Norsunjalka

Kannettava Ideoita, Jotta Saat kaiken irti.

Kannettavat tietokoneet ovat jotain miljoonia ihmisiä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että he ovat kannettavia, ja ne ovat yleensä vain helppo käyttää. Jos olet hämmentynyt siitä, kannettavat, niin tietää, että kaikki mitä tarvitset on muutamia seikkoja. Täällä ovat joitakin ne tosiasiat niin, että voit aloittaa tänään!

Jos etsit erittäin kevyt kannettava tietokone, harkita Netbook. Minikannettavat ovat kevyitä, erittäin kannettava ja yleensä vähemmän kalliita kuin perinteiset tietokoneet. Huonona puolena Netbooks on, että ne eivät ole niin korkeita toimivat kuten perinteiset tietokoneet. Silti, jos etsit yksinkertainen kannettava edullinen hinta, tämä on tapa mennä.

Harkitse kosketusnäyttö laptop. Enemmän ja enemmän ohjelmisto, Pc-tietokoneille on luotu kosketusnäyttö tekniikkaa, joten tämä vaihtoehto tulee yhä tärkeää kuin aika menee. Ostamalla teknologia, nyt voit hyödyntää kosketusnäytön ominaisuuksia, ja ei tunne tarvetta ostaa uudelleen toiseen tietokoneeseen useita vuosia.

Jos olet yleensä vain haku verkossa, tarkistaa sähköpostin ja kahva pieni tekstinkäsittely tehtäviä tietokoneen, harkitse ostaa Netbook. Nämä yksiköt ovat edullinen ja kevyt kantaa, mutta ne ovat myös rajoitettu, kuinka ne toimivat. Kohtalainen käyttäjä, vaikka ne tarjoavat edullisen vaihtoehdon, joka on helppo matkustaa ja saa työtä tehdä.

Tehdä oikea määrä tutkimus ennen kuin ostat kannettavan. En näe paljon ja hypätä sen. Se ei ehkä ole oikea tiedot sinulle, ja se ei välttämättä ole ollenkaan sitä mitä halusit. Vaikka et innostu hinta, älä osta ennen kuin olet tarkistanut sen.

Saat silloin, kun saat kannettavan tietokoneen. Tämä estää kulumista ja repiä teidän investointeja, ja mahdollistaa myös voit pitää paperit ja muutamia muita sekalaisia kohteita käsillä, kun käytät kannettavan tietokoneen. Kyseessä on myös helpompi tapa kuljettaa kannettavan tietokoneen, kun et ole kotona.

Kokeile näppäimistö. Siellä ei ole paljon pahempi kuin ostat uuden kannettavan tietokoneen löytää, että näppäimistö on kipu. Jos avaimet ovat vaikea käyttää, tai liian lähellä toisiaan, ne eivät voi olla mukava raskas napauttamalla. Vaikka voit lisätä näppäimistön, sinun kannattaa testata yksi olet ostamassa kirjoittamalla sen päälle.

Runsaasti muistia on välttämätöntä kannettavan. Teknologia ja ohjelmistot edetä nopeasti ja avain pitää jopa on ottaa kannettava tietokone, joka voi ylläpitää nopeutta. Vaikka et voi ajatella tarvitset useita gigatavua muistia, tai RAM, haluat sen ajan myötä. Älä kiinni hidas tietokone, että voi pitää jopa vuotta myöhemmin.

Pikselit ovat tärkeitä, kun valitset kannettavan. Pohjimmiltaan, enemmän pikseleitä on, sitä enemmän tietoa mahtuu näytölle. Monet talousarvion kannettavat tietokoneet tulevat melko alhainen pikselimäärää. Korkeampi end kannettavat tietokoneet on full HD-näyttöjä, joissa on erittäin korkea resoluutio. Sinun pitäisi nähdä ero henkilö elektroniikkaliikkeestä ennen päätöksentekoa.

Olla tietoinen siitä, kuinka paljon muistia on käytettävissä kannettavan tietokoneen. Jos teet tämän, olet todennäköisesti löytää käyttämättömiä ohjelmia, jotka ovat vain vievät tilaa ja resursseja. Tietokone voi toimia nopeammin, kun sinulla on enemmän muistia auki.

Ajattele paino kannettava tietokone. Paino vastaa siirrettävyys. Jos aiot matkustaa, sinun pitäisi yritä etsiä kevyempiä malleja. Kuljettaa noin raskas kannettava tietokone, aiheuttaa voit saada väsynyt ja kireä. Kuitenkin, painava kannettavat tietokoneet on yleensä enemmän toiminnallisuutta, joten tämä on jotain harkita, riippuen siitä, mitä aiot käyttää sitä.

Kun ostokset kannettava tietokone, sinun pitäisi harkita mitä olet tarvitsevat sitä ensin, sitten katsoa hinta myöhemmin. Yksinkertaisesti ostokset hinta yksin on hyvä tapa pettymään myöhemmin. Haluatko riittävä akku, esimerkiksi, varsinkin jos olet kaukana virtalähteeseen pitkäksi aikaa. Pidempi akun maksaa rahaa, vaikka.

Yrittää ostaa kannettava tietokone, metalli tapauksessa, sen sijaan ostaa yksi muovinen tapauksessa. Metalli on kestävä, ja se kestää pidempään kuin muovi. Tämä tarkoittaa, että kannettava tietokone on vähemmän todennäköisesti murtaa tai on korvattava jonkin aikaa tulevaisuuteen.

Valita kannettava tietokone, jossa on sisäänrakennettu videokamera. Saatat ajatella tämä on jotain et tarvitse, mutta koska tekniikka kehittyy, ihmiset haluavat olla vuorovaikutuksessa kasvotusten. Asioita, kuten Skype on tulossa elämäntapa monille. Nämä ovat hauskoja ihmisiä, että on perhe, joka asuu kaukana. Kamera on kätevämpi kuin luulit.

Saatat kätevästi ostat kannettavan kaupassa, jossa voit nähdä ja tuntea, mitä olet saada. Tilata verkossa, mutta tarjoaa joitakin todellisia etuja. Voit custom jotta jokainen tietokone komponentti paremmin tarpeisiisi ja yleensä yleinen hinta on pienempi kuin hyvin.

Kuten ehkä tiedätte yllä oleva teksti, kannettavat tietokoneet voi todella tehdä paljon sinulle. Niitä voidaan käyttää työ -, tai vain huvin vuoksi. Niin monet ihmiset ovat niitä, joten voit tietää, että he ovat ole niin vaikea päästä. Vain käyttää neuvoja sait täällä ja voit olla oma tapa.