Normaali Penis

Etsivät Koira Neuvoja? Haku Päättyy

Haluatko todella nauttia sinun koira? On syy, miksi koirat ovat suosittuja lemmikkejä ympäri. Ne ovat hellä, aktiivinen ja rakastan pitää hauskaa. Lyhyesti sanottuna – he ovat ihania seuralaisia. Sinun täytyy olla yhtä hyvä koira kuin hän on. Tässä on muutamia ehdotuksia auttamaan sinua.

Jos nuori koira on kasvukipuja ja kalvaa kaiken, ostaa hänelle hauskaa pureskella lelu ja pidä se jääkaapissa. Tämä ei ainoastaan antaa hänelle hyvä vaihtoehto huonekaluja, mutta kylmä auttaa tekemään hänen kumit paremmin. Useimmat nuorempia koiria nakertavat pakosta, ei huono käytöstapoja.

Ottaa koiran eläinlääkärille säännöllisesti. Tämä voi tuntua lisätty kulut että sinun ei tarvitse, mutta kun ottaa koiran eläinlääkäri, hän voi screen koiran sairauksia ja varmista, että hän on paras terveyden. Tämä tietenkin estää ongelmia tiellä.

Tutkimus erityisesti koirarotu saatat olla kiinnostunut ennen kuin tuo hänet kotiin. Monet ihmiset tekevät virheen rakastumassa tyyppinen koira, sitten myöhemmin selville, että eläin ei ole oikeasti heitä varten. Chihuahuat ovat esimerkiksi trendikäs tyyppi, mutta erittäin vaikea täysin potta juna, varsinkin kylmempi ilmasto!

Älä osta koiraa halpaa koiranruokaa. Tuotemerkkejä, jotka ovat halvempia ovat säilöntäaineita, lisäaineita, sekä muita asioita, jotka eivät ole hyväksi koiralle. Löytää asianajo ryhmä, joka voi tarjota sinulle luettelo eläinlääkäri suositteli ruokia. Koira on paljon parempi.

Anna koiran pureskella jotkut rawhide sijaan lihaa luiden. Aidot luut voivat siru, ja palaset voi tulla juuttunut koiran hampaat tai ruoansulatuskanavan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rawhide luut ovat hyväksi koiran terveydelle ja niiden hampaat. Älä anna periksi ja anna koiran pureskella oikeita luita. Kiinni rawhide.

Varmista, että koira saa tarpeeksi liikuntaa. Tämä on tärkeää hoitaa onnellinen koira. Monet ihmiset eivät vaivaudu käyttämään koira, ajattelematta, että kävelee tarpeeksi. Koirat ovat aktiivisia olentoja, ja täytyy pelata. Keskustele eläinlääkärin kanssa siitä, miten paljon toimintaa koirasi tarvitsee, ja varmista, että hän saa sen.

Jos sinulla on uusi pentu talossa, joka yhtäkkiä alkaa märehtiä asioita, älä pelkää. Tämä voisi olla merkki siitä, että pentu on kasvukipuja. Pitää pentu pureskella tavaroita, varmista, että olet antanut hänelle paljon pureskella leluja omasta.

Varaudu luonnonkatastrofit, jotka vaikuttavat myös koiran. On hätätilanne vesi-ja ruoka hänelle ja tietää etukäteen, jos paikallisen turvakodin ihmiset salli lemmikkieläimiä sisällä. Liian monet lemmikit ovat loukkaantuneet tai menettäneet seuraavat myrskyt, tulvat ja muut tilanteet, jotka aiheuttavat kaaosta yhteisössä.

Antaa koiralle paljon liikuntaa sekä hänen ruumiinsa ja mielensä. Kouluttaa koirasi tehdä hyödyllisiä toimintoja, kuten noudettaessa sanomalehti. Monet koirat olivat alun perin kasvatettu toimimaan, ja turhaudu, jos et anna heille töitä.

Älä tee koulutus koirasi tuntua urakka. Koirat poimia tämän negatiivista energiaa ja on vaikea oppia, jos et ole oikeassa mielessä runko. Jotta se hauskaa, ja yritä katsoa sitä sitovana kokea kanssa lemmikkisi. Kun koira on ottaa hauskaa, he oppivat koulutuksensa nopeammin.

Jos olet hyvin innostunut omistaja puhdasrotuisten koira, liittyä paikalliseen AKC. He ovat aktiivinen sosiaalinen ryhmä, jossa voit jakaa rakkautta koira, oppia paljon ja saada uusia ystäviä liian. Kokemus voi myös auttaa valmistelemaan sinua ja koiraasi päästä kilpailuihin ja voittaa näyttää!

Jos aiot olla poissa oman koiran lyhyessä ajassa, se voisi olla hyvä idea investoida koiran häkki. Häkki koirallesi antaa se turvallinen ja turvallinen alue mennä, kun et ole voinut katsoa sitä jonkin aikaa.

Jos et kylpeä koirasi usein, varo merkkejä kivulias earaches, että voi olla ongelmallista kulmahampaat. Ne voi tapahtua, kun liian paljon vettä menee korviin. Käytä pumpulia dabbed vauva öljyä antaen hänelle kylvyssä, ja että pitäisi pitää vettä pääsemästä sisään, vaikka hän roiskuu ympäriinsä.

Sinun pitäisi olla hyvä ystävä kohti koira, ja hän tekee saman sinulle. Käytä näitä vinkkejä hyvää huolta koirasi. Artikkelissa yllä on varmasti osoittanut, miten on ihana elämän paras ystävä elämäsi, uusi ihana koira.