Nikon Objektiivit Yhteensopivuus

Käyttää Kreatiinia Lihasten Rakennus

Jos olet kuten useimmat kuka tahansa, olet haaveillut ottaa vahvemman kehon, tiukka, laiha lihaksen massa. Vielä, saavuttaa äänisen ja leikata ruumiinrakenne on tavoite, joka pakenee monia. Pidä lukea tämä artikkeli on valikoima ehdotuksia, joita voit soveltaa kohti kehon haluat.

Jos haluat rakentaa lihas, antaa itsellesi tarpeeksi aikaa palautumiseen. Se voi tuntua houkuttelevaa mennä täyttä höyryä eteenpäin, mutta keho tarvitsee aikaa pois, jotta et satuta itseäsi. Kiinni lihas-rakennus rutiini, joka on noin kolme kertaa viikossa; aloittelijoille täytyy ehkä aloittaa kahdesti viikossa.

Vaikka saatat uskoa, että raskaat painot on paras tapa rakentaa lihas, tämä ei aina tapahdu. Nosto kevyt on myös erittäin tärkeää, kun se tulee rakentaa lihas. Nosto eri määriä painon työn eri lihaksen kuituja, jotka voivat auttaa sinua varmistamaan, että lihas voitto on korkeampi laatu.

Laske kulutus proteiinia päivittäin. Sinun täytyy kuluttaa noin yksi gramma proteiinia jokaista kiloa paino päivässä. Kuluttaa oikea määrä proteiinia on lisätä lihasten kasvua saat voimaharjoittelun, että olet tekemässä. Vaihteleva kulutus vähän siellä täällä ei tee paljon eroa, mutta sinun pitäisi pyrkiä saman verran päivittäin.

Käytä visualisointi harjoituksia kuva, mitä sinun tarvitsee tehdä saavuttaa tavoitteesi. Ottaa epämääräisiä, määrittelemättömiä tavoitteita, joilla ei ole todellista, miten niiden saavuttamiseksi on varma tie epäonnistumiseen. Kuva itsestäsi kiinni workout rutiini ja visualisoida mitä sinun tulee näyttämään tulevaisuudessa. Tämä pitää sinut motivoituneita.

Kun teet voimaharjoittelun, sinun pitäisi aina varmistaa lepoaikoja valvotaan erittäin tarkasti. Lyhyet lepotauot ovat parhaita, koska ne aiheuttavat suuren määrän laktaattia kertyy lihaksia. Tämä laktaatti aiheuttaa lihaksia enemmän väsynyt, joka voi johtaa enemmän lihasten kasvua.

Offset rinnassa ja olkapään puristimet kanssa pari sarjaa vetämällä harjoituksia, kuten pull-ups, pull-alamäkiä, ja rivit. Tasapainotus harjoituksia tällä tavalla auttaa treenata lihaksia, jotka ovat laiminlyöty aikana puristimet, mikä puolestaan johtaa sinut irtotavarana ylös nopeammin ja lisätä voimaa.

Kyykky ovat ehkä tärkein harjoitus rakentaa lihas massa. Ulkopuolella rakennuksen jalkojen lihaksia, kyykky ovat erinomainen koko kehon harjoitus. He työskentelevät ulos aseiden, rinnassa, vatsan lihaksia ja jopa takaisin. Käyttämällä oikea tekniikka on tärkeää kyykky. Oikea kyykky, lantion pitäisi tulla vähemmän kuin polvet ja kehon pitäisi pysyä tasapainossa.

Varmista, että et ole soittanut takaisin. Paljon ihmiset juna vain lihaksia, että ne voi katsoa peiliin. Koska tämä, he usein arkkua, jotka ovat isoja ja vahvoja, mutta heidän selkänsä ovat pieniä ja heikkoja. Voit ratkaista tämän ongelman tekemällä oman takaisin käyttämällä barbell rivit ja pull-ups.

Älä lankea siihen ansaan, että lihakset rakennus on kaikki sinun täytyy säilyttää terveen kehon. Jos olet kärsivät tahansa lihavuus lihasten työ on suuri, mutta se on yhdistettävä terveellinen ruokavalio sekä säännöllinen sydän käyttää, jotta tulosten takaamiseksi.

Varo huijauksia, jotka lupaavat lopullinen taso menestys yksi harjoitus. Lihas rakennus edellyttää, että voit vaihtaa up your rutiinia joskus, ja tehdä harjoituksia, jotka toimivat eri lihaksia. Jos kaikki teet on työskentely yksi kone, tai yksi yksittäinen rutiini, et koskaan nähdä tuloksia, että olet todella etsimässä.

Kun olet työskennellyt ulos, jotta rakentaa lihaksia, sinun pitäisi olla hyvin määritelty tavoite mielessä. Tavoitteena on lisätä toistojen määrä teet, suurin paino, että voit käyttää, tai koko pituus teidän workout. Jotta todella parantaa lihaksia, eikä vain käyttää niitä, sinun täytyy pitää ne jatkuvasti haastetaan.

Monet ihmiset, mukaan lukien itse, halu vahva ja hyvin muotoiltu runko. Mutta, monet on suuria vaikeuksia tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Vaikka, useita ihmiset, jotka ovat pehmentänyt elinten todistaa, se voidaan tehdä. Hakea mitä olet oppinut tämän artikkelin ja sinäkin voit liittyä heidän joukkoon oman rakennettu up lihaksia.