Nikon Telejatke

Top Vinkkejä kaikille, Jotka tarvitsevat Oppia Julkinen Puhuminen

Julkinen puhuminen on taito, joka on tarpeen kaikilla elämänaloilla. Kuka tahansa voi parantaa hänen taitoja julkinen puhuminen. Kun opit taitoja, sinun täytyy vain harjoitella. Jos haluat parantaa teidän julkinen puhuminen taitoja, tämä artikkeli voi antaa teille joitakin hyödyllisiä vinkkejä, joita voit käyttää.

Tunne hermostunut ennen puhua julkisesti on hyvin yleinen. Auttaa voittaa pelko puhuminen muiden edessä harjoitella puheen sinun tulee antaa useita kertoja ja perheesi edessä. Tämän avulla voit treenata kaikki kinks puheessanne. Lisäksi, tämä antaa sinulle mahdollisuuden puhua muiden edessä.

Jos sinulla on puhua julkisesti, yrittää pitää se vähintään kaksikymmentä minuuttia tai vähemmän. Tämä on keskimääräinen keskittymiskyky useimmat ihmiset, joten puhuminen pidempään kuin tämä riskin tylsää niitä. Jos sinun täytyy puhua pidempään kuin tämä, löytää tapa vaihtaa vaihteita keskellä elävöittää asioita.

Aina kohdata yleisö. Älä anna itsesi saada hajamielinen asioita alueella. Muista, että sinun täytyy saada kohta kaikkialla, ja et tee tätä, jos et anna yleisö tietää, huomiota on.

Sävy puheen pitäisi riippua siitä, kuka olet anna sitä. Esimerkiksi, jos puhe on työhön liittyviä, puheesi pitäisi olla ammattilainen. Toisaalta, jos olet noin ystäviä ja pitää puhe, voit olla enemmän henkilökohtainen. Pohja koko puhe yleisö.

Aina olla oma itsesi, kun olet puheen ja sinulla on parempi onni yleisön kanssa. Vilpittömyys on laatu, että monet ihmiset kunnioittaa ja ihailla. Jos se on selväksi yleisölle, että et ole laittaa show, kun puhut heille, he saavat viestisi paremmin.

Kokeile harjoitellaan puheen joka päivä. Jos voit antaa puhe “unissasi,” tunnet paljon enemmän luottavainen, kun olet lavalla. Vaikka puhe on ulkoa, se on silti syytä tuoda joitakin muistiinpanoja, kun olet itse puhe. Muistiinpanot auttavat sinua ulos jos et unohda jotain tärkeää.

Ota aikaa muistaa puheesi. Käytä peiliä katsella, miten kehon kielen tulee koko. Pyytää ne lähellä sinua, jotta voit antaa puheenvuoron heille, ja antaa sinulle palautetta. Palautetta osoittautuu korvaamattomaksi parantaa puheen.

Kokeile huomautus korttia, jos voit. Vaikka ulkoa puhe on aina viisasta, pitää kirjallinen kopio käsillä on myös älykäs. Ottaa tärkein huomauttaa note-kortit auttavat sinua saamaan läpi puheen.

Julkinen puhuminen taitoja voi olla parannettu ajan myötä. Sinun täytyy vain löytää mahdollisuuksia harjoitella niitä. Se voi tuntua, luonnollinen ensin. Kuitenkin, mitä enemmän teet, sitä enemmän luonnollista, se tulee teille. Muista, että vinkkejä tässä artikkelissa, ja soveltaa niitä seuraavan kerran olet puhua edessä ryhmä.