Normaali Peniksen Paksuus

Vinkkejä Homeschool lapsesi Osaksi Tutkijat

Jos olet alkanut kotikoulu lapsesi tai harkitsevat sitä, on paljon tietoa, joka on tunnettu. On vinkkejä, jotka voivat auttaa perhettä onnistua tämä tyyli koulunkäyntiin. Alla, löydät joitakin hyviä vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua ja lastesi kukoistaa kotikoulu-asetus.

Voit odottaa lapsesi olla järjestetty, joten sinun täytyy olla, liian. Sinun täytyy olla teidän tuntisuunnitelmia paikallaan pitkään, ennen kuin voit aloittaa ne. Sinulla on luettelot resurssit, materiaalit valmiina ja kaikki tarvikkeet, luuletko, että he tai saatat joutua ajan mittaan.

Raja häiriötekijöitä, työtilan. Tämä ei tarkoita, että sinun täytyy olla luokkahuoneessa. Yksinkertaisesti, sammuta soittoäänen puhelimeen, sammuta televisio ja jos tietokonetta ei ole käytetty koulu, sammuta se. Vähemmän häiriötekijöitä, sinun täytyy kilpailla, tasaisempi oppitunteja ei mene.

Hoitoon kotikoulu kuin työtä. Sinä olet opettaja, ja se tarkoittaa, että sinulla on myös etsiä lisää koulutusta. Ammattitaitoiset opettajat ottaa “PA” päivää aikaa osallistua konferensseihin ja koulutukseen, niin teidänkin pitäisi! Löytää kotikoulu tapahtumia lähellä sinua tai jopa osallistua yksi lomana. Löydät ne opettaa sinulle ei vain tiettyjä aiheita, et ehkä tiedä paljon, mutta myös miten olla parempi opettaja ja miten suunnitella kotikoulu oppitunteja kuin ammattilainen.

Suunnitella ton toimintaa korostavat lapsen oppimista. Jos he saavat oppia historiasta, pyydä heitä näyttelemään, kun he oppia. He voivat pukeutua, puhua kuten ihmiset, että aikaa ja jopa harjoittaa taistelussa, jos se on, mitä aihe on. Se antaa heille mahdollisuuden todella kokea, mitä he oppimista, upottamalla ne aihe ja varmistaa, että he oppivat niin paljon kuin mahdollista tuntisuunnitelma olet läsnä.

Työtilan pitäisi olla hiljaa, ilman mitään häiriötekijöitä. Tämä alue olisi pois alkaen normaali pelata-alueilla. Ihannetapauksessa, koulun alueella olisi sisäänrakennettu varastointi pitää lapsesi tarvikkeita. Kuitenkin, laatikko toimii hyvin, jos sisäänrakennettu varastointi on ei saatavilla.

On olemassa monia asioita, että voisit sisältävät monia eri-ikäisiä lapsia. Voit ottaa virtual tour uusi kaupunki tietokoneen. Vanhemmat lapset voivat oppia historiasta, kun taas nuoremmat lapset voivat oppia kieliä ja helpompaa aiheita, jotka ovat iän mukaan. Se on hyvä tapa saada koko perhe mukana oppimisen prosessi.

On olemassa erilaisia oppimisen menetelmiä sinun pitäisi tietää. Lapsesi voivat hyödyntää mukautetun opetuksen suunnitelma. Muista, että voit välttää erikoistuneita tekniikoita. Auttaa lapsesi onnistua, muokata opetussuunnitelman lapsesi yhdistämällä eri menetelmiä, jotka ovat sopivia hänelle.

Päättää, millaista lukuvuoden toimii parhaiten sinulle ja lapsellesi. Kotikoulu antaa sinulle joustavuutta päättää tehdä perinteinen lukuvuoden, tai opettaa ympäri vuoden. Jokaisella valtiolla on tietyt vaatimukset, ja lait koskevat määrä tuntia tarvitaan luokkahuoneessa. Kun kotikoulu voit valita aikataulu, joka toimii sinulle.

Ennen alkua kotikoulu prosessi, saada käsitellä teidän tapa kurinalaisuutta. Luuletko, että se riittää, kun siirrät rooliin opettaja? Sinun täytyy muuttaa asioita hieman? Jos näin on, mennä eteenpäin ja tehdä se niin pian kuin mahdollista. Se on paljon vaikeampaa ottaa käyttöön uusia politiikkoja, kun aloitat. Aloita vahva.

Ota aikaa lukea! Enemmän olet tutkimus siitä, kotikoulu, helpompaa, voit opettaa lapsia. On olemassa monia miten-kirjoja, jotka voit lukea, jotka kattavat eri aiheista koulutusta, että teidän tulee opettaa lapsianne. He auttavat sinua menetelmiä selitys, kun lapset ovat kysymyksiä, jotka sinun täytyy vastata.

Ennen tai jälkeen kotikoulu, voit saada lapsesi auttaa ympäri taloa. Antamalla lapselle lyhyt luettelo kotitöitä on hyvä tapa opettaa heille vastuuta. Se on myös erinomainen tapa opettaa heille poimia jälkeen itsensä, ja se voisi tehdä vähemmän kotitöitä.

Jos sinulla on kova aika kanssa aikataulut, kokeile rutiinit. Aikataulut liittyy yleensä suunnitelmia, jotka ovat ajoitettu, kun rutiinit ovat yleensä tavanomainen menettelyjä. Jos aikataulutus ei toimi, kokeile toteuttaa rutiini perusohjeita. He ei tarvitse tehdä tietyssä järjestyksessä tai tiettyyn aikaan, mutta niitä voidaan käyttää tehdä lista täyttämällä päivittäin tehtäviä.

Edut kotikoulu voi olla suuri perhe. Ota aikaa harkita kunkin vinkkejä, jotka olet oppinut täällä ja voit nauttia eduista kotikoulu lapsesi. Voit paremmin nauttia aikaa vietät lastesi kanssa, kun he oppivat, jos sinulla on oikeat tiedot ennen kuin aloitat.