Nelly Korkokengät

Syöpä ei ole Reilua, Mutta Voit Taistella Sitä Käyttämällä Tätä Neuvoa

Se näyttää käytännössä mahdotonta yksittäisen turvata vastaan jotain, kuten syöpä kokonaan. Koska se voi vaikuttaa ihon, vatsa, aivot, keuhkot, luut, lihakset ja muu osa kehosta, siellä on vain mitään voi tehdä, on täysin turvallinen. Oikeassa? Ennen kuin teet, että tuomio, lue tämä syöpä tietoja.

On olemassa useita syöpiä, jotka liittyvät tupakan ja alkoholin käyttö. Joukossa ovat syövät, keuhkot, maksa, suun ja nielun. Kuten näette, on olemassa merkittävä riski, kun ihmiset haluavat tupakoida ja juoda liikaa alkoholia. Voit vähentää riskiä monien syöpien, joita ei tupakointi, purutupakka ja alkoholin juominen.

Alkoholin kulutus on numero yksi syy maksasyövän. Alkoholin väärinkäyttö ajan mittaan voi vaurioittaa maksaa siten, että se ei pysty enää toimimaan. Ilman elinsiirtoa, useimmat maksan syövät ovat kohtalokkaita. Vähentää maksasyövän riskiä vähentämällä alkoholin kulutusta tai poistaa se kokonaan.

Voit dramaattisesti alentaa mahdollisuutesi saada paksusuolen syöpä noin 40% läpi säännöllisen liikunnan. Säännöllinen liikunta auttaa sinua pysymään kunnossa, säilyttää sopiva paino, ja välttää sairauksia, joihin liittyy korkeampi syöpäriski, kuten diabetes. Aina toimi edelleen aktiivinen.

Kaikki ihmiset, joilla on ollut syöpä pitäisi ymmärtää, että se voi aina tulla takaisin isompi, ilkeämpi ja vahvempi. Sinun täytyy käsitellä tämä pelko nyt niin, että olet paremmin valmistautunut, jos itse syöpä ei palaa. Älä oleta, että olet valmis käsittelemään sitä, että toinen kerta vain koska voit käsitellä sitä ensimmäistä kertaa. Valmistautua itseäsi vastaavasti.

Lukuisia tutkimuksia on tehty siitä, valkosipuli ja sen monia lääkinnällisiä ominaisuuksia, mutta yksi valkosipuli on paras lääketieteen eduista on, että se auttaa poistamaan syöpää aiheuttavia soluja on tuotettu kehossa. Ihmiset, jotka syövät valkosipulia pystyvät tappamaan ylöspäin 139% enemmän kasvain solut elimistössä kuin ihmiset, jotka eivät syö sitä.

Tietyntyyppisten sientä syödä voi todella auttaa sinua estää syöpä, kuten Maitake sieni. Mukaan tekemän tutkimuksen Tohtori-kuuluisa syöpä, lääkäri ja tutkija, ote Maitake sieni kokonaan poistaa kasvaimia yli 40% kaikista koe-eläimistä ja kutistunut kasvaimen koko ja loput 60%.

Ymmärtää, että henkilöt, jotka ovat taistelee syöpää tarvitsee aikaa itselleen. Kunnioittaa heidän toiveitaan ja älä pakota teidän läsnäolo heitä, jos he tarvitsevat aikaa pohtia ja rentoutua. Voit myös auttaa antamalla muiden kävijöiden signaalin lähteä, kun ystäväsi on saada väsynyt.

Jos syövän hoito sisältää kemoterapia, harkitse leikkaamalla hiukset lyhyeksi. Se on melko todennäköistä, että hiukset putoaa pois seurauksena hoidot; saada söpö leikata ja sinulla ei ole yhtä järkyttynyt muutos, kun hiukset alkaa tulla ulos.

Kun olet ensimmäinen diagnosoitu syöpä, sinun tulisi välittömästi tehdä ajanvarauksen kanssa hammaslääkäri. Kun teet nimittämistä, ilmoittaa vastaanottovirkailija of teidän diagnoosi, jotta he voivat saada sinut nopeasti. Hoito voi joskus vaikuttaa suun terveyteen. Siksi, ennen minkään hoidon suunnitelma, se on välttämätöntä, hampaiden puhdistus ja tarvittavat hammaslääkärin työtä.

Valitse paikka saada mammografia tehdään huolellisesti. Se tulee tehdä ero saada tarkat lukemat. Löytää lääkäri, joka on erikoistunut mammografia, koska he aikovat olla tarkempi ja lukea kuvia ja olet varma saada parempia tuloksia tämän hyvin harjoiteltu ammattilainen.

Syöpä on pohjimmiltaan, ryhmä soluja, jotka muodostavat kasvaimen ja aiheuttaa kehon suljettiin. Se on yksinkertaistava, mutta se auttaa sinua ymmärtämään, miksi se voi tapahtua myös koko tahansa osa kehosta. Missä ikinä löytää solut, voit löytää syöpä. Varmista, että olet käyttää tietoja olet oppinut täällä, suojaa ja hoitaa tämän taudin.