvyn vuoksi. On aikataulu, paikka, jossa voit tarkistaa säännöllisesti. Joka varmista, että sinulla on terävät terät, kun et tarvitse niitä.

Jos käytät epäkeskohiomakoneella sileä pinta projektin ennen viimeistelyä, siirrä sander hyvin hitaasti. Suositeltu nopeus on yhden tuuman sekunnissa, joka on hitaampi kuin useimmat ihmiset hiekkaa. Menossa liian nopeasti voi aiheuttaa pieni kierre kuvio, joka ei näy ennen kuin maali levitetään.

Puunjalostus on erittäin mielenkiintoinen tyyppi taiteen. Tämä artikkeli on osoittanut sinulle jotain uutta. Rakennuksen taulukon vuolupuukoksi lelu, tänään on päivä aloittaa seuraava projekti. Et tiedä, henkilökohtaisia rajoja, kunnes yrität tavoittaa heitä.